Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce ati face in locul meu?

Recommended Posts

Buna!

Am intrat si eu la voi pentru a-mi spune povestea si astept sfaturile voastre!

Sint casatorita de 9 ani, cu un barbat pe care l-am iubit si inca il iubesc mult, dar in viata noastra f buna pina acum aproape 2 ani, a aparut o f mare problema!

Am descoperit ca el este mult mai retras, mai putin atent,chiar rece fata de mine si la multiplele mele intrebari de genul ce se intimpla, am aflat ca este indragostit de o prietena de familie casatorita si ea, cu cel mai bun prieten de facultate al sotului meu!A zis ca nu crede ca ma mai iubeste si ca sa facem ce cred eu de cuviinta!a spus ca stie ca ea nu il iubeste si nu il vrea, dar ce simte el pentru ea este f puternic si nu are ce face!Am incercat prin toate metodele sa il conving ca este ceva imposibil si ca trebuie sa lupte cu simturile lui si sa incercam sa ne continuam viata!Ca eu inca il iubesc si ca pentru ca avem si un copil sa incercam sa depasim impreuna aceasta problema. A fost de acord, dar ulterior lucrurile au evoluat cind sus, cind jos!Adica au fost momente bune si mai putin bune...cu momente frumoase, dar si cu multe certuri, cind eu numai suportam sa o am in preajma la petreceri...facem parte din acelasi grup de prieteni...si el ii acorda prea multa atentie.

De cca jumatate de an ea si-a schimbat serviciul undeva in aceeasi zona cu el, iar el s-a oferit sa o duca cu masina...

Au urmat f multe certuri, eu neacceptind sa faca lucrul asta si el nefiind disus sa renunte...

Nu au o relatie altfel ptr ca ea nu doreste acest lucru...Dar eu accept cu greu si ce se petrece momnetan...Nu stiu cum sa procedez!De f multe ori am fost tentata sa divortez, dar am tot sperat sa isi revina si sa o lase in pace!

Ce ma sfatuiti?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 188
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sa-l lasi in pace, eu asta as face.M-as muta eu sau el pt o perioada.Si perioada asta aduce raspunsul de cele mai multe ori.Si daca nu se termina cum vrei tu tot nu il poti forta sa-si schimbe atitudinea caci sentimentele sint ale lui personale si nimeni nu are acces acolo.Nici macar el.

si tot asa...

She, draga mea!

I-am propus si varianta asta si el a reactionat ca traumatizam fetita, care are 5 ani si e f atasata de el!In ultima perioada inafara de faptul ca stiu ca o duce la servici...nu intirzie, isi petrece tot timpul liber acasa cu noi, se poarta frumos cu mine...parca incearca chiar sa se apropie mai mult de mine, dar nu vrea sa renunte la dusul asta la servici, care pe mine stiind sentimentele lui fata de ea, ma termina...Am incercat mai demult si cu raul,sa insist, dar degenerau in certuri..si cu binele, adica sa ma port ca si cum nu ma intereseaza, dar rezultatul e acelasi!

Cit e acasa e ok, dar eu stiu ca nu i-au trecut fluturii pentru ea si ma gindesc ca faptul ca o vede zilnic nu ajuta sa ii treaca!Sau gresesc?

Ai incercat sa il faci sa se reindragosteasca de tine??? Sa iti schimbi look-ul, sa te aranjezi sa incerci sa fii mai feminina.

Sau poate daca ai pleca o perioada de acasa , si-ar da seama ce pierde, sa il lasi singur sa mediteze la ce are si la ce ar avea de pierdut.E doar o sugestie, nu stiu daca e si bine, dar eu asa as face.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd

Multumesc pentru idee, Cristina!am incercat si sa ma schimb, m-am vopsit, m-am aranjat...etc..el a spus cind am discutat la inceput ca pe mine m-a iubit si cu inima si cu mintea! Ce simte pentru aceasta femeie nu are nimic de a face cu ratiunea!Eu sint convinsa ca sentimentele pentru mine sint acolo, pentru ca are grija de mine, ma ajuta, e f atent cu fetita, petrecem destul de mult timp toti trei, dar simt ca e nefericit pentru ca nu poate avea aceea femeie...si eu nu stiu cum sa procedez!Am realizat ca discutind mereu problema, degenereaz in cearta, dealtfel el a recunoscut ca discutiile pe tema ei ii fac rau...si eu o sa devin vrajitoarea cea rea care il cearta si ea prietena cea buna care ride si povesteste...Si am incercat sa ii arat ca nu imi mai pasa ca se vede cu ea!Dar pe mine ma doare, ca nu incearca sa se opreasca din acest virtej!Cred ca ii face placere sa fie cu ea, macar juma de ora pe zi cind merge la servici...dar eu am senzatia ca nu poate depasi problema daca e mereu in preajma ei!

