Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cum e sa muncesti pe vasele de croaziera!

Recommended Posts

Buna tuturor!

As vrea sa lucrez in strainatate. M-am gandit sa incerc ca vanzatoare, receptionera...pe un vas de croaziera. Am auzit ca exista o firma serioasa in Brasov care incheie astfel de contracte.Jobselection se numeste. Voi ce parere aveti? Mai cunoasteti alte firme cu reputatie buna care sa se ocupe cu treaba asta?

Va multumesc.

Viorica Ghinea

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

uite aici:

www.cruiseships.com

www.cruisejobline.com

www.cruiselinesjobs.com

www.cruisejobfinder.com

Stiu ca am citit si eu un material in engleza despre croaziere si trebuie sa indeplinesti un anumite punctaj, nu pleci pe ce post vrei tu de la prima plecare, e foarte greu, trebuie sa aduni puncte si sa cresti, de-abia la urmatoarele plecari e cat de cat mai bine, oricum e greu, e cam puscarie, se doarme foarte putzin,si salariul nu e asa de mare e in jur de 600 usd.

Cunosc persoane care au fost si nu s-au mai dus, si in materialul pe care l-am citit spunea toate detaliile si cat dormi, si salriul in functie de puncte, si cum se stabilesc acestea; materialul l-am luat de pe anuntul.ro de la "oferte munca in strainatate" , acum nu pot sa deschid pagina si sa spun exact.

Mi-ar place foarte mult sa traiesc experientza chiar daca e greu, nu mor 6 luni, mai ales ca am lucrat in Germania, dar am deja job in Bucuresti si nu pot sa fac pasul asta.

Mult succes

P.S. ah, si trebuie sa ai niste bani inainte totusi in jur de 1000 pentru comisioane si tot felul, acte.

laura si testoasa

Trebuie sa treci teste peste teste la jobselection (inclusiv de limba engleza) si apoi interviul final cu reprezentantul angajatorului. Salariul nu este asa mare la inceput (500-600 USD) si poti nimeri contracte ciudate prin Asia etc. la inceput (mancare naspa asiatica, bani putini, munca 16 h/zi). E un ritm de munca la care putini rezista.

Cel mai important este pentru ce job aplici.

Eu am prieteni care pleaca cu Jobselection si sunt multumiti de ei. Au croaziere peste tot in lume, nu neaparat Asia, in Asia chiar nu au fost.

Pe vas mancare este in functie de specificul croazierelor, depinde foarte mult de ce fel de turisti sunt la bord.

Ai mei prieteni au facut Europa si America si lucreaza pe vase de croaziera din 1999, deci au experienta in carca. Contractele sunt de 7-8 luni iar pauza intre contracte de 2-3 luni.

Intr-adevar trebuie sa stii limba engleza obligatoriu, iar cu cat stii mai multe limbi straine este in avantajul tau, iar interviul se da cu angajatorul in limba engleza.

Este munca, dar si distractie, nu e puscarie asa cum spun unii.

Acum repet, depinde pentru ce job aplici si pe ce pozitie inchei contractul cu ei.

Job selection este intr-adevar o firma serioasa si recunoascuta!

Problema cu lucratul pe vase de croaziera este ca, daca iti intra in sange, este boala grea, nu stiu daca vei mai putea renunta vreodata la viata asta.

Nana Motoc

Pana la nunta... [testoasa]

Si legat de banii de dinainte.

Asa cum spunea cineva ca iti trebuie inainte de plecare, vezi ca in Brasov sunt 2 firme: Jobselection si Jobservices. La cea de-a doua ai nevoie de peste 1000 de euro. La Jobselection nu trebuie sa platesti decat analizele medicale pe care le faci la o clinica cu care au ei contract.

Bafta!

Nana Motoc

Pana la nunta... [testoasa]

Daca iei interviul si esti dispusa sa muncesti f mult, se merita. Unul din fratii mei s-a restras, dar unul inca lucreaza. Of...iar imi amintesc ca nu poate veni la nunta mea. [V] Vezi, e unul din lucrurile neplacute, poate cel mai dureros, pe care le face pt bani: renunta pt mult timp, la familie. Lucreaza 8 luni pe vas, are functie mare...dar isi permite multe.

Mai am doar 2 zile pana la nunta !id="red">

Foto

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...