Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Unde tundeti puii mici?

Recommended Posts

Ne apropiem de maretul eveniment al luarii motului [:D] Alexandru e foarte pletos, si daca ar fi dupa mine l-as fi tuns demult, dar nu lasa tat'sau [roker]

Voi unde duceti puii la tuns? M-ar interesa un loc dragut in Bucuresti (gen Ciufolici) unde sa fie si distractiv, dar sa aiba si personal rabdator [:D]

Multumesc [flo]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noi il tundem pe Matei...in baie! [:D] Cu urlete, tipete, par imprastiat prin toata baia si apoi bagat direct la dus si el si noi. Eu una nu as avea curaj sa-l duc la frizer fie el si Ciufolici si sa-mi faca un astfel de circ! [:o)]

Am o prietena care si-a dus baietelul de 2 anisori,la Ciufolici a costat-o 300 de mii (i s-a parut foarte mult) plus ca au servit copilul cu tot felul de acadele si bombonele care a trebuit la sfarsit sa le plateasca si si acelea erau la pret mai mare decat la magazin. Una peste alta, ei i s-a parut scump.

mamica de [bonjovi] baietel 2,5 ani si de [8**] fetita 9 luni[duel]

Poze Mara si Matei

Ca si Claujro tot acasa, in baie, pe un scaunel pus in cada. Apoi tup la baita. Fara urlete si figuri caci chiar ii place operatiunea. L-am tuns prima data la 2 ani cand i-am luat motul. Ma gandesc ca are importanta si vasta cand ia pt. prima data contact cu masina de tuns. La mine la 2 ani a fost ok, ceea ce inseamna ca nu s-a speriat. Prichindeii mai mici s-ar putea sa aiba de comentat la bau-bau din parul lor....

L-am tuns la Ciufolici prima data si a doua oara la o frizerie de langa bloc. Tot cu scandal, urlete, tipete si multi muci! [bang] Tot respectul pt frizerul care s-a taiat la degete ca sa nu ii scape lui Matei foarfeca prin cap cand se zbatea! Planuiesc o noua tunsoare saptamana asta. Tot la frizerie. Ciufolici e si departe si e si scump.

Anka [mamica] si Ubitu [copil](26.06.2004)

Eu il tund pe Eduard de la 1 an la frizeria de langa bloc. Dar de fiecare data cu urlete si plans la greu[bang]. Noroc ca tipa de acolo e super rabdatoare si nu s-a lasat pana acum cu incidente neplacute la cum se zbate(si il tin eu in brate).

Bafta multa la primul tuns! Nu e obligatoriu sa faca asa, cunosc copilasi care stau cuminti la tuns.

Cornelia, mamica lui[testoasa]Eduard(1 an si 11 luni) si [gravi]32+[baietel] Eric

EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI

Pagina de web a lui Eduard

si noi tot acasa il tundem, am zis ca decat circ la frizerie si frica de tuns mai bine in joaca acasa

l-am masat sa se acomodeze cu masina, apoi am pus-o pe jucarii, pe tati, pe mami, pe manuta lui ,l-am lasat pe el supravegheat si cu peptenele cel mai mare apoi am inceput sa taiem parul , si a functonat cand se plictisea il lasam in pace si in 2-3 min iar

si eu il tund bros deci nu tocmai clasicul simplu dar e ok,

nu as risca la frizer , in primul rand de stress, de circ si de igiena,

iar el nu suporta zgomotul facut de foarfeca in cap asa ca evitam

Alexa si [bonjovi] Silviu ( 27.11.2004)

poze

poze2006

Acasa, in ture....sa il prind cand are chef,pacalit, distras atentia, sau in baie cand il spal pe cap. Ultima data am incercat cu masina de tuns dar nu a fost chip,urla se zbate, nu putem sa-l tinem. Si l-am tuns cu foafeca putin cate putin. Nu e tuns perfect, dar e bine. Nu il duc la frizerie sa ne stie toata lumea, si nici nu cred ca l-as putea tine acolo, eu acasa ma tin dupa el.

Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue">

(19 ianuarie 2004 )

[foto] Album Albert

si eu vreau sa-l tund pe alex cat mai curand... si ma gandesc ca o voi chema pe vecina mea(care e frzeritza)acasa,sper sa avem succes id="blue">id="Georgia">

anca @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia">

Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Georgia">id="violet">

Varsta lui Alexid="violet">id="Georgia">

...viatza e doar o iluzie a simtzurilor...
id="right">id="violet">id="Georgia">

am si eu o intrebare, ca o pagana ce sunt...

(copil crescut la oras, far' de bunici si far' de habar de obiceiuri)

De ce se tunde motul la un an? care-o fi semnificatia?

Eu l-am tuns pe bebe meu la 5 luni, ca avea plete lungi si valvoi.

Si acum inapoi la subiect, eu imi amintesc cu groaza de primele mele experiente traumatizante la frizer. Nici acum nu mi se pare cel mai linistitor lucru sa se apropie cineva necunoscut de parul meu, cu foarfeca in mana.

Sper sa fac tunsul ca o joaca pt. Marc, dar pana atunci trag cu ochiul la sfaturile celorlati...poate aflu mai multe si despre motzul de la un an

Corina & little Marc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...