Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

clinica particulara.

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

E vorba cumva de Centru Medical Romar Polizu? Am intrat pe pagina lor si nu scrie nimic de inseminari...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

Distribuie pe alte site-uri

Avalonid="red"> sincer nici eu nu stiu doar ca mi-a spus si mi-e cineva despre aceasta clinica care este la 20m de spitalul polizu,este o pancarta mare si se specifica analize ginecologice,tratamente ,inseminari.da-mi te rog si mi-e situl lor.eu lucrez la 50m de spital ,dar nu am avut timp sa trec pe acolo sa intreb,o sa sa merg special pt. a vedea despre ce este vb.[biz]

camy

Draga mea, eu am vrut chiar de ieri sa-ti dau linkul, dar din pacate apare www.reclama... Dar daca dai cautare pe google dupa "centrul medical romar polizu", primul link ce-ti apare este cel de care vorbesc eu. Intra acolo si spune-mi si mie daca este ceea ce cauti, ca ma intereseaza si pe mine sa fac inseminari intr-un loc civilizat.

Pupici [pup]

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

Avalon id="red">pe google nu-mi mi-a gasit nimic .dar intra pe yahoo si tasteaza www.romar.ro este clinica intradevar fac multe analize medicale dar totusi nu am gsit nimic despre inseminare ,intra si fa-ti o parere dar o sa ma duc eu zilele astea pana acolo,si te tin la curent.[pup]

camy

Ia sa vad, merge linkul: http://www.romar.ro/romarlucru/index.php?id=358 Asta e, aici cica s-a deschis o clinica langa spitalul polizu.

quote:Originally posted by camy062004

romar este o clinica asemanatoare (medicover)si ma refer la preturi,inseminare momentan nu se face dar se discuta ca pe viitor se va putea face si asta,cam intr-o luna o revin cu un tel.sau pote mai repede.[biz]camy

id="quote">id="quote">Inteleg ca problema ta este infertilitatea, nu-i asa? Aici in North America chestiunea acesta este foarte la moda si pentru ca piata cere asa ceva si pentru ca IVF (fertilizarea in vitro) este o metoda foarte folosita ... Infertilitatea se datoreaza in aproape egala masura ambelor sexe (adica si viitoareleor mame si tatilor). Totusi parte masculina se rezolva mai usor, se filtreaza/centrifugheaza lidul seminal si se alege doar partea activa cu cea mai mare sanse de succes (daca are de unde fireste).Partea mai grea este la fete..; acolo va fi cuibul pentru 9 luni si organismul va trebui sa produca ovulatia, sa "prinda", sa asigure fertilizarea si sa duca sarcina.Pana astepti sa dai telefonul acela, incepe sa te hranesti bine, ia suplimente, acid folic, B-uri, vit C, cate un gram de ginseng pe zi (siberian sau american/canadian vara si coreean/chinezesc iarna) sa nu ai semne de slabiciune (picioare reci, maini reci, ciclu neregulat sau excesiv, PMS, transpiratii excesive de zi sau noapte, insomnii, stress peste masura, diarhee ori constipatie..). Dieta trebuie sa fie pe masura constitutiei si nevoilor organismului tau (painea alba, prea multe alimente "reci", dulciurile si lactatele in exces - mai putin poate cele de oaie si capra - sunt un dusman al echilibrului). Iti aduci aminte cand ai luat ultima data anticonceptionale si daca e mai putin de un an poa' sa fie o problema.Sotul tau trebuie sa fie la fel, nu numai in forma, dar si f bine echilibrat din punct de vedere al sanatatii + alimentatie, ca si barbatii "e oameni si ei"; numai ca ei se dau mari cu mai multa usurinta... si se considera deseori supraoameni. Incearca asa pentru cateva luni (chiar daca vrei sa faci IVF.. asa ai mai multe sanse de succes) si apoi mai discutam.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...