Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pistrui!

Recommended Posts

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu am pistrui.

Acum cativa ani cumparam de la Avon o crema contra pistruilor care a dat rezultate bune , dar vara trebuia sa-mi feresc fata de soare ca sa nu-mi apara din nou. Cum eu sunt o iubitoare de soare incepeam tratamentul din septembrie , 2-3 luni , iar pana in anul urmator cand venea vara nu mai aveam pistrui.

Noi 2 singurei

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by JARMO

Si eu am pistrui si ma oftic toata cand vine primavara cu caldurica si vatul ei ! Insa am auzit ca patrunjelul e tare bun pentru pistrui , insa nu stiu cum s-ar putea prepara ! Stie careva ?

id="quote">id="quote">Auzisem si eu de patrunjel proaspat. Se ia pur si simplu si se toaca marunt, dupa care ti-l pui pe fata si il tii cat rezisti. Pe mine m-a ajutat cu toate ca n-aveam rabdare sa-l tin prea mult, max 10 min.Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis

quote:Originally posted by petaluda

mie imi plac foarte mult fetele cu pistrui, au un farmec aparte.cand eram mica imi doream asa de mult sa am si eu pistrui.

id="quote">id="quote">I-ti imprumut eu cativa de la mine [amoras][:D][:D]Am si eu cativa pistrui , si mai ales vara imi apar ca si ciupercile dupa ploaie .M-ar interesa si pe mine ceva tratamente naturale sau marci de creme care, stiti ca dau cat de cat rezultate.mersi mult!![flo]Elena & bebe Manuella 1 an si 7 luni (16.10.2004)"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "

Eu am pistrui pe fata de cand ma stiu. Iarna se atenueaza mult, dar vara ... [:D]

Candva ii detestam, dar acum imi plac.

Pistruii au farmecul lor [;)] Si mie mi se par simpatice fetele cu pistrui.

Aid="teal">Did="limegreen">Did="limegreen">Aid="teal">id="Comic Sans MS"> [^] ... incepand de azi ...

Poate au farmec cativa micuti, asa, de culoare, dar cand ai toata fata pete-pete (ai mei nici nu mai dispar de tot iarna, doar se micsoreaza)....ii donez eu pe toti sa scap de ei.

Chiar acum 2 zile m-a oprit o vecina si mi-a zis sa iau 2 legaturi de patrunjel, sa le fac "ceai" si sa ma dau pe fata cat pot de des. Am zis sa incerc, ar fi mare minune de as vedea si eu ce culoare am la fata sub pistrui.

Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)id="orange">[foto]

aissa, eu ii am pe toata fata tot timpul [:D] si nu sunt chiar micuti. Iarna se atenueaza, dar nu dispar.

Numai ca eu m-am obisnuit cu ei, nu mai sunt complexata si chiar uit ca-i am pe fata. Nici cand ma uit in oglinda nu-i mai vad.

Daca va deranjeaza atat de tare, indepartati-i - solutii sunt. Dar eu cred ca sunteti simpatice asa [;)]. Pistruii imi inspira naturalete si tinerete.

In plus, ei dispar odata cu trecerea anilor (mama imi povestea ca si ea avea multi pistrui odata, demult; acum nu stiu daca mai are vreunul).

Sper ca nu v-am enervat cu mesajul meu pentru ca stiu cum este cand iti intra ceva in cap mai ales despre propria infatisare.

Aid="teal">Did="limegreen">Did="limegreen">Aid="teal">id="Comic Sans MS"> [^] ... incepand de azi ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...