Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Asistente in maternitate

Recommended Posts

Cand ati nascut, ati avut parte de asistente care sa va arate/ sa va invete cum sa punteti copilul la san, cum sa il tineti in brate etc?

Daca da, va rog, recomandati-mi cateva - cu nume si date de contact.

Am nevoie de o persoana draguta, cu experienta in ingrijirea/ cresterea nou-nascutilor.

0721 60 80 96

martha3

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pe mine m-a invatat nevoia. Assistentele erau ocupate cu aceleasi indeletniciri [:D] ca si cele de la Cantacuzino (am nascut la Giulesti). Imi pare rau ca nu te pot ajuta. Dar cred ca cea mai buna ar putea fi asistenta medicului pediatru la care iti inscrii copilul.

mamica de [bonjovi] baietel 2,5 ani si de [8**] fetita 9 luni[duel]

Poze Mara si Matei

De noi s-a ocupat, in limita timpului, dr. neonatolog Mirela Ciurea (Cantacuzino), o scumpa. Asistentele s-au ocupat in limita... a ceea ce le ofereai.

Daniela si [copil] Matei cu miros de flori de tei (23 noiembrie 2004) id="orange">id="size2">

Album de bazaid="red">

Cele mai recente:id="red"> La mare - aprilie 2006id="red">,id="red"> Matei si pisicaid="red">

Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucadoid="brown">id="size2">

Ca bine zici! Si pe mine la fel! [alcool] Mamaaa....in cateva zile eram experta! [:D]

quote:Originally posted by claujro

Pe mine m-a invatat nevoia. Assistentele erau ocupate cu aceleasi indeletniciri [:D] ca si cele de la Cantacuzino (am nascut la Giulesti). Imi pare rau ca nu te pot ajuta. Dar cred ca cea mai buna ar putea fi asistenta medicului pediatru la care iti inscrii copilul.mamica de [bonjovi] baietel 2,5 ani si de [8**] fetita 9 luni[duel] Poze Mara si Matei

id="quote">id="quote">[pis]_Ella, [copil]Emma & [bibe] MateiPovestea nasterii lui Matei ;)http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Cand am mers prima oara la bebelusa (la noi in Craiova bebeii erau tinuti in saloane speciale, iar noi mamicile mergeam la ei doar pentru alaptat) a trebuit sa o caut dupa nr., apoi habar nu aveam cum sa o pun la piept, mi-au aratat alte mamici. Asistentele erau ocupate cu cafeluta si alte discutii.

Mamica fericita

• 2 weeks later...
Dupa o suta bagata in buzunar si-a dat silinta dar cum bine spun fetele tot nevoia te invata. apropo de asistente dar nu cele de la copii, daca dadeai ceva la buzunarul larg cascat iti faceau toaleta intima ca-lumea, dar daca nu, plecai cu apa taras ca ultimul om. ajuta-le sa te ajute ca altfel ramai cu gust amar degeaba.

Mamaa si soacra sa traiasca ca fara ele as fi plans non stop. In spital am vrut sa o schim de scutec, mama ce mi-a auzit urechile. ca sunt incompetenta ca de ce ma bag unde nu imi fierbe oala si sa fac bine sa imi vad de ale mele adica sa ii dau sa manace si gata.Nu aveam voie sa stau mai mult de 20 minute cu fetita. SCARBE. DAr culmea a fost ca numai asistentele de la sala denou nascuti, asistenta sefa de la sala de nasteri a fost o super dulce. Cum ai norocul.

Pupici pitici multi si mici, de la A@A@A

Eu am avut o asistenta foarte draguta in maternitate- am nascut la Bucur..s-a ocupat si de mine si de bebe, m-a invatat sa-l pun la san, m-a scapat de furia laptelui..insa din pacate nu-i stiu numele..[ups]id="Comic Sans MS">id="purple">

Eu [mamica] de [copil] Seby (27 aprilie 2006)id="teal">id="Comic Sans MS">

[foto]Poze mami, tati si Seby id="Comic Sans MS">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...