Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cu/fara colposcopie?

Recommended Posts

hey..am deschis acum ceva timp un subiect legat de rana pe col..am ajuns pe la dr Constantinescu de la Municipal si mi-a zis ca trebuie cauterizata rana..insa mi-a zis ca nu e nevoie de colposcopie si nu stiu ce sa fac..adik chiar nu e nevoie?se poate face cauterizarea fara colposcopie? mi-a zis sa vin dupa 6 zile de la ciclu sa ma cauterizeze..eu mai fusesem in prealabil la alt doc si mi-a zis ca trebuie sa-mi faca aceasta colposcopie...voi stiti ceva? ce ar trebui sa fac? va suna cunoscut numele acestui doctor?

As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...[flo]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

lyvya,

eu nu as face nimic fara colposcopie.

sfatul meu este sa mergi la dr. Mihaela Badea, clinica Micomi - 637 25 27, pt colposcopie si cauterizare

este cea mai buna din tara in aceasta problema, are un suflet mare si niste maini de aur!

eu am fost la sfatul unei colege de forum si o recomand cu caldura oricui are nevoie!

mi s-a parut cam ciudata faza..oare vrea sa faca si cauterizarea si colposcopia in aceeasi zi..habar nu am..o sa merg la primul medic la care am fost...chiar m-am tot plimbat pe la destui doctori.sper sa fie ok.multumesc mult pt raspuns

As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...[flo]

Eu am facut cauterizarea fara colposcopie. O facusem cu un an in urma si a zis ca nu e nevoie ca se vede f bine si fara. A fost totul ok dar cred ca depinde si de dexteritatea si priceperea dr.

[biz] Crinutz codita de maimutz

id="green">

"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)id="green">

lyvya, eu sunt complet de acord cu libelula.

Mergi la dna dr. Badea Mihaela care in materie de colposcopie si cauterizari este cea mai buna si ai sa vezi ca n-o sa regreti.

Eu am mers pt altceva la ea la colposcopie dar am plecat de acolo alt om.

Poze

Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in

momente care iti taie rasuflarea.

Probabil ca depinde si de priceperea doctorului.dar dc ar fi mai bine cu colposcopie as prefera sa fac...sa fiu sigura.Oricum ideea era ca aveam de ales intre doi medici care m-au vazut..nu o sa mai ajung pe la aceasta doctora... sper sa-mi rezolv pb la doc la care sunt deja

Eu nu am mai facut colposcopie dar chiar cred k trebuie,cel putin in majoritatea cazurilor de cauterizare am auzit ca da..si mi-ati confirmat si voi pana la urma:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...