Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

IDEI DE CADOURI ANIVERSARE

Recommended Posts

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Draga mea, eu am vrut de ziua de nastere sa-i fac un cadou mai putin obijnuit si asta ptr. ca facusem niste "prostioare" si voiam sa ma ierte. [bang]

Asa ca am aranjat cu prietenii si oamenii dragi noua [si-eu] si i-am facut o petrecere surpriza [papica] ( nimic pregatit acasa, prajituri, tort, mincare comandate, nimic banuit, fiecare avea cite ceva de facut pina sa venim noi de la serv., de la pregatitul locatiei cu baloane si afise, pina la mincare si butura)[berica] si spre dimineata (am avut grija sa nu beau nimic, am avut duse bagajele in masina [auto] si am plecat 4 zile la o cabana uitata de lume, pitoresc, fara mobil si tv). [cina2]

Daca poti avea concursul prietenilor, ai colegilor de serv. si ai familiei, poti incerca.

Sotul meu si acum de cite ori are ocazia povesteste si mai mult se tot intreaba cum de "n-a mirosit nimic". A fost cu siguranta o zi de nastere pe care n-o va uita nici el si nici cei care au participat.

[mariaj]

A fost super cind a ajuns acasa sa ma ia pe mine si sa se schimbe sa iesim la o cina in oras, iar la intrarea pe usa i-au cazut confetti, baloane si o mare "gasca" nebuna i-a cintat "la multi ani".

Spor la treaba!!! Distractie placuta si multi ani inainte fericiti!!!

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Distribuie pe alte site-uri

Ce ai zice de un tricou personalizat?? Sau poate este microbist? Ii place o formatie f mult...sau il iei de mana si mergeti cateva zile in concediu, intr-un loc unde nu ati mai fost, asta fara sa ii spui...De exemplu: Maramures, Sibiul e iar foarte frumos, Saliste, acolo mi-am facut eu luna de miere si e de vis! Sper ca am fost 10% de folos [:D]

Georgiana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_chesca/my_photos

Poti personaliza de exemplu... ceasca in care isi bea cafeaua dimineata cu o poza cu voi doi la nunta... alaturi de data nuntii. Cred ca e ceva dragutz!

[flo]

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

id="red">

Biby [floare3]

poti inchiria o camera la un hotel (cu mai multe stele [:D]) eventual cu un jacuzzi ceva, sampanie si o "costumatie" de neuitat........[olala][olala].....restul o sa vina de la sine!!!

ps: si eventual poti sa ii lasi un bilet sau un sms pe mobil ca te gaseste la adresa.....

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Si eu sunt pt. iesirile surpriza ... adica ia-ti sotiorul de mana (fara sa-i spui, fireste, nimic) si plecati si numai pt. 2 zile undeva, ca sa schimbati peisajul si sa fiti numai voi doi. Eu una, as fi ffff incantata de un asa cadou ... La multi ani fericiti impreuna!

Petroid="Comic Sans MS">id="blue">id="size4">

[hia]

eu as picta in stilul meu stingaci, pe un carton, cu vopsele tempera...pe un fond in culoarea preferata...o silueta ce sa aduca aminte de semnul lui zodiacal apoi as decupa din ziarul de sport acelasi semn zodiacal si l-as lipi deasupra. Dupa ce s-a uscat il duc la practiker sa-l inrameze...cu siguranta exista un loc in care marea mea "opera" isi gaseste locul.

Si...era sa uit, scriu la "titlu/autor"....eu sint, tu esti?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

S-au poate o bijuterie pe care sa gravezi ceva frumos.....o declaretie de dragoste.Multi ani inainte.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360

"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...