Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Limitele actului sexual intr-o relatie/cuplu..

Recommended Posts

Intr-o relatie/cuplu dupa un anumit timp intervine monotonia sexuala, poate de aceea el/ea cauta satisfcatie si o noua prada in afara casniciei savurind cu o placere diabolica " fructul oprit"..

Viata are standarde mult mai inalte intr-o casnicie si uitam sa mai dam satisfactia dorita persoanei de linga noi, cauzele fiind: copiii, stresul zilnic, perceptele religoase, prejudecatile etc..

In luna mai am fost in ro. si discutind cu o familie( amica de -a mea) despre actul sexual imi spune:

" Sotul meu a innebunit, a devenit pervers, acum o saptamna nu-s ce l-a apucat ca vrea sa-mi faca sex oral si eu sa-i fac lui, pai, cum sa fac eu astfel de perversiuni, nu pot sa-mi pup copiii dupa aia, spurcatul.."

Imi venea sa-i zic:" hai, iesi afara.." dar m-am abtinut si atunci i-am zis asa: " nu stii ce refuzi, e mai buna decit o banana ca nu se termina niciodata, iar el s-a oferit sa-ti faca tie ca sa omoare monotonia sexuala dintre voi, pentru ca te iubeste si sa nu te insele, daca refuzi tu, nu-i nici o problema sint afara mii de femei care ii va oferi acesta placere, lasa-te victima placerii"

Intr-un cuplu unde exista fidelitate, iubire, incredere etc...acesta este pretul de daruire suprema si totodata satisfacerea placerii persoanei iubite..

Din punctul vostru de vedere ce este pervers intr-un act sexual, ce trebuie si ce nu trebuie facut???

........................

cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daca actul sexual se consuma doar intre 2 parteneri care se iubesc si sunt uniti si prin casatorie....nimik nu poate fi considerat perversiune. Limitele si le stabileste fiecare!

Akuma, m-am amuzat citind ce ai scris, exact acelasi lucru i s-a intamplat unei cunostinte, era in pragul divortului cu sotul, el a incercat sa incerce noi pozitii, iar ea s-a speriat ingrozitor ca e nebun si a devenit pervers! Concluzia: au divortat.

Anka [mamica] si Ubitu [copil](26.06.2004)

pai atata vreme cat mama te.a educat ca actul sexual e ceva rau...tabu...nu se dicuta despre el...si nu se face...ca barbatul te pacaleste sa te aiba...ca femeia n.are placere...e doar victima barbatului care.si face mendrele cu ea....ce pretentie aveti???

...exista chiar religii unde placerea sexuala le e interzisa femeilor...unde nu le e interzisa li se spune ca e pacat...

degeaba le spui ca e izvorator de placere reciproca...ca tb.sa savureze actul sexual...ca e bine....chiar si pentru sanatate...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Buna fetelor. intr-adevar intr-un cuplu orice e permis, mai ales atunci cand e vorba de sex. e bine sa stii sa-ti satisfaci partenerul si sa fii la randul tau satisfacuta. Bariere dupa parerea mea nu ar trebui sa existe. Si sunt sigura ca, daca exista comunicare (pe acest subiect)totul va fi bine. Eu am vb cu sotul meu mult pe ecest subiect si totul e super OK.

quote:Originally posted by anca tanasica

...exista chiar religii unde placerea sexuala le e interzisa femeilor...unde nu le e interzisa li se spune ca e pacat...

id="quote">id="quote">

Mi-am amintit si eu ca am citit odata, nu mai stiu in ce revista (ca citeam pe ascuns si cand prindeam cate una mai deocheata [vampa]) ca fetelor li se elimina clitorisul inca de cand erau nascute. Brrrrrrrr, ma trec fiorii si acum cand ma gandesc. Cum sa traiesc eu fara "mititelul" meu??

