ionasiu Publicat Mai 29, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 29, 2006 o crema pt estomparea vergeturilor ady Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu77 Postat Mai 29, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 29, 2006 Cu siguranta s-a mai discutat pe aceasta tema ....oricum , recomand masaj cu ulei de masline , impachetarile cu parargil (ptr efectul argilei !) si crema antivergeturi din gama profesionala de la Contrast Impex ( o gasesti direct la cei de la Contrast sau in saloane de remodelare). SI RABDARE DE FIER ! SUCCES! "Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Mai 29, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 29, 2006 Din pacate nici cremele nici chirurgia nu ajuta. Odata aparute trebuie sa ne invatam sa traim cu ele si sa avem grija sa nu mai apara altele. Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple"> Evenimentele importanteid="purple"> Razvanid="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabrielama Postat Mai 29, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 29, 2006 Cum zice si Asi - trebuie sa ne invatam cu ele, caci nu dispar. Si vorbesc din experienta, caci am cheltuit muuulti bani incercand sa le estompez; si n-a functionat nimic. Poti insa sa folosesti permanent crema de corp, cat mai grasa, ca sa eviti formarea altora. Gabi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana_maria222 Postat Mai 29, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 29, 2006 quote:Originally posted by GabrielamaCum zice si Asi - trebuie sa ne invatam cu ele, caci nu dispar. Si vorbesc din experienta, caci am cheltuit muuulti bani incercand sa le estompez; si n-a functionat nimic.Poti insa sa folosesti permanent crema de corp, cat mai grasa, ca sa eviti formarea altora.Gabiid="quote">id="quote">dar cu cele rosii ce facem? ca mi-au aparut unele mari mari mari..si moooor!!multe pozeHAI DINAMO!!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionasiu Postat Mai 29, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 29, 2006 Asa mi-au aparut si mie prima data dar ciu timpul devin albe asa ca vadupa cat am inteles trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca nu vom scapa de ele. ady Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana_maria222 Postat Mai 29, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 29, 2006 quote:Originally posted by ionasiuAsa mi-au aparut si mie prima data dar ciu timpul devin albe asa ca vadupa cat am inteles trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca nu vom scapa de ele.adyid="quote">id="quote">ah! macar sa se faca albe ca le am de cateva luni bune si nu se duc cu orice crema as da..deja ma streseaza rau de tot.......multe pozeHAI DINAMO!!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hermis Postat Iunie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2006 Luluid="red">, crema de care zici e cumva Night&Day (Noche e dia?) - cea pentru celulita? Dau cei de la Contrast Impex si creme la bucata?(galetusa, ma rog) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu77 Postat Iunie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2006 Hermesid="red"> ,este intr-adevar de la Contrast crema ,dar este speciala de vergeturi .Cea anticelulitica are scrisul cu rosu ,cea ptr vergeturi cu un grena- maroniu ,scrie la fel" Noche Y Dia " , iar ptr sani ,tot de la Contrast gel de bust Lendan,exceptional! Nu stiu daca dau o singura bucata (cutie de 500gr) ! Le amelioreaza pe cele "la inceput" cu siguranta! "Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blueeyes2003 Postat Iunie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2006 Cred ca trebuie sa ne obisnuim cu ele caci nu vor disparea niciodata ci doar se vor estompa. Cand am fost insarcinata am avut "onoarea" sa-mi apara vergeturi pentru care am folosit gelul-tratament de la Avon,care nu a dat nici un rezultat. MIRELA I. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.