Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sociologie-psihologie "Spiru Haret" (2)

Recommended Posts

Am creat a doua parte a subiectului nostru, ca am ajuns deja la 10 pagini. Acum, daca ne-am marit randurile, o sa avem ce scrie, mai ales ca suntem in plina sesiune.

Miha, eu tot pe 03.06 am la Istoria psihologiei! Sincer, e destul de greoaie...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 158
  • Creat
  • Ultimul răspuns

... am luat o pauza de la invatat si scriu si eu repede pana nu se trezeste Thea [olala]

Alma, eu pana in Craciun am citit un manual de Istoria Psihologiei, nu de la Spiru, un manual foarte comprimat care m-a captivat, in sensul ca mi-a placut intotdeauna sa stiu cine ce-a zis si cam cand (bineinteles ca cel mai usor e Descartes cu "dobito, ergo cogito, cogito ergo sum"... sper sa nu ma fac de ras ca asta am tinut minte, n-am luat-o din carte, da' suna logic sa ai dubii deci sa cugeti; sa cugeti deci sa existi, nu?), evident ca multe sunt greoaie de retinut insa eu cred ca o sa ma descurc si acum ca tot o sa am si 2 restante sambata viitoare o sa m-apuc de grila duminica, s-o am luni gata! Si discutam daca nu sunt raspunsurile la fel... poate imi dai si mie ID-ul tau de yahoo pt ca pe forum dureaza mult de la postare pana cand se modereaza mesajul,asa pe mess pot sa discut direct... evident ca mai intru si pe forum, c-a inceput sa-mi placa[flo]

Va pupicesc!

Miha

Asa... daca nu ma-nsel Alma, spusesei ca nu ai manual de Ist. Psih., vreau sa spun ca daca nu aveam manualele clar ca nu puteam sa rezolv grilele, astia-s smecheri, am avut un manual de statistica de la o alta facultate insa la unele intrebari efectiv nu am gasit raspunsurile pana cand nu mi-am luat manualul de la noi... asa si cu Ist Psih, stiam ca nu e bun manualul pe care-l am, pt ca in fiecare e ceva in plus sau o formulare exact asa cum se doreste a fi raspunsul in grile... poate ca de-asta mi se pare ca nu e asa greu, da' stai sa fac grila, poate-ti dau dreptate [:p]

Lili nu mai intri? Ma uitam sa vad la ce grupa esti, daca esti cu b ca ma uitam la "lilib" esti printre primele grupe, da' poate b e de la Bucuresti?!?!

Gata, mai fug un pic ca am treaba!

Pupici

Miha[flo]

Ei, nici mie nu-mi place da' tre'be invatata, ce sa facem?Eu deja am observat ca am facut o greseala la unul din raspunsuri, astia au pus unele intrebari care seamana da' nu prea... zic eu ca luam note bune!! [^]

Eu nu sunt prea clara cu intrebarile 1 si 2, la ambele probabilitatile se inmultesc? Cel putin asa am inteles...

Si la intrebarea 25, media abaterii de la medie e 1?

Sper sa-mi pice intrebari pt care raspunsurile sunt clare!

Miha

Am citit doar ce am in sinteze la Istoria psihologiei, azi merg sa-mi iau cursul. Stiu ca subiectele sunt facute exact dupa manualele tiparite la ei, asa incat poti gasi si raspunsuri diferite in 2 carti care trateaza acelasi lucru. Dar ne supunem, ca doar de-aia suntem la Spiru!

La statistica, da, se pare ca probabilitatile se inmultesc in ambele cazuri, desi nu prea vad logica. Iar media abaterii de la medie e 0. Tu zici ca e 1? De obicei la raspunsurile de care nu sunt sigura, cer parerea si altor colegi (asta inainte de examen) si daca 2-3 raspunsuri difera de al meu, il schimb.

Bafta maine la examene, sa luam note mari![flo]

Buna ziua la toate studentele de la Socio![hia]

Alma, ai dreptate, media abaterii de la medie este 0, azi am cautat tot manualul ala sa pricep cum se calculeaza si am gasit... deci este 0 cum ai zis! Merci pt corectie![pup]

La primele intrebari o sa las asa, inmultit la ambele... o sa mai intreb si eu inainte de examen dar in principiu asa las.

Succes maine! Nota maxima!!!! [:)]

Miha

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...