Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce mai face Bella?

Recommended Posts

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si mie mi-ar placea sa stiu nu numai de Bela ci si de toti copiii care au fost in atentia noastra intr-un fel sau altul. Si imi pare tara rau ca dupa ce se termina campania nu se mai aude nimic . Mai sunt si exceptii, insa rare. Stiu de Cristi cu Adelina, a fost un subiect mare, acum nu mai stim nimic de copilul ala. De ce atunci se gasea timp de scris si acum nimic?? Mai citeam si de Felis cu Mihaita, am cautat sa mai aflu de ei si nu am gasit nimic. Bella..la fel si multi altii.

Parerea mea ca ar fi frumos sa tinem legatura si dupa ce a trecut problema....ne-am simiti mult mai motivati sa ajutam mai departe....dar asta e parerea mea, nu e obligatoriu ca toata lumea sa fie de acord cu ea.

Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue">

(19 ianuarie 2004 )

[foto] Album Albert

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by anda141

Si mie mi-ar placea sa stiu nu numai de Bela ci si de toti copiii care au fost in atentia noastra intr-un fel sau altul. Si imi pare tara rau ca dupa ce se termina campania nu se mai aude nimic . Mai sunt si exceptii, insa rare. Stiu de Cristi cu Adelina, a fost un subiect mare, acum nu mai stim nimic de copilul ala. De ce atunci se gasea timp de scris si acum nimic?? Mai citeam si de Felis cu Mihaita, am cautat sa mai aflu de ei si nu am gasit nimic. Bella..la fel si multi altii. Parerea mea ca ar fi frumos sa tinem legatura si dupa ce a trecut problema....ne-am simiti mult mai motivati sa ajutam mai departe....dar asta e parerea mea, nu e obligatoriu ca toata lumea sa fie de acord cu ea. Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue"> (19 ianuarie 2004 )[foto] Album Albert

id="quote">id="quote">despre ceilalti nu stiu dar Felis si Mihai inca sunt inca membri activi ai forumului, postariele ei sunt la "parinti de copii cu SD " si la" copilasi de nov dec2004 "Mihaita acum este bine a fost operat si progreseaza uluitor deja s-a ridicat singurel in picioare a inceput sa si pronunte cateva cuvinte, din cate stiu eu Felis a solicitat inchiderea subiectului de la Umanitare dupa intoarcerea din Italia de la operatie, pentru ca atata timp cat mihai era bine locul subiectului respectiv nu mai era acolo, apoi a avut un subiect deschis la discutii generale( parca) in care s-a postat tot timpul cat ea a fost plecata la operatie si dupa ce s-a intors, apoi discutiile ei au ramas la copilasi, si la capitolul cu SD.Alexa si [bonjovi] Silviu ( 27.11.2004)pozepoze2006
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...