alina.mattei Publicat Mai 29, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 29, 2006 un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza, are nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon: 0723-232.147. Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog sa trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a gasi donatori vor creste. Multumesc. Alina si bb Carla Maria (25.01.2006) poze Carla Maria Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina.mattei Postat Mai 29, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 29, 2006 va multumesc mult tuturor celor care ati trimis mai departe acest mesaj Alina si bb Carla Maria (25.01.2006) poze Carla Maria Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leditia Postat Mai 29, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 29, 2006 Cred ca mai bine ai ruga un moderator sa mute subiectul la umanitare sau generale,caci sunt mai frecventate si e posibil sa fie citit de mult mai multe persoane decat aici. pupici. POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amik Postat Mai 29, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 29, 2006 am sunat azi la nr din mesaj, la taticul baietelului.mi-a spus ca nu mai e de actualitate,a primit multe telefoane si multi oameni i-au ajutat, iar acum nu mai au nevoie.din tonul lui am inteles ca e bine, nu ca s-ar fi intamplat ceva rau cu copilul, ci din contra. doamne ajuta! mi-a fot jena sa intreb mai multe. Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.