Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

calatorie singura cu copiii

Recommended Posts

AM o intrebare

Locuiesc in statele unite, am gemeni de 3 ani, fiecare avem pasaport american eliberat conform legii americane; tatal copiilor a fost prezent si a semnat pt eliberarea pasapostelor copiilor.

Peste o luna mergem in Roamnia, doar eu si copiii, cineva mi-a spus ca am nevoie de procura legalizata de tatal copiilor ca sa pot iesi din Romania. Mi-se pare o aberatie, dar as vrea sa stiu sigur. De o saptamina incerc sa vorbesc la telefon cu consulatul sau ambasada romanie din Washington sau NY, dar este imposibil sa dai de cineva.

Va rog frumos daca aveti idee sau daca stii unde sa ma indrumati, apreciez din suflet.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu tocmai am fost in romania cu fetita de 1an si nu mi-a cerut nimeni nici un act desi aveam la mine procura legalizata pentru ca asa auzisem si eu ca trebuie.

Pentu orice eventualitate poti sa-ti faci o procura. Mie mi-a facut -o agentia de la care am luat biletele.

Calatorie placuta

Lummy

Multumesc mult Lummy,

Am sa-l rog pe tatal copiilor sa faca o procura legalizata cum ca este constient de faptul ca odraslele lui sint scoase temporar din tara.

Sper sa fie placuta calatoria.........mi-e cam groaza sa fiu sincera, sint cam neastimparati astia mici, si drumul e foarte lung, mai tre sa schimbam si avioane, dar va fi fun..

Lummy, off topic... Cum s-a comportat fetita ta pe avion? Dar in Romania? Eu plec cu a mea in iulie, va avea 7 luni atunci, dar mi-e groaza de schimbul fusului orar... Acum imi doarme foarte bine, toata noaptea, si tare mi-e frica sa nu-si schimbe programul.

Meems & Rianna (16 dec. 2005)

Meems sa stii ca nu e chiar asa de rau. Eu am calatorit cu ea si anul trecut cand avea 8 luni si chiar ca a fost ok. Pe avion a dormit tot timpul. Cu fusul orar a fost un pic mai greu dar intr-o saptamana s-a obisnuit. Cu fusul orar este mai greu la intoarcere, dupa ce ne-am intors a afectat-o mai mult. In Romania am stat la tzara mai mult pe afara in curte si seara era rupta de obosita, asa ca dormea aproape toata noaptea.

Lummy

Lummy, multumesc mult de raspuns! Acuma ma astept eu sa fie afectata de fusul orar ca doar suntem afectati noi ca adulti, darmite bebelacii. Noi o sa fim la oras, dar oricum stii cum e in Romania, cred ca toata ziua o sa fim afara la plimbare cu caruciorul (mai ales ca vom sta intr-un orasel micut fara mijloace de transport), asa ca ma astept si eu sa-mi pice de oboseala seara. Multumesc inca o data!

Meems & Rianna (16 dec. 2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...