Akuma Publicat Mai 29, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 29, 2006 Fiindca tot se vorbeste de suflet, ce este el, din punctul nostru de vedere???[fum] rog moderatorii sa inchida acest subiuect ca a deschis michellina la discutii generale, dezbatem acolo..thx. ........................ dulce, finuta, romantica ca si greata care-ti trece prin stomac... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
She Postat Mai 29, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 29, 2006 Nu l-am gasit! Unde-i? (subiectul dar si sufletul:) si tot asa... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dandush Postat Mai 29, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 29, 2006 Eu n-am gasit sufletul ci doar subiectul aici. D.K. [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
She Postat Mai 29, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 29, 2006 Merci Dandu dar nu par sa fie similare subiectele. Nici asta cu sufletul nu este rau, pt cei ce-l au..normal:)Ca sa se poate da o definitie. si tot asa... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craciunitza Postat Mai 29, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 29, 2006 Legatura ar fi ca cei care sunt rai nu au suflet [:-)))] Nu certati copiii cand viseaza! Copiii Noi doi Mitele iubitele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.