nikole Postat Iunie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 10, 2006 Nadyana esti o dulce[flo]...nu am avut net timp de o luna.Mai mergeam din cand in cand la net caffe,dar timpul nu prea mi-am permis sa stau ore in fata calc. ca in vremurile cand aveam net acasa. Cat despre uleiul de masline,tocmai ce mi-am amintit...am o prietena aici, care mi-a spus ca ea, nu a folosit niciodata creme de corp,decat din cand in cand, ulei de coprp pentru copii.In schimb, de cand a nascut(acum 7 ani), foloseste la fiecare dus, pe pielea inca umeda ulei de masline,folosind miscari de mangaiere(nu apasat), insistand in zonele cu vergeturi, care, s-au subtiat considerabil, si s-au micsorat.Personal nu prea cred, dar merita incercat rau nu are ce sa faca!!! Pentru bronzat, eu stiam ca ideal e sa adaugi in flaconul cu lotiune putin ulei de masline, sau de migdale dulci.Acesta din urma este foarte faimos aici, printre femeile japoneze,fiind considerat arma imbatabila impotrva radicalilor liberi si aparitiei vergeturilor, ridurilor. http://photos.yahoo.com/frezia_2004 Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Dianami Postat Iunie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 10, 2006 Masti hidratanteid="red"> Ten deshidratat si iritat 1. Se spala si se aplica urmatoarea masca: morcov ras + 3-4 picaturi ulei de masline + 1/2 lingurita miere. Peste crema se aplica comprese caldute cu infuzie de nalba. 2. Daca inainte de machiaj tenul e iritat, aplicati urmatorul amestec: mar fiert in lapte - se piseaza si se amesteca cu 2-3 picaturi de ulei de masline si o lingurita de miere. 3. 2 lingurite de miere, 1 lingurita de ulei de masline si 2 lingurite de fulgi de ovaz, foarte fin macinat, se amesteca bine, se maseaza pe fata si se lasa 15 minute. Calmeaza si intinde pielea. Se curata cu o compresa de tifon inmuiata in apa calduta. Dupa ce iesiti din baie, aplicati o crema puternic hidratanta. Masca de ou, hidratanta 1/2 galbenus de ou se freaca bine, ca o maioneza, cu o lingurita de ulei de masline, migdale dulci, germeni de grau, porumb sau cu vitamina A uleioasa. Se adauga apoi 1/2 lingurita miere de albine si o lingurita suc de fructe sau pulpa de fructe bine zdrobita: capsuni, caisa, piersica, lamaie, portocala, banana, struguri albi. Pentru consistenta se adauga zeamil sau amidon. Se lasa pe fata 15 minute. Se spala si se aplica o crema nutritiva. Masca hidratanta Un galbenus de ou de prepelita se amesteca omogen cu o picatura de ulei de masline si doua picaturi zeama de lamaie. Se intinde pe tenul curatat in prealabil si se lasa sa actioneze 15 minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta sau ceai de musetel. Reda fetei stralucirea si hidrateaza tenul.id="purple"> Diana si superbebelusa Iulia Anastasiaid="red"> (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green"> Povestea unei mameid="orange"> [copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple"> id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Dianami Postat Iunie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 10, 2006 Masti pt. ten cu diverse problemeid="red"> Masca antirid Intr-un blender, zdrobiti doua-trei frunze de varza. Dizolvati un sfert de lingurita de drojdie in zeama rezultata si adaugati o lingurita de miere si o lingurita de ulei de masline. Omogenizati ingredientele si aplicati amestecul in strat gros, pe fata si pe gat. Lasati sa actioneze timp de 15 minute. Indepartati cu o bucata de vata inmuiata in apa calduta. Aceasta masca va contracara orice tendinta de aparitie a ridurilor si de uscare a pielii, dand tenului un aspect matasos. Masca naturala contra petelor maronii Amestecati bine o lingura de malai cu un sfert de lingurita de pudra din coaja de portocala (se poate realiza din cojile uscate de la o portocala, macinate fin intr-o rasnita de cafea), o lingura de lapte batut si o lingurita de ulei de masline. Aplicati pasta obtinuta pe fata si pe decolteu, lasand-o sa actioneze pana cand incepe sa se usuce. Masati usor pielea cu degetele, pana cand devine stralucitoare. Clatiti fata mai intai cu apa calda, apoi