Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

incalzim mancare pt. bb la microunde

Recommended Posts

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

am auzit multe pareri pro si contra microunde...

in general cei "de afara" au toti microunde. in romania , mai putini au asa ceva...

si cand te gandesti ca sunt atat de multe lucruri care nu sunt tocmai bune si sanatoase pt noi oamenii si cu toate astea se folosesc...

avantaje si dezavantajele "tehnicii moderne".

Distribuie pe alte site-uri

da mai vrabiutzo, glumeam :)...de fapt vroiam sa zic ca-s atatea altele care fac rau incat cuptorul mi se pare nesemnificativ...poluarea, soarele, tigarile,antenele de mw, porcariile din mancare, giardia si alti viermi din apa de la robinet (chit ca n-o bei, da vasele, si legumele tot acolo se spala), vaca nebuna, puiul tembel...[xx(]

Ioana

Si noi folosim cuptorul cu microunde, incalzim si mancarea si laptele de cand era Dragos mic. Acum mi-ar fi foarte greu sa renunt la el.[;)]

Alinaid="Trebuchet MS">id="red">[gravi] (24+)[fetita] & id="navy">Dragosid="Trebuchet MS"> [copil](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poziciid="blue">

Ei asta-i...

De ce sa nu incalzesc la microunde?

Singurul pericol evidentiat stiintific este ca e posibil sa nu se incalzeasca uniform, dar asta se rezolva usor.

Daca m-as stresa pentru chestii d-astea minore, as fi "depresata" toata ziua. [;)]

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!

http://83.103.236.3/Andrei/index.htm

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...