Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Naturiste si homeopate - (18)

Recommended Posts

Poftiti la capitol nou, va rog!

[si-eu]

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 297
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Io poftesc repejor

Adimercedes id="red">abia astept sa aflu numele viitoarelor mamici naturiste, ca de muuuuuuuuult nu am mai auzit la acest capitolid="blue"> Raportez: azi mi s-a confirmat banuiala - trompa dreapta umflata - urmatorul pas laparo pt a se verifica interiorul ei si pt a se cerceta ovarul stang care pare a fi imobilizat de un cartilagiu; sanse mari de extrauterina (again [bang]). Dupa ce ma intorc din tara o sa programez totul pana atunci vreau sa uit de toate Punct si de la capat in toamna

[pup] la toata lumea

Bianca

http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Fetelor, va urez bun venit la capitolul 18 din epopeea noastra. Asteptam cu nerabdare vesti de la cele care si-au schimbat statutul din aspirante optimiste in mamici optimiste!!!

Nu uitati sa aveti o atitudine pozitiva mereu, sa fiti increzatoare in viitor si fiti curajoase!!!

Veniti cu opinii, sugestii, lacrimi, zambete, sperante si vise si impreuna vom incerca sa fie mai bine [grup].

---------------------------------------

Discutii despre tratamente naturiste: (1) (2) (3) (4)

Naturiste si homeopate: (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13) (14) (15) (16) (17)

Lista fetelor "naturale": abc123; adimercedes; Alexia 28; Amely; Andrusha; Annaa; ANUSKKA; auricass; Bianca B; Briantis; carpediem; chivutamonica; ChrisChris; Costi; danabadiu; danutza_c; denis; dianadi; dj_mama; elenya_m; Fabya; iepurila; Ioana1971; IULIABRAILA; Ioanatugs; lachione; libelula; lilicica; madaluta; marcr; maria_N; Mariee; Marrina; Marunzika; mcbeal; mihaipopescu; miki-miki; Mioara2004; mioritaus; Mishulina; Mirga; motzunica; natalia26; pacienta; Rodica (sora Cicutei); roua1; sandaa; slavmih; SilvanaPopovici; Sole; Speranta; Stepha; Tanya; tzontzonel; tzuca74

Lista fetelor "homeopate": alina25; arinna; Carmenita; Costi; Dariana; jubica; lala_1; lilly love; lumit; Maria Carmen; mary14; Mi-Ka; mititica; MRL; Musete; OnutzaB; steliana04; Thea m; tzuca74; Uoana

Modelele noastre sunt: ada77; alina.n; bubulina1; Carmi; crangutalil; danais; Irina71; ingeras26a; Mirona; Mishka; pisoi3; Serj; romaniaau

[flo]

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

quote:Originally posted by Bianca B

Io poftesc repejorAdimercedes id="red">abia astept sa aflu numele viitoarelor mamici naturiste, ca de muuuuuuuuult nu am mai auzit la acest capitolid="blue"> Raportez: azi mi s-a confirmat banuiala - trompa dreapta umflata - urmatorul pas laparo pt a se verifica interiorul ei si pt a se cerceta ovarul stang care pare a fi imobilizat de un cartilagiu; sanse mari de extrauterina (again [bang]). Dupa ce ma intorc din tara o sa programez totul pana atunci vreau sa uit de toate Punct si de la capat in toamna[pup] la toata lumeaBiancahttp://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

id="quote">id="quote">Biaid="brown">, imi pare tare rau de belelele de care ai aflat. Iti doresc multa sanatate, sa se rezolve totul cu bine. Pana atunci bucura-te de concediu, ca meriti!!! [pup]"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Pentru cine vrea sa-si cumpere MACA de la INNOVATICS, nu mai cautati prin farmacii ci mai bine comndati on line pe site-ul lor.Va vine la un pret mult mai bun decat cel din farmacii si nu se plateste taxa de transport.

Sa nu o luati ca o reclama ci pur si simplu ca o idee buna.

ali

BUNA FETELORid="blue"> [flo][flo] SI UN CAPITOL NOU PLIN DE GRAVIDUTE VA DORESC!id="blue"> [gravi][gravi][gravi][gravi]

M-am hotarat de luna asta sa devin si eu o naturista! Sunt la inceput asa ca va fi mai greu pentru mine pina ma obisnuiesc cu ceaiurile, pastilele si tincturile, dar am vointa si sper ca voi reusi!

AMELYid="red"> buna si aici! [pup]

MARIEEid="blue"> ma bucur ca be intalnim si aici! [pup]

BIANCA_Bid="blue"> i-mi pare sincer rau de vestile nu tocmai bune, dar daca trebuie sa faci laparo, fa-o ca sa fie bine! [pup][gravi]

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

[pup][pup][pup]

si eu ma bucur, Ioana !!!!

nu e simplu deloc dar eu care timp de 1 an am facut in fiecare luna cate 10 intepaturi singurica in burtica si 3 ecogr endovaginale si tot atatea luari de sange de ajunsesem un zombi din cauza Puregonului.... offfff.... prefer tratamentul Liviutei!!!!

poate nu imi va aduce bb dar deocamdata ma simt bine eu si asta e mai important ptr moment!!!!

pupici la toate fetele curajoase

BUNA FETELOR !!id="blue">

MARIEE id="red">asa e! Ma bucur ca te simti bine de la acest tratament! Acest lucru e cel mai important! Si daca tu te simti bine, atunci poate si bebe vine mai repede!! Multa sanatate si un bebe, sau mai multi i-ti doresc! Apropos, ai vazut ca ALYDUMY are gemeni! Ce frumos! Si eu vreau gemeni, mai ales ca in familia mea...au mai fost!! Asa ca, cine stie??

Eu de ieri am inceput un tratament naturist cu: propolis cu vit. C, laptisor de matca, suc de orz verde si ceaiurile din trat. Liviei.

Stiti cumva daca e bun pentru mine acum napraznic pastile, dupa laparo? Ca ceaiul nu prea am timp sa-l prepar si sunt adormita de la el! Cred ca-mi scade mult tensiunea si cum eu o am f.mica, nu stiu daca e bine sa-l iau?

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

bunaaaaa Ioana!!!!!!

am vazut mai devreme ca pasiunea ta din sambata seara aceasta cel putin este tot DC [pup][pup][pup]!!!

vroiam sa iti spun buna seara dar nu vroiam sa te deranjez !!! merci frumos pentru gandul tau bun si iti trimit o mie de pupici!!!!

Ioana, si eu vreau tot gemeni!!!!! mi se pare ceva extraordinar!!!

citeam p forumurile din Fr si mi-au dat fetele de acolo alta idee: sa incerc cateva sedinte cu un magnetiseur!!! sunt foarte multe carora toate stimularile hormonale nu au dat rezultate dar au reusit sa aiba super-ovulatii dupa numai 1 sedinta de magnetizare: cine stie? poate merge???

imi pare rau ca tu esti chiar bolnavioara si va trebui sa iti tratezi endometrioza asta rea!!!!

... dar acum cand stai asa tarziu pe forum, cel putin poate nu bei cafelute, daaaa????

[pup][pup][pup]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...