Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Aspirante peste 30 de ani, FEMEI CARE STIU CE VOR!

Recommended Posts

• Răspunsuri 150
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Dragele mele, dupa cum vedeti sunt foaaaarte noua pe aici dar numai in ale scrisului. de citit va citesc de cel putin un an si ceva. As avea o intrebare pentru cine a facut perfuzii la Giulesti pt ca luni ma internez pentru asa ceva: pe la ce ora se fac? ma pot interna ambulatoriu? pot pleca acasa imediat dupa perfuzii? eu am facut laparoscopie acum o luna si perfuzii fac pentru mentinerea permeabilitatii trompei (pentru ca numai una este permeabila). Stie cineva cate zile se fac perfuzii in cazul asta? Multumesc pentru informatii daca le are cineva si pentru toate zilele Z1 in care v-am citit si am inceput sa sper din nou... Multumesc. VA pup pe toate [dual]

Andrada

Distribuie pe alte site-uri

Fetelor, mi-a fost dor de voi. [amoras][amoras][amoras] Am fost cam trista in ultima vreme si in plus am avut si mult de lucru. Dar parca e mai bine sa ai mult de lucru, ca nu ai timp sa te gandesti la nimic.[biz]

Lianaid="red"> de ce ii tii pumnii lui Avalonid="red">, ca nu am reusit sa citesc despre ce e vorba? (numai sa nu fie secret)[:D][pup]

Iuliaid="red"> uite ca am revenit si eu pe aici.[pup]

Sheherezadaid="red"> incearca sa nu mai fii suparata. Uite un [pup] de la mine.

Fetelor, va pup pe toate [pup][pup][pup]

poze

AVALOANEid="red">, scumpica de tine, cum a fost ?

eu ti-am tinut pumnii strinsi intre 10-11, sper sa iti fi fost cu folos. SANATATE MULTA ITI DORESC SI SA FIE DE BINE TOT CHINUL TAU.id="green">

LIANOOOid="blue">, cum mai merge tricotatu? ca io iar abandonai...da poate ma iau..

sheherezadaid="blue">, bine ai revenit, sper sa ai vesti bune in curind.

CRINUTUid="orange"> meu, pentru tine pupici mici, pe fetisoara...da de ce esti asa raruta? ai treaba?

pt.ANDRADAid="purple">: noi sintem aici pentru toata lumea si toata lumea pentru noi(sper io). BINE AI VENIT!id="purple">

pup fetele.

gabeluteleid="green">, da voi ce mai faceti fetele? cum mai merge nemteasca?

da piticu? piticuuuuu?????unnnnddddeeee eeesssttttiiiii????id="red">IULIA[biz][biz][biz]

pt.azi: "fericita este pentru mine ziua cind ne-am intilnit"id="red">[:D][bis][cool]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...