Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Asfaltare ca la noi la nimeni...

Recommended Posts

Pe strada unde locuiesc, in zona Zetari, s-au apucat chipurile sa asfalteze sau mai bine zis sa peticeasca.

Dupa ce ca se lucreaza de mantuiala pe banii nostri, desi la tv s-a anuntat ca se ASFALTEAZA, ce credeti ca s-a intamplat? Au venit azi sa sparga pe o portiune "asfaltata" saptamana trecuta. Efectiv spargeau asfaltul turnat. Ma uitam pe fereastra si credeam ca am innebunit.

Am inteles cand am coborat afara. Asfaltasera peste o gura de canal si abia acum au realizat "capodopera" facuta.

Am facut reclamatie si la primarie, am sunat acum si la administratia strazilor dar evident ca la ora asta nu se lucreaza, nu raspunde nimeni.

Si uite asa se duc banii nostri...[bruta]

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) Povestea-nasterii

Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!id="size3">

desene noi

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Chestia cu asfaltarea e poveste lungaaaa.....

Eu stau la Dristor si au asfaltat toate stradutele si trotoarele din spatele blocului (care nu sunt foarte circulate), de parca terminasera de asfaltat tot Bucurestiul si au ramas stradutele astea neasfaltate.

Ceea ce spuneai tu, cu spargerea asfaltului in jurul gurei de canal...cred ca asa e procedura. Ca si la noi se decupeaza de jur imprejurul canalului si apoi se toarna ciment, nu asfalt.

Nu vreau sa mai intru in detalii de genul: se inlocuiesc bordurile din statiile de tramvai...sau inca o chestie care mi s-a parut destul de bizara:

acum 2 ani ne-am mutat din Salajan in Dristor. Si atunci de abia se terminase de inlocuit sinele de tramvai pe traseul 27,15 etc.

Si acuma constat cu stupoare ca iar se lucreaza la inlocuirea sinelor de tramvai. Iti dai seama ce mari ar trebui sa fie comisioanele pentru astfel de lucrari? Si chiar nu sesizeaza nimeni aceste magarii?

Mami si NiKo (24 sept 2004)

Nu cred ca asa e procedura pentru ca nu au spart doar in jurul gurii de canal ci pe o raza mai mare in zona gurii de canal. Nu pot sa cred ca asa e procedura, acu tre sa vina sa asfalteze din nou la cum arata.

Am pus si poze:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/album?.dir=/625cre2

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) Povestea-nasterii

Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!id="size3">

desene noi

sa stii ca si pe la noi se asfalteaza numai ca sa se afle intreaba,cel putin o strada circulata de langa mine a fost asfaltata anul trecut si acum se schimba toate tevile de canalizare si ce o mai fii pe acolo si iara se va asfalta din nou,asa e la noi in rom se lucra tot anapoda.

[foto] Poze cu [copil] Lucasid="blue">

Pai daca nu ar asfalta in fiecare an (aceleasi strazi si bulevarde), cu ce si-ar mai lua unii si altii masini de masini sa se afiseze cu ele la teveu? In loc sa asfalteze in fiecare an aceleasi strazi, mai bine le-ar asfalta o data si bine. Iar anul urmator ar mai asfalta si prin cartierele Bucurestiului, nu doar pe centru.

Oricum, e jaleeee!!

Carmen & Ioana Catalina (4.oct.2005)id="red">

Catalina

Lucia ,apropo de subiectul asta asfaltare,demolare,modernizara capitalei.vin si eu cu o intrebare pt. cine stie sau a auzit ceva concret.pe str.Buzesti de la maternitatea Polizu pana la Stirbei Voda se va demola toata aceasta strada,sa vb. sa discutat ca in luna iunie vor demola ,dar.....nu a venit nimeni sa vb. cu propietari nu a venit nimeni sa discute aceasta tema ,si totusi acesta str. se va demola dar nu stiu cat de sigur in luna iunie?proiectul este de 2 ani,oamenii acestei strazi sant disperati de faptul ca pana acum nu a venit nimeni sa-i anunte,in schimb Videanu chiar a anuntat la toate posturile de televiziune despre acet proiect,astept vesti de la voi.

camy

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...