Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pestisori... pestisori... (21)

Recommended Posts

Continuare la Pestisori... pestisori...id="red">

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20id="Comic Sans MS">id="purple">

19 februarie - [flo] danamuntiid="red"> cu [bonjovi] Eric Gabrielid="blue"> webid="size1">

19 februarie- [flo] Crissid="red">

20 februarie - [flo] criss75id="red">

20 februarie - [flo] Anacamiid="red"> cu [bonjovi] Sebastian Alexandruid="blue"> webid="size1">

20 februarie - [flo] Charlieid="red">

21 februarie - [flo] Sephoraid="red"> [gravi] webid="size1">

22 februarie - [flo] emilyjeulyid="red">

23 februarie - [flo] danetteid="red"> cu [9cer] Irisid="red">

23 februarie - [flo] crig72id="red"> cu [9cer] Mariucaid="red">

23 februarie - [flo] NADYAid="red">

24 februarie - [flo] Yasmineid="red"> cu [9cer] Andreasid="blue"> si Yasminid="red"> webid="size1">

26 februarie - [flo] Sigrid26id="red">

27 februarie - [flo] danyceid="red"> cu [9cer] Almaid="red">

27 februarie - [flo] lirisid="red">

27 februarie-[flo] Doraid="red"> cu[9cer] Amiid="red">

28 februarie - [flo] Rodicaid="red"> cu [bonjovi] Andreiid="blue"> si Mihaiid="blue"> webid="size1">

28 februarie - [flo] Clauditzaid="red">

28 februarie - [flo] Lauretaid="red"> cu [9cer] Inisaid="red"> webid="size1">

28 februarie - [flo] daniela danezaid="red">

1 martie - [flo] Crismirid="red"> cu [bonjovi] Robert-Cristianid="blue"> webid="size1">

1 martie - [flo] Simosimoid="red">

2 martie - [flo] fulguletzid="red"> cu [bonjovi] Davidid="blue"> webid="size1">

3 martie - [flo] puiuDanaid="red">

3 martie - [flo] kitty_nicid="red">

3 martie - [flo] alinabratu2000id="red"> cu [bonjovi] Mihneaid="blue">

3 martie - [flo] nanamiid="red"> [bonjovi] Hiroid="blue">

4 martie - [flo] Papadieid="red"> cu [9cer] Catrinaid="red">

4 martie - [flo] Vanessaid="red"> cu [bonjovi] Andutuid="blue"> si [bonjovi] Catalinid="blue"> webid="size1">

4 martie - [flo] Felisid="red"> cu [bonjovi] Mihaiid="blue"> Pozele mele!id="size1">

4 martie - [flo] clauditzadennisid="red">

5 martie - [flo] i_carmenid="red">

5 martie - [flo] alinkavid="red"> cu [bonjovi] Alexid="blue"> webid="size1">

5 martie - [flo] pufymicid="red"> cu [bonjovi] Alesioid="blue">

6 martie - [flo] Sasukeid="blue">

6 martie - [flo] Gabgabrielaid="red"> cu [9cer] Diane, Adeline (3 martie) si Héloiseid="red">

6 martie - [flo] Iepumicid="red">

7 martie - [flo] Letaid="red"> cu [copil]

7 martie - [flo] Allice2004id="red"> cu [bonjovi] Andrei Florinid="blue">

7 martie - [flo] Lomaid="red">

8 martie - [flo] mirelamid="red"> cu [bonjovi] Andreiid="blue">

8 martie - [flo] Rayuelaid="red"> cu [9cer] Ameliaid="red"> webid="size1">

8 martie - [flo] Emillyid="red"> cu [9cer] Ilincaid="red">

8 martie - [flo] Alinaid="red">

8 martie - [flo] lillyid="red">

8 martie - [flo] mirela danid="red">

10 martie - [flo] angeid="red">

10 martie - [flo] naomi ioana id="red"> cu [9cer] Naomiid="red">

10 martie - [flo] amikid="red"> cu [9cer] Alexandraid="red">

12 martie - [flo] Anca oltean id="red">

12 martie - [flo] Salisaid="red"> cu [copil] Anastasiaid="red">

13 martie - [flo] oanaraluid="red"> cu [9cer] Bianca Mariaid="red"> webid="size1">

14 martie - [flo] simiid="red">

14 martie - [flo] Ellyid="red"> cu [9cer] Dariaid="red">

16 martie - [flo] Nallyid="red"> cu [bonjovi] Sebastianid="blue">

16 martie - [flo] Ioana Co id="red"> cu [bonjovi] Dariusid="blue">

16 martie - [flo] elyanneid="red"> cu [9cer] Elenaid="red"> webid="navy">id="size1">

16 martie - [flo] orhideeid="red"> cu Dianaid="red">

16 martie - [flo] dia_codatid="red"> cu Carolineid="red"> si [9cer] Stephanieid="red">

16 martie - [flo] Adrienne_12id="red">

16 martie - [flo] ra_mata id="red"> cu [bonjovi] Mateiid="blue">

17 martie - [flo] Denisamid="red"> cu [copil] Emmaid="red">

18 martie - [flo] Scarmanusid="red">

18 martie - [flo] Denii micid="red">

18 martie - [flo] Nexusid="red"> cu [bonjovi] Arthurid="blue">

20 martie - [flo] Marutaid="red"> [gravi]

20 martie - [flo] ank si bbid="red"> cu [9cer] Karinaid="red"> webid="navy">id="size1">

id="navy">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 303
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Elyanne,id="red">multumim de noul capitol....dar d c nu ai postat nimika....nu ai noutati ...cum merge aerobicul ?

