Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum faceti la plaja cu kk, pipi la 2-3 ani?

Recommended Posts

Sa va spun despre ce e vorba: puiul meu de 2 ani si 8 luni e la faza de dezvatzare de pampers. Pina acum, timp de o saptamana de cand am inceput, progresele sunt semnificative. Nu face pe el afara (2-3 ore) dar s-a intamplat sa se mai scape in casa pentru ca NU ANUNTA INAINTE, ci DUPA: Mami pipiiiii! [bang] si-si admira balta de pe parchet [:D]

La fel kk, s-a intamplat o singura data sa se scape, fiindca i-a venit si nu s-a mai abtinut pina i-a pus bona olitza[bang].

De obicei il punem des pe olitza si-si face nevoile. Problema este ca NU CERE....nu stiu cum va veni si asta in timp...Pe deasupra, nu vrea sa faca in alta parte (afara de ex) ci doar pe olitza lui!

Ei, dar ALTA este acum problema: cum ati facut voi la mare, ca sa nu il apuce facutul pe plaja , sa aratam ca un catzel care-si face nevoile in nisip. Cum se procedeaza? V-ati luat cu voi pungutza, manusa, servetele ca sa curatati locul in caz de accidente? Unde sa-l duc sa faca? Daca nu vrea la wc public? Invatati-ma si pe mine va rog, fiindca saptamana viitoare plecam la mare si trebuie sa stiu ce "logistica" iau la mine [:D]

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana [hia] mama lu'[copil]Radu Stefanid="size3"> (Fecioras de 2003)id="Trebuchet MS">id="green">

[foto]Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Fatooo :)))). Pe Alex l-am dezvatat de pampersi la amre anu trecut. Pishi facea la umbrela...uda batzul umbrelei de plaja iar cachi....la wc de pe plaja ... pe bani. I-am si zis..sa nu ma pui sa dau bani la astia si sa nu faci kakiul la wc ca ai incurcat-o :)))) Si a facut la wc.a fo foarte incantat si mandru pe urma.

Luizax - karkotash shef!

Pune-l sa faca inainte sa plecati la plaja; apoi mai intreaba-l din cand in cand daca vrea sa faca, lasa-l in funduletul gol (poti lua olita cu tine daca vrei), dar sa ai la tine servetele umede... Oricum nu cred ca stai foarte mult pe plaja, adica mai mult de ora 11, 11:30, ca nu e sanatos sa stai la soare dupa aceea (iar el e mititel...). Eu zic ca o sa "fundamentati" invatatul fara pampersi la mare. Nici fii-mea nu cerea intotdeauna pishu, insa treaba mare o anunta dinainte. Tot la mare a invatat disciplina fara pampersi (ii spuneam la ureche ca daca-i vine sa faca ceva, sa-i spuna lui mami, ca-i rusine s-o vada toata lumea cum face pe ea - a functionat).

Si noi tot la mare ne-am dezvatat. In Turcia. Dimineata, dupa ce mancam, stiam ca ii vine kki simergeam cu el in camera. Pe plaja il invatasem sa "ude marea" si intram in apa pana la genunchi, scoteam putza (e baietel) si cresteam nivelul marii. E adevarat, de vre-o doua ori a mai gresit si am vazut cum ii curgea ppi din slip, pe picioruse. Eu nu l-am tinut fara slip, asa ca nu prea stiau cei din jur daca e clar ppi sau e apa de mare [:D]

Anya

Buna,

Si noi avem astfel de experiente, la mare. Acum doi ani...pe plaja facea stand pe vine sau chiar cand se juca jos in nisip, pipi. Cu kki a fost mai greu, dar fiind constipat mai mereu...Era baietelul vine, vine si nu venea...si mergeam la terasa cu el, pe bani, si nu facea...pana la masa de pranz...manca si zicea ca vine. Fugi, dar degeaba. Apoi s-a scapat pe el, la masa[help]si cum nu avea chilotei ci doar pantalonasi mai largi, a curs tot jos! stand mai mult, s-a obisnuit si o data de nervi ca nu facut "acasa" si-a luat galetusa si si-a pus popoul in ea, a facut s-a ridicat si a zis:gata!...au fost momente mortale...aSA SI VOI:mai cu una mai cu alta, dar sigur va veti descurca.

Succes!

www.bankingnews.ro

www.cafeneauabancara.ro

Dana, trebuie sa luati olita cu voi pe plaja.

In caz de accident [:D], luat cu lopatica si dus la gunoi (cacatzelul, nu cupilul [:D]).

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitzã" :)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel.

Mai oameni buni, asta inseamna sa fim incarcati ca un pom de Craciun, adica si o sacosa cu olitza [bang]....dar nu intelegeti, el nu vrea in public!!! Cum o sa-l conving eu sa nu se inhibe pe plaja in fata atitor oameni? [^]

Nu am vazut in viata mea parinti cu olitza pe plaja....[cool]

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana [hia] mama lu'[copil]Radu Stefanid="size3"> (Fecioras de 2003)id="Trebuchet MS">id="green">

[foto]Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Dana,

chiar vroiam sa deschid un subiect asemanator, asa ca multumesc pentru subiect.

Zoe are 2 ani si 2 luni si nu mai vrea pampers; in 95% din cazuri spune inainte si face la olita; 5% din cazuri, face pe ea (sau pe mine....).

Acum.... noi plecam cu ea la mare in strainatate, cu avionul; cum sa iau olita dupa mine in bagaj???

Si la WC-ul dupa plaja cand ii duceati pe bebei, cum faceati? Ii puneati cu fundulica pe colacul WC-ului??

Gabi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...