Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce stim despre haine

Recommended Posts

Haine, haine.. ne imbracam, ne dezbracam..[:D] Totul e o regula, totul ne condamna daca n-am respectat-o... si D-ne ce se schimba regulile si cat de fain e sa schimbi zona geografica, religia si sexul ca mesajul social transmis sa fie pe dos[:D].

Evident algoritmica are raspunsul la toate : nu-i suficient sa transmiti un mesaj social cifrat, ca cel care te priveste sa-l primeasca corect.

Ntzzz, aici ii buba... trebuie verificat ca amandoi au cazut de acord asupra cifrului.

Si de ce mereu vorbim de femei cu fusta scurta, sandale, cu val, basma etc.. indiferent ca-i cald au frig. Am dibuit reguli despre barbati in zone caaaalde[:D]

In Tonga e ilegal sa apara in public fara camasa. In Bermude cu exceptia plajei in localuri e interzis fara camasa si pantofi... (Oare chiar asa?[:D])

Norocul lor cu Noua Guinee unde un saculet pentru sex e suficient[:D]

Si mi-am adus aminte ca in Grecia antica faptul ca persii purtau pantaloni era semn de efeminare.[:D] Vajnicii greci si macedoneni puratand aceea tunica scurta [:D]

Voi stiti ceva fain legat de imbracaminte?

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Flaflo

Stiu ca scotienii nu poarta nimic sub kilt![wow]Flavia si Bianca[bibe]Bia vijeliaid="red">[copil]

id="quote">id="quote">Ete[hot]http://www.angelfire.com/on/lummus/Scotland.htmlhttp://web.ripnet.com/~nimmos/images/under_the_kilt_3.jpghttp://www.snopes.com/photos/risque/queen.aspLaureta si galusca Inisa[iepu](10 iunie 2004)id="Comic Sans MS">id="purple">

Aha... pricepui si eu de ce in Stan si Bran imbracati scotian se facea atata tevatura din ocolitul unei guri de canal care sufla[:D]

Sa nu sufere Stan de efectul Marilyn Monroe[:D]

Aici puteti admira prima vestimentatie umana!!! [cool] Modelul este ötzi, celebrul Iceman descoperit in Alpi :-)) Spun prima vestimentatie, pentru ca pina la el nu se descoperisera urme textile, de piele sau blana, materiale folosite de omul preistoric pentru confectionarea de haine. Si modul in care au fost lucrate vesmintele lui Ötzi demonstreaza ca se putea coase acum 5000 de ani!!!!

Daca citi o sa aflati ca Ötzi purta un fel de leggins (nu chiar pantaloni)din blana si aratau ca niste soseste fara talpa, dar care se puteau lega sub calcii. Avea si un fel de chiloti (nu ca scotienii astia moderni [:D]), dintr-o bucata de piele care se lega, apoi, in talie.

AB, persii care purtau pantaloni faceau parte dintr-un trib de nomazi calareti, iar pantalonii aveau rol functional ...asa ca ccg grecii erau niste natafleti sa le zica efeminati!!! :-))

Pe mine cel mai tare m-a fascinat sa vaz (studiind Istoria Costumelor) papuci cu virf superascutiti in perioada gotica si care sa semene la forma exact cu ai de se purtau acum vreo 4-5 ani...atita doar ca erau facuti din lemn (se numeau patten) [:D]

pozulici si calatoria lui Ilie spre tara lui Hamletid="size1">

quote:Originally posted by lilanda

v

AB, persii care purtau pantaloni faceau parte dintr-un trib de nomazi calareti, iar pantalonii aveau rol functional ...asa ca ccg grecii erau niste natafleti sa le zica efeminati!!! :-))

pozulici si calatoria lui Ilie spre tara lui Hamletid="size1">

id="quote">id="quote">

Lilutz era modern Otzi[:D] si sexy: leggins[:D].

Papucii aceia ...na cam demonstrat ca erau preistoric[;)] de urati![:D]

Pai Lilutz io stiu cu efeminatii, ca atunci cand Alexandru cel Mare s-o pus in pantaloni pe cal... din motive evidente... a fost o discutie serioasa de a ramas in cronici... Adica generalii nu i-au spus ca altora ca a mers in jeansi la prasit porumb, dar voiau sa-l concedieze ca- efeminat[:D] Si n-o fost[:D]

Lool Petaluda[:D]... da-n Grecia antica ce numarau tunicile cas-acelea erau cu pliuri, nu? Ocupatia romana sau anii de razboaie?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...