cu apa cat mai rece. Masca de regenerare Amestecati o lingurita de branza de vaci + 1/2 lingura de ulei de masline + 10 picaturi de lamaie. Lasati-o sa actioneze 10 minute, apoi clatiti-va cu apa calduta. Masca pt. pistrui Pisati un pumn de seminte de dovleac intr-un mojar, apoi amestecati-le cu ulei de masline. Faceti o pasta groasa pe care intindeti-o pe obraz. Masca impotriva pungilor de sub ochi Luati un morcov mare. Curatati-l, spalati-l si dati-l pe razatoarea mica. Amestecati-l cu o lingurita de ulei de masline. Puneti compozitia doua ore la frigider. Apoi intindeti preparatul de jur imprejurul ochilor. Inchideti ochii. Lasati masca sa actioneze 30 de minute. Spalati-va cu apa calduta. Masca cu terci de ovaz, calmanta Mixati doua lingurite de miere cu o lingurita de ulei de masline si cu doua lingurite cu fulgi de ovaz maruntiti. Masati-va fata - demachiata in prealabil - si lasati masca sa actioneze 15 minute. Calmeaza pielea. Indepartati masca cu un prosop inmuiat in apa calduta si ungeti-va cu o crema hidratanta.id="purple"> Diana si superbebelusa Iulia Anastasiaid="red"> (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green"> Povestea unei mameid="orange"> [copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple"> id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Dianami Postat Iunie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 10, 2006 Masti pt. ten obositid="red"> Ten vestejit 1. Galbenus de ou + ulei de masline + vitamina A: Galbenusul se freaca cu o lingurita de ulei de masline, apoi se adauga 20 de picaturi de vitamina A solutie. 2. O masca exceptionala se poate obtine din iaurt amestecat cu ulei de masline. Ten obosit si lasat Mod de preparare si folosire: fierbeti o cana de boabe de fasole uscata (alba), pana ce se inmoaie. Pasati-le printr-o sita si amestecati piureul cu o lingura de ulei de masline sau de migdale, 1/2 lingura suc de lamaie si o lingura de miere. Aplicati masca pe fata cat este calda si lasati-o sa actioneze 15 minute. Spalati-va abundent.id="purple"> Diana si superbebelusa Iulia Anastasiaid="red"> (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green"> Povestea unei mameid="orange"> [copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple"> id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
nadyana Postat Iunie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 10, 2006 Diana, iti multumim din suflet pt. sfaturile pe care ni le dai si asteptam in continuare sa ne luminezi cu retete care ne pot face bine. Nikole, unde pot gasi ulei de migdale dulci?La ce il mai putem folosi?[biz] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
nikole Postat Iunie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2006 Nadyana vezi la farm. din Piata Unirii.Acum cativa ani in urma, numai acolo se gasea. http://photos.yahoo.com/frezia_2004 Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
nadyana Postat Iunie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2006 Merci Nikole, draga mea!Deci se gaseste si la noi..Si chiar asa intreb:ulei de migdale dulci?Adica, in principiu, in farmacii se gaseste.Si la ce il mai pot folosi? Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
nikole Postat Iunie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2006 Da iubita, asa intrebi!!! Nu stiu alte intrebuintari din pacate, decat ca e ff bun in afectiuni ale pielii, anti vergeturi,hidratare, etc...mai caut si daca gasesc ceva nou revin....pana atunci[pup] http://photos.yahoo.com/frezia_2004 Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
nadyana Postat Iunie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2006 Multumesc Nikole, draga mea!Daca este bun pt hidratare inseamna ca imi trebuie.Oricum, daca afli si alte intrebuintari sa ne spui si noua.Va pup pe toate!Saptamina asta cred ca am sa merg sa vad daca gasesc.[biz] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
JARMO Postat Iunie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 12, 2006 Dar uleiul de ricin , tot de la farmacie il cumparati ? Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.