nusy Publicat Mai 23, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 23, 2006 Lista oligospermistilor dedicati, invingatoriid="size4">, combatanti, plini de sperantaid="size4">id="red"> Nr.1 Titelu - 07 Aprilie s'a nascut superbebicul.prin cezariana.,, asteryaro-una dintre dovezile ca SE POATE si cu... putini Tia ...cu Alexandru ...cel cu plete dupa care moare tasu AYSHA monica70.. o mamica fericita cu Diana si numai cu 1,2 mil la purtator. flavia ramona princess.. in lupta cu Oligospermia a iesit invingatoare..cu 5 mil.. beatrix Nicole... cu 1 mil inas a reusit cu 200.000 deci inca o data SE POATE anastasia13 care acum isi plimba bebica prin parc.id="red">id="size2"> Va invit aici la un nou capitol,cu noroc(sa speram)!id="size3"> Nusy Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nusy Postat Mai 23, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 23, 2006 Lianaid="red">id="size4">:te-am citat,mai sus.[:D] Cine urmeaza???? Nusy Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titelu Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 Sper ca venirea verii sa va imbogateasca gigeii,nu uitati de dusurile reci, de cca 5 min ,in jurul outzelor de 2 ori/zi http://community.webshots.com/user/titelu100 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Mai 25, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 25, 2006 nusyid="red"> bravoooo..nu'mi vad capul de treburi...multumesc pentru cap!!!sa fie cu noroc!!! Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!id="red"> "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Mai 25, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 25, 2006 'neatza!!! o zi minunata!!!! Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!id="red"> "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrabirni Postat Mai 25, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 25, 2006 Nusy, Stim ca azi te asteapta o zi tare grea[medic]..Sper sa ne dai cele mai bune vesti si sa sarbatorim impreuna.[berest]Pana atunci, iti tinem pumnii stransi.Pupici[grup]. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titelu Postat Mai 25, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 25, 2006 LIANAid="blue">id="size2"> daca aceste cazuri sunt reale sarim si noi cu un mic ajutor.Voi vb cu Matza mea si vom stabili suma donatiei.As dori sa stiu modul de realizare a acestui lucru. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nusy Postat Mai 26, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 26, 2006 Dragii mei oligospermisti,raportez rezultatul spermogramei facuta ieri,la jumatatea tratamentului,la dr.nostru: vol:7ml,ph 8,aspect opalescent,numar:10 milioane/mlid="red">,mobilitate:70% +++(adica tipul A),10% ++(B),5% +©,forme normale 60%,celule germinale frecvente. In aceste conditii puteam incerca o IA,dar s-au descoperit la mine niste probleme pe care trebuie sa le rezolv si pt.asta iau tratament cam 5 luni. Totusi,dupa 2 luni de tratament,ma voi duce la control si daca este binisor,luna urmatoare incerc o IA. Dr.nostru ne-a spus ca avem niste[gica] f.vioi,chiar agresivi.Da Doamne sa-mi "agreseze" si mie unul ovulul,ca nu ma supar!!![:D] Nusy Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Mai 26, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 26, 2006 nusyid="red"> bravooooo mama!!! bafta multa!! titelu si Matzaid="red"> va multumesc !!! Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!id="red"> Viata-i nimic... si din toate putin, un vas poate gol... s-au adesea prea plin... dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ... si...atunci oare viata mai are vreun rost... Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da... Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?id="red">id="size1"> "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titelu Postat Mai 29, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 29, 2006 Se apropie ziua cind se administreaza vaccinurile si speram sa trecem cu bine ...am adaugat poze de la botez. http://community.webshots.com/user/titelu100 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.