claujro Postat Mai 26, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 26, 2006 eu incalzesc. Nu stiu ce m-as face fara.... mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 8,5 luni[duel] Poze Mara si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
vrabiuta Postat Mai 26, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 26, 2006 clau - si noi avem sistem electric de fierbere la abur care are inclus un mic vas in care se poate incalzi mancarea. cele mai frumoase Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
danyboy Postat Mai 26, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 26, 2006 am auzit multe pareri pro si contra microunde... in general cei "de afara" au toti microunde. in romania , mai putini au asa ceva... si cand te gandesti ca sunt atat de multe lucruri care nu sunt tocmai bune si sanatoase pt noi oamenii si cu toate astea se folosesc... avantaje si dezavantajele "tehnicii moderne". Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
boo lina Postat Mai 26, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 26, 2006 da mai vrabiutzo, glumeam :)...de fapt vroiam sa zic ca-s atatea altele care fac rau incat cuptorul mi se pare nesemnificativ...poluarea, soarele, tigarile,antenele de mw, porcariile din mancare, giardia si alti viermi din apa de la robinet (chit ca n-o bei, da vasele, si legumele tot acolo se spala), vaca nebuna, puiul tembel...[xx(] Ioana Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Elenalove27 Postat Mai 26, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 26, 2006 [wow]atunci cei care folosesc micro ar trebui sa fie "radiati" de microunde !!! Eu folosesc microundele [^]...in spitale si peste tot am vazut ca este folosit micro... Elena[gravi]11+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
laura72 Postat Mai 26, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 26, 2006 Va multumesc dragelor pt raspunsuri,vad ca afli repede ceva pe forum.cred ca voi incalzi la nevoie la micro in rest apa calda ca si pana acum. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Cricor Postat Mai 26, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 26, 2006 Eu am dat cuptorul cu microunde cand s-a nascut copilul. De atunci incalzesc pe aragaz si desi la inceput mi-a fost mai greu, acum mi se pare simplu (e drept c-a mai crescut si copilul). Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
alinamoro Postat Mai 26, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 26, 2006 Si noi folosim cuptorul cu microunde, incalzim si mancarea si laptele de cand era Dragos mic. Acum mi-ar fi foarte greu sa renunt la el.[;)] Alinaid="Trebuchet MS">id="red">[gravi] (24+)[fetita] & id="navy">Dragosid="Trebuchet MS"> [copil](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poziciid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
RaluD Postat Mai 26, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 26, 2006 Ei asta-i... De ce sa nu incalzesc la microunde? Singurul pericol evidentiat stiintific este ca e posibil sa nu se incalzeasca uniform, dar asta se rezolva usor. Daca m-as stresa pentru chestii d-astea minore, as fi "depresata" toata ziua. [;)] Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina Ajutati-l pe Andrei sa traiasca! http://83.103.236.3/Andrei/index.htm Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
mandyksch Postat Mai 26, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 26, 2006 Si noi folosim cuptorul cu microunde si pt. bb si pt. noi. Mandy si Krisztián (23.10.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.