Si acum vis-a vis de subiect...fiecare cuplu isi impune propriile limite si stiu f bine pana unde se poate merge. daca celalalt refuza vreo sugestie atunci e cazul sa se faca o autoeducare in 2, usurel, ca sa se poate acomoda...

quote:Originally posted by anca tanasica

pai atata vreme cat mama te.a educat ca actul sexual e ceva rau...tabu...nu se dicuta despre el...si nu se face...ca barbatul te pacaleste sa te aiba...ca femeia n.are placere...e doar victima barbatului care.si face mendrele cu ea....ce pretentie aveti???

id="quote">id="quote">Ca mare dreptate ai !!Si de aceea ar trebui sa ne educam copiii in ideea ca sexul este ceva natural, ceva minunat, plin de emotie si de trairi super-placute intre doua oameni care se iubesc. Si bineinteles, care sunt responsabili si capabili sa-si asume urmarile..lalalala.Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag _________________________Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro) id="brown">id="Book Antiqua">

Probabil persoanele acestea au o varsta....sa zicem peste 45 de ani, nu?[xx(]

Ia intreaba o tipa de 20, sa vezi ce raspunde?[:D]

sunt diferente de educatie si de epoci in care traim...

Editare: sper sa nu sara fetele de peste 40 cu rosiile...stiu ca sunt si tipe "open-minded" peste 40...[:D]

Consider ca intre doi oameni care se iubesc si au ales sa-si petreaca viata impreuna nu trebuie sa existe limite. Trebuie doar sa vorbesca deschis despre orice ii framanta.

[cina2]

"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"

quote:Initial creeata de Akuma

Intr-o relatie/cuplu dupa un anumit timp intervine monotonia sexuala, poate de aceea el/ea cauta satisfcatie si o noua prada in afara casniciei savurind cu o placere diabolica " fructul oprit"..Viata are standarde mult mai inalte intr-o casnicie si uitam sa mai dam satisfactia dorita persoanei de linga noi, cauzele fiind: copiii, stresul zilnic, perceptele religoase, prejudecatile etc..In luna mai am fost in ro. si discutind cu o familie( amica de -a mea) despre actul sexual imi spune:" Sotul meu a innebunit, a devenit pervers, acum o saptamna nu-s ce l-a apucat ca vrea sa-mi faca sex oral si eu sa-i fac lui, pai, cum sa fac eu astfel de perversiuni, nu pot sa-mi pup copiii dupa aia, spurcatul.."Imi venea sa-i zic:" hai, iesi afara.." dar m-am abtinut si atunci i-am zis asa: " nu stii ce refuzi, e mai buna decit o banana ca nu se termina niciodata, iar el s-a oferit sa-ti faca tie ca sa omoare monotonia sexuala dintre voi, pentru ca te iubeste si sa nu te insele, daca refuzi tu, nu-i nici o problema sint afara mii de femei care ii va oferi acesta placere, lasa-te victima placerii"Intr-un cuplu unde exista fidelitate, iubire, incredere etc...acesta este pretul de daruire suprema si totodata satisfacerea placerii persoanei iubite..Din punctul vostru de vedere ce este pervers intr-un act sexual, ce trebuie si ce nu trebuie facut???........................cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

id="quote">id="quote">Era mai interesant postul in care fara sex oral aparea divortul[:D].Eu nu mai am nici 20 dar nici 45[:D].Dragostea, sexul sunt placere pura[il]. Trebuie sa evoluezi, e clar, dar modalitati sunt garla....pentru fiecare cate ceva... si nici instinctele nu-s de lepadat la inventii.Insa indiferent ce-mi place mie, intr-un cuplu amandoi fixeaza limitele, nu unul. Amandoi. Tot ce le place si vor sa incerce e ok. Ce nu e abuz, viol cum vreti sa-i ziceti. Nu conteaza de ce. Conteaza ca s-a zis nu! Nu mi se pare amuzant sa razi de altul pentru dorintele lui sau lipsa lor. Si mda o casnicie care nu mere-n pat va scartai, dar nu de sila va merge mai bine. Iar santajul de nu faci asta te pasresesc e de kkao. Parasesti cand nu-ti convine si gata ce atata fassss.
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...