Candy Publicat Mai 23, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 23, 2006 A folosit careva cu succes gelul anticelulita de la Nivea? Ma bate gandul sa-mi iau, dar am luat atatea tzepe... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavinai Postat Mai 23, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 23, 2006 parerea mea este ca nici un gel, nici o crema anticelulitica nu are efect fara o dieta corespunzatoare si fara sa practici un sport!!! "Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii." Lavinia: sotie alintata..... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iren Postat Mai 23, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 23, 2006 Am vazut c-a aparut pe piatza un roll on de la Garnier, care este anticelulitic, shtie cineva de el? Io fac sport, delatfel is o slabanoaga , dar celulita mea am intzeles ca se datoreaza circulatziei foarte proaste a singelui. Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue"> In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittie Postat Mai 23, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 23, 2006 ...mdap .. lipsa de miscare si acumulari tip sarcina :D ... numai in faze incipiente sunt practice gelurile, cremele anticelu insotite intodeauna de masaj serios.. bicoz tre' activata circulatiunea in zonele respective si numai substantele din unguentele si lotziunile cu pricina nu sunt chiar atat de eficace lipsite de masaj.. [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 ) id="green">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scumpi Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 quote:Originally posted by irenAm vazut c-a aparut pe piatza un roll on de la Garnier, care este anticelulitic, shtie cineva de el?Io fac sport, delatfel is o slabanoaga , dar celulita mea am intzeles ca se datoreaza circulatziei foarte proaste a singelui.id="quote">id="quote">Da, eu sunt la al doilea roll-on de la Garnier...mai ce sa-ti spun, mie mi se pare bun ca altfel nu-l cumparam si pe al doilea[:D]...simti efectiv cum lucreaza inauntru, parca arde un pic dupa ce l-ai aplicat...e aproape aceeasi senzatie ca atunci cand te dai cu crema mentolata...cred ca stimuleaza circulatia sangeluiid="navy">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_s Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 Azi mi-am luat gel din ala de la Vichy. Peste o luna va anunt rezultatele.[il] Oana si Mara 11.08.2004 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadaniela Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 eu il folosesc de 3 zile doar.tin si dieta si fac cam o ora de sport pe zi. va spun rezultatele peste 3 saptamani.[;)] ,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,, Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cordelia Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 Da,da si eu as vrea sa mi-l iau pe ala de la Vichy.... L-a mai incercat cineva?? sa ne sfatuiti daca merita.... macra cat de cat acolo...sa se mai intinda pielea.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Sanziana Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 Eu am folosit gelul de L'Oreal si nu mai am nici un pic de celulita. Sunt slaba de cand ma stiu (1,65 49 kile )dar tot timpu am avut un pic de celulita(in ultimele luni chiar se vedea f tare)....si acum nu-mi vine sa cred ca a functionat.Sa va zic si cum l-am folosit...cred ca vreo saptamana regulat,dupa care numai asa din cand in cand.Ma rog,acu cred ca sunt vreo 2 luni de cand am cumparat gelu si alaltaieri cand m-am uitat in oglinda nu mai aveam deloc celulita. E prima crema anticelulita pe care o cumpar(inafara de supliform,pe care l-am incercat acu vreo 2 ani,efect 0) si sigur o sa mai cumpar un tub cand mi se termina pt intretinerea rezultatului. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anelize Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 Fetelor,numele subiectului este: NIVEA GOODBYE CELLULITE-ATI INCERCAT? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.