Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Am girat si regret.Ce pot face?

Recommended Posts

In urma cu putin timp am girat o colega pentru un credit bancar de 10000 EURO,pe 7 ani, la Alpha Bank. Acum se pare ca v-a parasi firma si incepe sa-mi fie teama (tardiv, e adevarat).Intrebarea mea este urmatoarea: se poate face un act aditional sau orice tip de act la notariat sau banca in care colega mea (in calitate de imprumutat) sa specifice ca eu nu sunt obligata la plata imprumutului in cazul in care nu plateste ea?

V-as fi recunascatoare pentru orice solutie.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Florina & Alin

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

nu cunosc amanunte...eu am patit-o mai rau am facut imprumut ptr cineva si acum ma rog la DD sa-i dea sanatate si putere de munca ptr a putea recupera paguba...colega a plecat din firma de un an juma (acum e afara) si m-a lasat cu ratele...e drept ca dupa un tip a inceput sotul ei sa plateasca lunar ratadar mai am de recuperat...basca ca sun si rau platnica...[bang][bang][bang]

Elena [i]

se poate face ceva. adica sa gaseasca colega un alt girant, sa mearga la banca si sa te scoate pe tine si sa il puna pe ala! sau daca nu mai ai veniturile declarate la inceputul contractului, te duci la banca si spui ca nu mai indeplinesti conditiile, si documentat, te retragi ( asta teoretic, practic nu stiu daca a facut cineva asa ceva).

mai bine intrebi la banca!

Eu as zice sa vorbesti cu colega si sa- spui ca nemailucrand impreuna ai vrea s arenunti la calitatea de girant si s-o sfatuiesti sa gaseasca pe altcineva asa cum ti-a sugerat si Adina. Cred ca e bine sa fii cinstita si sa-i expui temerile tale.

Ana Maria si Victor Stefan [bonjovi](15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Multumesc pentru raspunsuri. Adevrul este ca ea nu pare genul care sa faca probleme, dar cine stie? De altfel, chiar ea a propus sa mergem la un notariat sa dea o declaratie ca nu trebuie sa suport eu ratele in cazul in care nu plateste ea( sau ceva de genul asta),dar nu cred ca ar fi valabil.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Florina & Alin

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...