Incearca si tu sa-l faci gelos,flirtand(doar atat) cu altii din grupul vostru cand e si el de fata si schimba-ti lookul daca nu-i corespunzator.

Eu zic ca o sa-i treaca indragosteala asta in timp.Din pacate inimii nu-i poti porunci.

------------------------------------------------------------------------------

Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum. id="Lucida Console">id="navy">

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevãrul este un act revoluþionar(George Orwell)

poze

Liseberg-Göteborg

eu zic ca e necinstit ce-ti face sotzul tau!!!

Idora spune ca o sa-i treaca indragosteala asta in timp...care timp,ca deja o duce asa de 2 ani! 2 ANI!!!

Ce vrea el...loc caldut acasa,cu nevasta care il iubeste si fetita ?Si cu inima --la cealalta..care daca i-ar da un deget s-ar duce dupa ea cu totul.Si nu ar fi trauma mai mare pentru elas si mai ales pentru copil???Acum o insala cu gandul si sufletul si ..raul e acelasi,mai rau probabil decat daca s-ar duse,s-ar racori si s-ar linisti.Elas tu ai incredere ca intr-o buna zi nu i se mai pune o pata din asta?

Nu o lasa pe elas sa plece ca traumatizeaza copilul..dar la sufletul ei traumatizat nu se gandeste???La cum sta ea cu el in casa si spera sa-si revina?La cum sta langa el in pat stiind ca el o vrea pe cealalta??E ingrozitor de dureros,elas il iubeste altrfel nu ar fi stat sa sufere de 2 ani.

Sunt revoltata,nu stiu cum le merge unora cu fundul in doua luntre si tot mai gasesc intelegere.

Elas pune problema inca o data,spune-i ca tu in stilul asta nu poti continua..si daca hotarasti sa divortezi sau mai bine sa pleci o perioada de acasa sa te linistesti,sa vezi cum evoluiaza relatia voastra.. va intelegeti la vizite si nu o sa ramana copilul traumatizat in timp,mie mi se pare santaj sa te tina langa el.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the

moments that take our breath away.

Problema este ca si eu am sperat ca ii trece, dar acus se fac 2 ani si eu traiesc intr-un calvar!Am ajuns sa urasc femeia aia...Sa numai suport sa ne intilnim cu prietenii din cauza asta,,,sa ma gindesc mereu, oare nu o sa cedeze ea si o sa il accepte si atunci o sa ma trezesc singura cu fetita mea si cu niste ani pierduti...

Ma simt prinsa intr-o cursa, pe de o parte sper sa ii treaca si sa fie acasa cu totul cum era cindva si pe de alta parte...ma apuca disperarea ca astept si nu vad nici un semn ca ar renunta...

Am incercat si sa flirtez cu amicii din grup si am ajuns in punctul in care el a devenit gelos pe un prieten...

Fetelor credeti-ma ca nu stiu ce sa fac!

Il iubesc, alteori il urasc pentru ca trec prin asta...Imi dau seama ca cu reprosuri nu rezolv nimic..am incercat tot ce m-am priceput!

Femeia respectiva stie ca sotu tau are o atractie maladiva pt ea? Daca da - atunci este o foarte mare nesimtita ca accepta ca sotul tau sa o duca la servici cu masina! Eu, daca as fii în locul tau, as discuta cu ea. Pur-si-simpl: ca de la femeie la femeie, ca de la sotie la sotie! Eu i-as spune ca-mi iubesc sotul , fetita si familia si i-as pune în vedere foarte clar si raspicat sa se retraga din peisaj URGENT. Daca nu este dispusa si vine cu chestii de genul: si daca nu - ce ai sa faci? atunci eu as replica: am sa discut cu sotul tau si împreuna o sa gasim o solutie sa ne salvam fiecare casniciile.

Divortul tau nu cred ca este o solutie din moment ce el este înca un sot atent si un tata devotat. Divortul este într-adevar o trauma pt fetita voastra.

Eu zic: ACTIONEAZA si ROAGA-TE - fa novena la Sfânta Fecioara Maria si cere-i putere si sfat sa-ti poti salva casnicia. Multa bafta!

Mamica dulce iti multumesc ca imi intelegi disperarea!

Nu stiu daca a inteles si nu stiu daca eu mi-am dorit sa divortez cu adevarat...Stiu doar ca durerea e f mare...ca simt ca numai pot continua asa,ca de fiecare data cind am pus piciorul in prag, gata tot eu am dat inapoi!Pentru ca il iubesc...Ca nu am fost niciodat suficient de puternica sa spun gata, du-te!

Poate ptr ca stiam ca nu are unde, ca ea are familia ei si ca nu il vrea altfel decit prieten si ne-am distruge familia!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...