nectarus Publicat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 24, 2006 FETELOR,pe unde stiti farmacii care elibereaza momentan retete gratuiteid="Verdana">id="size3">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eve44 Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 Saptamina trecuta am luat eu de la o farmacie numita RETETA,era undeva pev Mihai Bravu linga Sectia 8. Bafta Eve "Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DARAEL Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 In primul rand, bine ai venit pe forum [floare3] ! Cat despre retetele gratuite.... he he he.... slabe sansa – suntem in 24 ale lunii, iar domnul contabil – ministru incompetent la sanatate – considera ca oamenii sunt bolnavi doar in primele 5 maxim 10 zile pe luna..... Noi am vrut sa-l crucificam pe Ceausescu pentru genocid, dar ce fac guvernantii aistia postrevolutionari depaseste tot ce se poate imagina....... In TM nu mai sunt medicamente din primele zile ale lui mai, (asa cum nici bani pt analize gratuite nu mai sunt !!!) si cand o sa apara, iar se vor calca in picioare batranii...... Iar daca vei intreba ministrul sanatatii - vai, cei care spun asa ceva nu vor integrare europeana !!! Si ca bani sunt multi, dar sunt prost gestionati ! Pensionarii aistia - mama lor de nesimtiti – nu mai vor sa moara odata sa scape sistemul de pensii, de bolnavi, de insingurati....... asa gandesc guvernantii ! Daca va aduceti aminte, vechiul CDR (adica alianta “traiti bine + PNTCD-ul) au avut un moment de sclipire de sinceritate cu Ciumara: “sa moara o mie ca sa fie altora mai bine”...... no comment [alcool] ! Iar cand sunt ei bolnavi, tot acesti gvernanti se trateaza in Austia [zz]........ Sanatate tuturor [flo] ! Adrian My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nectarus Postat Mai 24, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 VA multumesc ptr mesaje dar m-am lamurit cu aceasta situatiesi m-am conformat ca atare... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.