Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

L'Occitane

Recommended Posts

Folositi ati folosit produsele acestea ?

Eu am inceput de curand...si sunt destul de incantata, mai ales de gama pt par cu ulei de masline. Acum testez pt fata untul de shea.

Ei se lauda cu ingredientele naturale...in general e o firma cunoscuta.

Ma interesa insa daca este cineva care le foloseste de mai mult timp...daca intr-adevar sunt asa bune cum se zvoneste....daca se simte efectul pe termen lung...stiti voi.....sau daca e tot reclama....

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata

lumea vrea sa stea la umbra.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns
eu trec de 2 ori pe zi prin fata unui astfel de magazin si va jur ca nu am vazut niciodata, dar niciodata, un client inauntru. si nici nu-i de mirare, la ce scoruri au, daca vreau genul ala de produse le iau de la body shop sau lush la preturi omenesti. dar, sorry, nu lucrez la l'occitaine

Este drept, preturile nu-s tocmai accesibile...am intalnit insa si mai mari [:D]

De la Body Shop nu am cumparat niciodata nimic, nu stiu cum sunt.

Eu am inceput de curand sa folosesc gama l'occitane si momentan sunt multumita de cele cateva produse achizitionate.

Dar tocmai pt ca am o piele fffff sensibila..si nu orice imi prieste....iar parul de regula dupa cateva intrebuintari ale vreunui produs, nu se mai intelege cu el....tocmai de aceea intrebam despre l'occitane...pt ca momentan par bune....dar astept sa vad reactia pielii/parului dupa cateva saptamani.

Poate ne scrie totusi cineva care foloseste de ceva vreme , daca foloseste cineva.....cateva impresii.

Eu m-am saturat ....mereu ma extaziez cand cred ca dau de un produs bun...si apoi poc ! balonul de sperante....si parca tot sper sa apara acum fetele si sa zica " e buna dom'le gama...o sa vezi "....ca m-am cam saturat de cautari.

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata

lumea vrea sa stea la umbra.

eu nu am folosit decat sapunurile si parfumurile solide pt casa si am fost multumita. aici magazinele lor sunt foarte raspandite si am o prietena cu pielea foarte sensibila si numai cu produsele lor se impaca, dar eu nu le-am testat pe pielea mea.

imi pare rau ca nu te pot ajuta prea mult!

Mare scofala di capul lor nu-i. Pe Paris-NY la business tot primeai o crema mica de fata sau ceva pentru buze.. si acum vad ca le-au schimbat cu alta firma Biotherm.

In fine nu cred ca-s asa high class[:D], dar n-am testat desi le ai aici in fiecare oras si-n orasul meu plin ochi de turisti, intra japonezii pe capete[:D]

Natural din gama f. buna eu as zice ca e Clarins.

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

OFF topic nitel: A fost un reportaj aici cu cosmeticele naturale.Nici unul nu este din cele prezentate pe piata nici macar Clarins.In franta exista doar 3 producatori de naturale care isi pastreaza produsele in frigider ca altfel nu pot rezista..asa ca mitul cu natural..

Cait

Home is where heart is...my heart is far away from here..

Eh nu ziceam gama lux mey Cait ca si Clarins e scumpicel...

Io crez ca natural 100% e acolo cu maseuza si laboratorul in palat...[:D], da nu crez ca ajung sa testez in viata aiasta[:D]

Vorbim cu Sabina dupa ce vinde palatul sa ne sufle cum e[:D]

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...