Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce parere aveti de produsele Yves Rocher?

Recommended Posts

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul răspuns

cred ca sunt produsele cu cel mai bun raport calitate pret,eu mi le luam cand eram in criza financiara si eram destul de multumita la cat dadeam pe ele,dar din pacate gama pe care o foloseam nu se mai aduce sau fabrica

fab

Distribuie pe alte site-uri

MIe mi se par bune, iar dusurile woowwwww sunt o adevarata minunatie, mai ales cele din vanilie!!!![il]Dar eu nu mi-am luat niciodata din tara, mereu mi-am luat de afara si sunt super si din punct de vedere al raportului pret calitate.[bis]

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd

Eu le-am folosit si mi-a placut foarte mult ( eg. ruj, creme de fata,o crema de detoxifiere a pielii etc.). Sunt produse relativ ieftine si de calitate. Ceea ce mi-a placut mie e ca primesti un cadou de fiecare data cand comanzi ceva. E poate o posetuta sau un portmoneu, gentuta de plaja etc., dar sunt lucruri care daca nu le folosesc eu le dau cu placere pritenelor. Am uitat sa spun ca eu mi le iau din Canada si nu stiu cum e in Romania. Cand am plecat noi din tara nici nu auzisem de Yves Rocher, doar de Avon si Amway cred ca sa ii zicea, nu mai stiu.

Dana si bebe Andy

quote:Initial creeata de Adrianai

Ati folosit aceste produse? Ce parere aveti despre ele?Am vazut ca au aparut in Romania si produsele sunt aduse direct din franta. Livrare se face prin posta.WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

id="quote">id="quote">Se pot comanda on-line? De unde?mamica de [bonjovi] baietel 2,5 ani si de [8**] fetita 8,5 luni[duel] Poze Mara si Matei

Sunt ok, si calitativ, si din punct de vedere al pretului. Nu stiu cum sunt in Romania, pentru ca eu mi le mai cumpar din franta sau de aici, din Londra. Ma impac bine cu ele, insa nu se compara cu cele de la Dior, Lancome, Yves Saint Laurent si chiar si altele, mai ieftinute.

[gravi]14+

cristina

Eu folosesc (de aici) deocamdata Yves Rocher (creme pt fata de zi si noapte) si nu sunt mai mult sau mai putin impresionata in raport cu alte firme (de acelasi segment). Sunt ok.

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )

id="green">

id="right">

Si la mine tot asa s-a intimplat :cind am plecat din Ro nu existau pe piata,si le-am "descoperit" aici.

De unele sunt multumita,dar altele lasa de dorit,cel putin aici,nu stiu cum or fi in alte tari...

Marianaid="purple">

mama deid="red"> Monica(1998)id="pink">[zana]Matei(2001)id="teal">[cavaler] si Markusid="blue">[bebic](17.02.2006)id="green">id="Arial">id="size1">

Yves rocher e in romania de cel putin 6 ani. Sunt ok unele produse,ca de exemplu gelurile de dus...yamy.De asemenea crema antiperspiranta miroase divin si e foarte buna.Crema de dupa plaja e ok.

Am mai incercat si un contur de ochi recomandat,dar nu mi-a placut deloc.

Io nu mai cumpar de la ei de cind am descoperit ca roll on-u contzine aluminiu [xx(]

Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...