Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

despre "inselatori" si "inselati"

Recommended Posts

recunosc, am deschis acest subiect pentru a nu transforma un altul in scena de comentarii pro si contra pe o tema atat de generala.

incep prin a-mi spune parerea, aceeasi pe care am spus-o de cate ori am avut ocazie.

inteleg si pot ierta pe cineva care "calca stramb". imi pot imagina ca eu sau partenerul meu am putea avea, la un moment dat si intr-un anumit context, o aventura. ceea ce nu pot intelege este o relatie extraconjugala pe termen lung. nu imi dau seama de ce o femeie sau un barbat s-ar putea complica cu o astfel de relatie, complacandu-se in minciuna. mie mi s-ar parea extrem de greu pe de o parte sa imi insel partenerul (si automat sa ma ascund, sa mint, sa joc teatru) si in acelasi timp sa imi autocenzurez pasiunea pentru amant (sa ne vedem rar si mereu pe fuga, sa nu imi pot afisa "public" fericirea, etc).

eu sunt o fire impulsiva si am tendinta de a deveni patimasa cand aud de asa ceva. dar asta pentru ca nu inteleg. poate ma face si pe mine cineva sa inteleg cum functioneaza o astfel de relatie.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de addinel

mie mi s-ar parea extrem de greu pe de o parte sa imi insel partenerul (si automat sa ma ascund, sa mint, sa joc teatru) si in acelasi timp sa imi autocenzurez pasiunea pentru amant (sa ne vedem rar si mereu pe fuga, sa nu imi pot afisa "public" fericireaid="red">, etc).

id="quote">id="quote">Ma gandesc exact ca tine, in afara faptului de sinceritate fata de propriul partener si fata de mine insami (lucru extrem de important), cum ma pot multumi cu intalnirile pe fuga si pe ascuns, cum pot fi fericita stiind ca nu pot imparti cu acest "El" nimic altceva, iubirea este facuta din mii de aspecte, iar nu din crampeie furate. Iubirea ascunsa, iubirea pe furis... este o iubire reala?Poate ca as reusi sa suport asta doar daca ar fi vorba de o faza de tranzictie, daca as incheia o poveste spre a incepe una noua. Dar sa duc inainte pt nu stiu cata vreme doua povesti paralele... cred ca ar fi cumplit, pt toti. Iri, mami de Ale Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Eu cred ca cine-si pierde capul pe moment, pt o seara sau chiar si pt o jumatate de ora, nu stie sa-si controleze impulsurile animalice si nu va reusi cred..niciodata pt ca asta este o caracteristica, te cam nasti cu asa ceva.

Intre a iubi si a-ti pierde controlul sexual, cea de-a doua varianta mi se pare mult mai murdara pt o fiinta ce se doreste a fii cu.."cap".

Nenorocirile lumii tocmai de aici pleaca:nu stim sa ne controlam.

"minciuna" in timp nu mai este minciuna. Este cu totul altceva.

S-a mai discutat undeva despre asta.Eu mi-as pierde TOTAL respectul pt un partener ce mai calca si el, bietul, strimb,(chiar si o data) decit pt un mascul partener care s-a ...indragostit de alta femeie.

Si sa justifici ca"nu imi dau seama ce s-a intimplat" este ieftin si josnic.

si tot asa...

she, se poate sa fie adevarat ce spui tu. cu o mentiune:

quote: Eu mi-as pierde TOTAL respectul pt un partener ce mai calca si el, bietul, strimb,(chiar si o data) decit pt un mascul partener care s-a ...indragostit de alta femeie.
id="quote">id="quote">

oare e dragoste daca nu pune punct vechii relatii pentru a se bucura de cea nou-ivita? exact asta nu inteleg: poti sa iubesti doua persoane deodata: sotia- ca doar de-aia nu te desparti de ea si amanta? asta nu imi imaginez eu cum functioneaza.

Daca compari o relatie de durata cu una de o noapte, cea din urma bineinteles ca va fi tolerata mai usor.

Nu stiu ce ma face sa cred ca nu se poate ierta nici una, si nu ati face-o daca ati fi pusi in fata faptului implinit.

Eu sunt ultima in masura sa dau cu parerea, de aceea va doresc sa nu aveti parte de asa ceva cat traiti si sa fiti fericiti in casnicie

"Oamenii se impart in doua: unii care cauta si nu gasesc, altii care gasesc si nu-s multumiti."M.Eminescu

quote:Originally posted by medi

Daca compari o relatie de durata cu una de o noapte, cea din urma bineinteles ca va fi tolerata mai usor.Nu stiu ce ma face sa cred ca nu se poate ierta nici una, si nu ati face-o daca ati fi pusi in fata faptului implinit. Eu sunt ultima in masura sa dau cu parerea, de aceea va doresc sa nu aveti parte de asa ceva cat traiti si sa fiti fericiti in casnicie"Oamenii se impart in doua: unii care cauta si nu gasesc, altii care gasesc si nu-s multumiti."M.Eminescu

id="quote">id="quote">medi, la subiectul tau am fost acuzata ca te jignesc. scuza-ma, nu asta am intentionat... cred ca tocmai tu esti una dintre cele care m-ar putea lamuri. sincer! tu ai trecut prin asta, eu vorbesc doar teoretic. si da, cred ca ai dreptate... e foarte posibil sa gresim, e greu sa ne dam cu parerea despre "ce as face daca...".

Nu stie nimeni cum ar reactiona in situatia respectiva. Iar motivele pt care inseli si ramii pot fi multe altele in afara de dragoste.

de ce stau multe femei linga barbati care le abuza fizic?marea majoritate din motive economice.Chiar si cele care nu-si mai iubesc partenerii stau de multe ori din acelasi motiv.deci varianta ca inseli dar stai cu sotul/sotia pt ca o/il iubesti CADE! Nu este singura.

Medi, exista oameni pe pamint care vor si pot ierta chiar si asa ceva.

Adica admitem ca se iarta pumni si picioare si nu se poate ierta o noapte in patul gresit?

si tot asa...

Addinel,

nu te ma supar deloc. E normal sa ai asa reactie. Daca si eu ma consider 'murdara' cum sa ma perceapa altii?

Nu am nicio scuza, dar crede-ma m-am descarcat, ca nu pot sa ma 'laud' la niciun cunoscut cu experienta mea.

"Oamenii se impart in doua: unii care cauta si nu gasesc, altii care gasesc si nu-s multumiti."M.Eminescu

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...