notquiteso Publicat Mai 25, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 25, 2006 Buna ziua mamici. Eu sunt nou-nouta pe acest site, si adevarul este ca am ceva nelamuriri. Poate ca vreuna dintre voi a trecut prin asta si ma poate ajuta. Pe scurt: sunt gravida in luna a 4-a, si de la 3 luni am contractii. Am facut toate analizele posibile, insa nu s-a putut stabili o cauza clara pentru contractii. Acum stau in casa, am funduletzul burdusit cu gravibinon, iau gynipral si no-spa si in general sunt enervata de situatia asta. A trecut cineva prin asta? Oare pot duce sarcina la termen? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Mai 25, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 25, 2006 bine ai venit printre noi! da, se poate duce o sarcina la capat. trebuie sa ai mare grija de tine, sa nu faci efort, sa stai cat mai mult in pat, sa faci injectiile prescrise de medic. aici: Mamici de noiembrie-decembrie 2006 gasesti multe gravidute de aceeasi varsta cu tine....si impreuna va va fi mai usor! toate cele bune, Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreea_tx Postat Mai 26, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 26, 2006 in primul rand bun venit printre noi. si au am patit la fel si cu tratamente si stat cumintica in pat am dus sarcina pana la termen. stiu ca e foarte greu pentru tine dar nu ai ce face daca vrei sa mergi pana la capat. andreeat & Alex -8 dec.2000 www.ingerifaraaripi.8k.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
notquiteso Postat Mai 30, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 30, 2006 Va multumesc pentru incurajari. Adevarul este ca stau toata ziua singurica in casa, si uneori ma apuca disperarea. Insa acum cred ca o sa imi fie mai usor, fiindca pot vorbi si cu alte mamici :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Mai 30, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 30, 2006 Si eu am patit la fel...Gravibinon, Utrogestan, Alilestrenol, Vit E forte, No-Spa, Scobutil , Papaverina...+ vitaminele inevitabile... Luam medicamente cu pumnul, stateam in pat si totusi am avut iminenta de avort, sangerari ffff abundente si rosii si contractii dureroase. Daca ai curiozitatea sa te uiti la pozele cu Matei ai sa vezi ca in ciuda acestor lucruri e sanatos si s-a nascut la aproape 39 de saptamani (provocat ca i se deschisese colul). Daca te consoleaza cu ceva, sa stii ca la a doua sarcina nu am avut absolut nimic(insa am luat acelasi tratament, ca deh, cand ai antecedente...paza buna trece primejdia rea). Sarcina usoara si curaj! mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 9 luni[duel] Poze Mara si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.