Oana Publicat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 24, 2006 Vreau sa fac sarmale cu varza noua romanesca care a aparut de ceva timp pe piata. Problema e ca varza asta e atat de frageda ca frunzele se rup foarte usor. Cum sa fac sa nu se rupa frunzele ca sa pot face sarmalutele? Oana id="green"> si Paulid="blue"> (3 iulie 2002) Ticker_Paul Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 oparesti frunzele inainte, Oana. se inmoaie putin si sunt mai usor de "manevrat". spor! Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana Postat Mai 24, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 Da Roxa dar ca sa oparesc fiecare frunza trebe sa o desprind de varza ma intai si se rupe[ups]. Deci pana la urma cred ca o sa oparesc toata varza, o bag asa intreaga la oparit si dupa aia sa incerc sa desprind frunzele. Nu? Oana id="green"> si Paulid="blue"> (3 iulie 2002) Ticker_Paul Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinaR Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 Oparesti varza cu apa si sare, o lasi in aceasta saramura 24 de ore. Ninaid="green">id="size2">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Artemis1578 Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 Ca o informatie suplimentara, cand alegi varza apasa cu degetul; daca e tare e bine , daca e moale si ti se afunda inseamana ca are multe nervuri si e mai tare frunza, ceea ce o face desigur mai greu de manevrat. Mama nu opareste niciodata frunzele, insa alege varza dupa sistemul prezentat mai sus si nu prea se rup fiind deja molicioase. Anka si Ubitu [copil](26.06.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 da Oana, uite ca a zis si Nina la fel. oparesti varza cu totul. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mazzel Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 deci imi permit sa postez si eu repede : varza NU o tai in jumatate, ii scoti cotorul cu un cotit mare, si o oparesti sa se moaie frunzele. sarmalele le faci obisnuit cu frunzele oparite. daca vrei ca sarmalele sa-ti iasa "beton" sa va lingeti pe buze, si fiindca esti vad in Ro, poti cumpara de pe piatza varza murata la butoi, tocata si intre straturile de sarmale sa o adaugi, si deasupra ii da un gust minunat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mazzel Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 nu am fost explicita : frunzele de pe varza le scoti pe rand, ca bineinteles nu se moaie toate odata, ceci cum vezi ca se moaie cum scoti un rand de frunze pe o farfurie alaturata, tot asa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu05 Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 Eu varza noua o oparesc cu totul, intrega, in apa clocotita cu sare. O las pana se inmoaie, apoi se desprind frunzele usor de pe cotor. Daca o tai pe jumate, nu vei mai avea asa multe frunze intregi. Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005) [foto]Poze cu Vladutz Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana_ch Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 chiar azi am facut sarmale,din varza noua si am oparit varza toata(a fiert 5 min) si am lasat-o sa se raceasca apoi am desprins fiecare frunza. pofta buna. [foto] Poze cu [copil] Lucasid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.