Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

incalzim mancare pt. bb la microunde

Recommended Posts

George are un an si-o luna uneori nu mananca la pranz decat cateva lingurite .Cand era mic aruncam mancarea acum o pun la frigider pana a doua zi.pot sa i-o incalzesc la microunde sau doar in apa calda?prin romania multi nu incalzesc nici pt. adulti ca se iradiaza.As mai putea incalzi si iaurtul, branzica.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

LAURA, eu incalzesc mancarea la microunde de cand s-a nascut...al meu copil nu are un program de masa, adik mananca atunci cand are chef, nu are anumite ore...si daca nu ii dau imediat mancarea, plange panA se invineteste...

in ceea ce privesc dezavantajele...iradiatiile...ar trebui sa nu mai iesim pe strada ca exista gauri in stratul de ozon sau ca e poluat aerul, legumele si fructele sunt injectate...telefonul mobil creste riscul cancerului etc

POZE NOI si Filme noi

DARIUS EDUARD(9.10.2005)

link interesant

eu de pe la 1 an jumate am inceput sa-i mai incalzesc la microunde sticla de lapte.Acum are 3 ani jumate si ii incalzesc sandvisurile pentru gradinita(micul dejun).Banuiesc ca la gradi tot la microunde le incalzesc si pranzul.Ca regula generala insa folosesc foarte putin aparatul,nu am gatit niciodata nimic,prefer cuptorul.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the

moments that take our breath away.

da incalzesc...iar asta cu romania mi se pare exagerare...eu mai degraba cred ca la noi ca la nimeni, multi folosesc microundele[:D]

eu insa nu pastrez/reincalzesc niciodata mancarea din care a apucat sa manance. de fapt nici ptr noi nu fac asta...

Ioana

si eu am incalzit mancarea pentru noi la microunde o buna perioada de timp. este foarte rapid si comod, plus ca poti sa dezgheti carnea in jumatate de ora.

dar dupa ce s-a nascut bebelina am mai cercetat putin problema si vad lucrurile putin diferit. am strans cuptorul si l-am dus la garaj. gata cu el.

pentru cine vrea sa citeasca, aici e un articol al US Food and Drug Administration:

http://www.fda.gov/cdrh/consumer/microwave.html

un mic extras care mi-a schimbat parerea despre microunde:

"[...] effects noted in experimental animals include a decreased ability to perform certain tasks, genetic changes and an "immune response" (the body acts as if it were responding to protect itself from a disease). While these and similar effects have been observed in animals, their significance for human health remains unclear. These kinds of findings, together with the fact that many scientific questions about exposure to low-levels of microwaves are not yet answered, point to the need for FDA to continue to enforce strict radiation controls."

cele mai frumoase

De cand l-am nascut pe asta mic ,barbati-meu mi-a dus cuptorul .Nu mai am microunde de 2 ani .Laptele il pun in biberon ,incalzezc apa intr-un ibric si pun biberonul apoi in apa calda cateva minute si este f bine .Iaurtul il scot cand ma trezesc de dimineata din frigider si cand il dau dupa cateva ore este deja la temp camerei .As putea sa-l incalzesc tot in apa calda .Supica ,ciorbica si mancarea ,in general le incalzesc intr-o oala mare[am vazut ca se face acuma reclama la televizor la acest produs] de yenma ,care este pe curent ,iar in capac are niste rezistente care degaja aer cald circular .Este super buna .La microunde nici nu ma mai gandesc .

In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa

poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...