denisuca Publicat Mai 29, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 29, 2006 Buna, am o mare rugaminte. Catelusa mea pekineza, de 10 ani, s-a imbolnavit brusc. Nu stiu ce are, azi a fost OK toata ziua, era vesela, iar spre seara a inceput sa ii fie rau. A vomitat, nu se mai poate misca, se muta dintr-un loc in altul si nu isi mai poate controla membrele, cade pur si simplu. Respira foarte greu si nu poate nici sa adoarma, nici sa bea apa. De mancat a mancat carnita, hrana ei dintotdeauna, ma gandesc ca poate sa fi fost vreun os? Dar s-a mai inecat candva cu os de pui si simptomele nu au fost astea. Va rog, daca e cineva acum, ajutati-ma cu un sfat, cu orice. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denisuca Postat Mai 29, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 29, 2006 Nu mai e nevoie. Catelusa mea s-a dus in Raiul cateilor in urma cu o ora. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Mai 29, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 29, 2006 Imi pare rau. [V] Poate a fost otravita. Mai am doar 4 zile pana la nunta !id="red"> Foto Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.