Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

probleme cu Radacini srl

Recommended Posts

Am facut o mare prostie: am vrut masina prin RADACINI SRL... (opel)VB CU AGENTUL si-mi promite marea cu sarea....in 2 saptamanai o aveti, o am pe stoc!!!iau masina in leasing...se face plata si astept...de 5 saptamani!!! El nici nu mai imi raspunde la telefon iar celor de la firma de leasing...uneori da, uneori nu, si nici ei nu stiu cand va veni. Ce sa fac? Voi ati mai patit asa? sa fi-ti mintiti ca vine azi, vine maine, e in vama.... de 3 saptamani!sau sa nici nu-ti raspunda la tel, dupa ce ai cumparat de la ei, le-ai facut plata si el a facut targetul pe luna asta....si sa nu-mi spuneti ca asa sunt cei din vanzari ca nu sunt deacord: eu am lucrat in vanzari dar asa mincioni nu eram, bai mai mult...daca clientul se plictisea de scuzele noarte ne scutura si sefu'...renunnta la noi. Cred ca pe asta se bazeaza: mai greu sa renunti prin leasing cu plata deja facuta. Ce pot face? cine a mai patito, cat a asteptat pana la urma?

www.bankingnews.ro

www.cafeneauabancara.ro

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am luat masinutza in leasing. Dealer-ul mi-a spus ca dureaza intre 4-8 saptamani livrarea. Am platit avansul la banca si cam in 3 saptamani a venit masinuta. vreau sa iti spun ca si eu am pierdut contactul cu dealer-ul la un moment dat. si deodata, pe neasteptate m-a anuntat ca a venit masina de o saptamana.

Nu-ti face griji.

Eu am luat Renault. Chiar nu am disperat. Mi s-a spus clar ca dureaza 8 saptamani si nu m-am agitat. Nu cred ca se pot face smecherii. Oricum, cand vine masina sa fiti atenti la toate detaliile. Mie mi-au luat a doua cheie dar am cunostinte care au luat tot in leasing si nu au oprit a doua cheie.[bang]

Buna,

Ce este cu cheia? nu ma p[ricep deloc... azi le-a spus celor de la firma de leasing ca a venit un lot, dar masina mea nu este in asta, si mai vine unul maine, poimane....bla, bla...Eu va inteleg ca ati asteptat, si eu faceam la fel daca mi se spunea clar:5 saptamani.Dar cand renunti la unele echipari pentru "ca asta e pe stoc si vine imediat" apoi zi de zi iti spune: e in buc, te sun eu...maine la ora asta te sun eu, stai sa-i pun radio gratis...si apoi stai ca e in vama de-abea...ce sa inteleg: ca isi bate joc, ca nu respecta clientul, ca minte, ca-l intereseaza doar sa vanda...nu vb de fidelizarea clientului...Daca imi spune amacar nu stiu cand vine, era mult mai cinstit...

www.bankingnews.ro

www.cafeneauabancara.ro

quote:Originally posted by Gaby

Buna, Ce este cu cheia? nu ma p[ricep deloc...

id="quote">id="quote">In mod normal orice firma de leasing iti retine a doua cheie. Exceptiile cred ca sint cind nu le retin.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine [:D][pup]Karina [sofer] + Bogdanel [copil]Ajutati-l pe Mihaita !id="Book Antiqua">id="red">

Gaby, atunci incearca sa "te dai" putin la ei.nu cu amenintari dar sa fiti fermi.sau suna la alt agent. ia legatura cu sedul lor. nu se poate sa-i lasi asa. inseamna ca sunt alti smecheri care vin peste rand. nu e normal, in conditiile in care ai platit.

Pfuiii... cam nasol.

Noi ne-am luat anul trecut, in august, un Renault in leasing. Totul a durat cred 2 saptamani. Adica:

- luni ne-am dus la agent, ne-a spus ce acte avem nevoie. I-am spus exact ce dotari vrem, ne-a spus ca are una in vama exact cum vrem noi doar ca e cu Climatronic in plus, am spus OK, o vrem asa.

- joi am depus actele

- marti ne-au sunat si ne-au spus ca ni s-a aprobat leasing-ul si masina e pe drum. S-a dus sotul doar la banca si a platit avansul, a semnat contractul, etc.

- vineri ne-au sunat si ne-am dus sa ne luam masinuta.

S-au ocupat ei de absolut tot, si de placutele de inmatriculare si tot ce mai era necesar, noi doar am dus actele necesare si banutii. A doua cheie e la banca prin care am facut leasing-ul, asta e procedura standard. La urma urmei banca e proprietara masinii pana la sfarsitul perioadei de leasing.

Mai mult, am fost placut surprinsi si in urma cu aproximativ o luna, cand am avut un accident minor si trebuia sa o ducem la service la reparatii. Teoretic trebuia sa facem pe asigurarea celuilalt sofer care fusese de vina, dar aia ne trimiteau la tot felul de service-uri dubioase cu care lucrau ei si agreate de ei. Cand, surpriza, cei de la firma ne-au spus ca o repara la ei in service si-si recupereaza ei banii de pe asigurarea celuilalt. Ne-au programat in service, dupa 3 zile ne-au sunat sa mergem sa luam masinuta, si gata.

Am fost placut surprinsa sa constat ca totul a decurs atat de usor si de repede, desi inainte de a ne cumpara masina citisem tot pe forum de situatii ca aceasta, in care dureaza mai mult decat se estimase initial.

Vlad

Sa traim bine!

pai Vlad, zine si noua cu cine ai lucrat, ca alta data sa stim...si sa nu mai merga nimeni la mincinosul de la Radacini....PEtrica, il cheama...si parca e din povestea cu lupu'!

www.bankingnews.ro

www.cafeneauabancara.ro

Eu am sa spun doar atat Protectia Consumatorului:

http://www.anpc.ro/anpcro/index.php

si voi trebuie sa spuneti doar atat firmei respective si, cand ziceti asa ceva, sa fiti cu un avocat langa care sa rezilieze contractul si sa le ceara imediat despagubiri pentru timp, pentru ca v-au facut sa va trambalati, pentru ca v-au facut sa fiti fara masina iubita atata timp...... asa, vreo 100.000 euroi ! Aaaa... si avocatul sa ia jumatate - sigur va face orice sa castigati procesul !

Succes !

A.... si scrieti cu grafitti pe peretele firmei lor mare:

“Firma X isi bate joc de clienti – daca nu credeti, si vreti sa plangeti, utilizati serviciile lor !”

Pace tuturor [floare3] !

Adrian

My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...