Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cine ridica rablele?

Recommended Posts

avem doua masini vechi,rablagite,adaposturi pt sobolani in fata blocului. se spune ca posesorii nu ar vrea sa le instraineze, ca sunt amintiri![xx(]

avem de 7 ani apartamentul acesta si in tot acest timp se pare ca nu ne-am "castigat" dreptul la un loc de parcare, cum au toti ceilalti locatari.ei spun, atunci cand parchezi pe "locul lor" ca se mizeaza pe bunul simt al fiecaruia si de-asta noi sa nu le mai ocupam locurile.mai sa fie!prosti cum suntem, ca suntem, frate, amandoi, si eu si barbata-miu, cam blegi si buni de felul nostru, ne luam frumos masinuta si o mutam la mama dreaku sa aiba coana mare cutare loc sa-si parcheze tutu-ul.

no more!

am zis ca sun la primarie,sa rog sa vina cineva sa ridice rablele alea doua din parcare, deci maresc numarul de locuri, si apoi ma apuc de cearta cu vecinii binevoitori!

stau la parter, imi voi cere si eu dreptul sa imi parchez macar o masina in dreptul geamului.

a naibii treaba!

dar,ca sa revin la intrebare, cui ma adresez pt ridicarea acelor masini parasite?ma poate ajuta cineva?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

A fost o actiune a primariilor din cate stiu eu, se pusesera avize pe toate rablele astea, ca in termen de 30 de zile parca, daca proprietarii nu le iau de acolo vin ei si le ridica. Foarte multe au ramas in acelasi loc deci nu s-a intamplat nimic.

Locurile din fata blocului nu sunt revendicate de nimeni, nimeni nu plateste pt ele dar si la noi se intampla la fel si vai de ala care parcheaza pe "locul" nu stiu cui... noi ne-am trezit cu un surub foarte gros in roata, dau peste cap stergatoarele si cate si mai cate. Ar trebui sa se aplice regula primul venit, primul servit ... eu n-am pretentia sa o parcam in fata blocului dar macar pe langa, uneori am fost nevoiti sa o parcam la cateva strazi distanta, nu ca nu erau locuri dar fiindca cine stie ce ne-ar fi facut la masina. Si n-ai cum sa dovedesti nimic.

I plan on living forever. So far, so good id="size4">id="Courier New">id="teal">[:D]

Si noi avem aceeasi problema...nu inteleg de ce nu ridica nimeni rablele, desi au fost somati acum vreo 2 luni propietarii.Cel mai mult ma enerveaza ca este vorba de niste masini care valoreaza, fara nici o exagerare, mai putin decat oglinzile de la una din masinile noastre, pe care nu de putine ori a trebuit sa le lasam fff departe de bloc...

==========

Corina

Albumul meu

quote:Initial creeata de amik

avem doua masini vechi,rablagite,adaposturi pt sobolani in fata blocului. se spune ca posesorii nu ar vrea sa le instraineze, ca sunt amintiri![xx(]avem de 7 ani apartamentul acesta si in tot acest timp se pare ca nu ne-am "castigat" dreptul la un loc de parcare, cum au toti ceilalti locatari.ei spun, atunci cand parchezi pe "locul lor" ca se mizeaza pe bunul simt al fiecaruia si de-asta noi sa nu le mai ocupam locurile.mai sa fie!prosti cum suntem, ca suntem, frate, amandoi, si eu si barbata-miu, cam blegi si buni de felul nostru, ne luam frumos masinuta si o mutam la mama dreaku sa aiba coana mare cutare loc sa-si parcheze tutu-ul.no more!am zis ca sun la primarie,sa rog sa vina cineva sa ridice rablele alea doua din parcare, deci maresc numarul de locuri, si apoi ma apuc de cearta cu vecinii binevoitori!stau la parter, imi voi cere si eu dreptul sa imi parchez macar o masina in dreptul geamului.a naibii treaba!dar,ca sa revin la intrebare, cui ma adresez pt ridicarea acelor masini parasite?ma poate ajuta cineva?Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

id="quote">id="quote">probabil cei care parcheaza aceste rable nu au locul de parcare platit. asa ca fugutza la adp si cumpara locurile...si asa nu tb sa iti ceri nici un drept..multe pozeHAI DINAMO!!!!

pai da, si?

facem ceva?

chiar azi vorbeam cu sotul meu si ii spuneam ca parca mi-e si teama sa anunt pe cineva...daca se razbuna pe masinile noastre?te joci cu tampitii?dar parca si sa-i lasi asa sa isi bata joc de toata lumea...

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Presupun ca nu au "bat", asa ca fuguta la Primarie, cumparat loc, parcat masina, 1-2 saptamini pus lacatel la bat (in lipsa) si apoi se obijnuiesc.

[:D]

Noi asa am facut. iar acum parcam ambele masini in fata scarii, asta ptr. numai 1.800.000 lei / masina. Si asta dupa ce la inceput am avut cauciucuri intepate, stergatoare intoarse, bilete, masina minjita... etc... [xx(]

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Si eu am auzit de o actiune de ridicare a rablelor de peste tot dar se pare ca de la teorie la practica e cale lunga ...

Ina78 de la Primarie se cumpara locurile de parcare? 1.800.000 pe an, nu? Ca tare ma bate gandul sa imi iau si eu o placuta galbena sa nu mai am nici o discutie cu vecinii...

Oana id="green"> si Paulid="blue"> (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...