Crig ,id="blue">abia astept sa vad pozele de la serbarea Mariucai !id="limegreen">

HOROSCOP PESTI 29.05.2006id="purple">

Dispozitia dv. nu este la cotele maxime, sunteti in fata unui eveniment care va va solicita toate resursele fizice de care dispuneti, va cam eschivati in fata provocarii. Se pare ca nu aveti suficienta incredere in fortele dv. si cautati scuze ori sa scapati, ori sa amanati. Nu sunteti in apele dv. si aveti impresia ca daca incercati, esuati, de aceea asteptati.

O SAPTAMANA USOARA VA DORESC ![cheers]

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"id="red">

[pup] am deschis repede capitolu ca m-am gandit ca n-o sa am prea mult timp azi...Noutati n-am... aerobicul sta pe loc pt. moment din anumite motive [:D] ... spre sf. sapt. cred ca pot sa prestez iar...Poze de la ziua copilului n-am pus... pt. ca n-am facut [bang] ... a fost o nebunie... unii veneau, altii plecau asa ca n-am apucat sa mai fac poze... dar promit ca o sa pun neste poze recente, zilele astea.Aseara am fost la niste veri care stau la curte si mandra a fost super incantata... a alergat pana n-a mai putut, s-a jucat cu cupiii de acolo.... iar la final a cazut franta... a adormit in scaunul de masina, in drum spre casa...[pup] si o sapt. frumoasa

id="right">id="size1">id="right">id="size1">

[hia]

Buna dimineata!

Eu abia imi beau [cafea]Va invit si pe voi.Ce ziceti?

Sapatamana trecuta am avut un program cam aglomerat si nu am mai postat ..Poate saptamana asta sa fiu mai activa..

Si la noi cum a venit weeekend-ul au venit ploile( a fost si ff frig, ziceai ca vine toamna) asa ca a trebuit sa stam mai mult in casa.Ieri am fost la tara dar norii nu prea ne-au lasat in pace.[pic]

Ana se pregateste si ea de serbare,are de invatat o poezie, maine avem sedinta cu parintii si cred ca voi afla mai multe..

Crigid="green"> - abia astept sa vad pozele de la serbare.

Daniela id="purple">- ai mai ajuns la un gratar? Holograf ce frumos cred ca a fost ...

Alinaid="orange">- si eu trebuie sa merg la [nunta] nunta in acest weekend, doar ca invitat..sora mea cununa..In orice caz, evenimentele sunt in desfasurare, sotul meu va participa in seara asta la petrecerea burlacilor.Nu stiu inca daca mireasa mai organizeaza ceva..

O saptamana frumoasa si linistita !!

Criss

Criss,id="red">nu am mai ajuns ieri la gratar , pt. ca era lumea cam obosita dupa seara de sambata si nici nu a fost chiar f cald...cam racorica....si am avut program de piata , de colindat pe la magazine.....iar pe seara am fost la o prietena sa o vopsesc....Succes la sedinta cu parintii si la serbare!Sa ne povestesti de petrecerea burlacilor! Toaleta pt. nunta [nunta]e pregatita ? O lauti si pe ANA?id="purple">[pup][:X][pup][:X]

Dany

[pup] pupici pt toti pestisorii.

Crigid="purple">, petrecere frumoasa! Sa te distrezi asa cum numai pestii stiu s-o faca.

Danaid="purple">ai dreptate cu horoscopul pe ziua de azi, asa m-am simtit. Ma da peste cap si vremea asta, ba-i cald de numai pot, ba ploua, mai sunt si meteodepententa-- sau cel putin asa cred.

Mi-am descoperit o alergie pe care n-o aveam pana acum si anume la cofeina, si bauturi racoritoare cu cofeina (cola). Si ma mananca pielea.... Va pup pe toate.

Alina, id="red">imi pare rau de alergie ..dar cred ca exista remedii ca sa scapi de ea.Ai fost al medic? Vezi sa nu da-i si lui bebe , dar cred ca nu se ia ...Sanatate ! Si lasa ca trece si pasa asta mai ciudata a noastra, nu si vom fi ok.

Pupici!

Dany

De alergie tocmai ma vindecasem (cu tratament de la medic), si azi de pofta am baut o cola, si bufff m-a luat iar. Da... las' ca trece ea, nu ma face pe mine o alergie. In schimmb Mihnea e deranjat la burtica, si n-are voie sa pape decat orez cu mircov si ceai de menta, saracutzul mi-e asa mila de el, s-a culcat pe burtica. Dar nu il doare ceva, nu e apatic numai ca face kk des si moale. Va pupic. [il]

Horoscop , pt.30.05.2006:

Nu va place felul cum va trateaza un parinte sau un superior, la serviciu, Desi incercati sa fiti exemplar in toate sau sa nu iesiti cu nimic in evidenta, ceilalti au o atitudine agresiva fata de dv. Noroc ca veti sti sa-i potoliti chiar cu linistea si calmul pe care reusiti sa vi le pastrati, incat ii veti dezarma usor. Nu reuseste nimeni sa va irite, dimpotriva, ii veti calma dv. pe cei mai nervosi.

O zi minunata ![flo][flo][flo][flo]P.S.Voi pleka in vacanta la id="red">Madrid , in august !id="blue">

Dany

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...