RUXMAX Publicat Mai 30, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 30, 2006 Buna, sunt sigura ca din avalansa de reviste pentru femei (si nu numai[papica]) pasionatele de arta culinara au ce alege. Unele din ele sunt chiar dedicate retelor mai mult sau mai putin exotice. Insa am avut surpriza sa gasesc in reviste diferite, aceeasi retea, aceeasi poza dar cu mod de preparare usor diferit. Voi sunteti adeptele retelor din revsite? Pe care le preferati: pe cele autohtone sau pe cele exotice, cu combinatii originale de ingrediente si arome?[yami]] Mie una imi place sa gatesc dar acum sunt gravi si am niste gretzoane, mama-mama! Pofta buna si succese![biz] Ruxmax Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriana_mihnea Postat Mai 30, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 30, 2006 Eu nu-s adepta retetelor din reviste...Eu folosesc internetul! Cine stie site-uri bune, face si mancare buna! [;)] Adrianaid="red"> si [copil] Mihnea Stefanid="blue"> (11.11.03) Creatii culinare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osna Postat Mai 30, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 30, 2006 eu gatesc din revista...prajiturile le respect...la mancare mai adaug sau mai scot cate ceva sa o fac pe calapodul nostru.in romania citeam IOana aici este LISA,cred ca sora ei .si ma inspir si de pe net dar seara in pat imi place sa rasfoiesc o revista. ruxmax nu-ti fa griji ca trece greata,si la mine a fost asa la inceput,acum as manca tot timpul,orice nu mai am probleme[:D] [gravi]25+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Mai 30, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 30, 2006 cateodata da. de exemplu din "good food" - pe care o cumparam inainte in engleza, varianta originala. acum ca este editata si in romania am luat-o....e clar acelasi lucru, retetele sunt traduse din varianta originala in proportie de 100% (ceeace e bine pana la urma). din pacate in multe dintre reviste retetele sunt traduse prost sau au puse alte poze decat trebuie....dupa ce citesti reteta iti e clar ca nu poate iesi un preparat ca in poza. vb Adrianei...internet-ul e de baza. pe cei de la avantaje i-am prins de multe ori cu ocaua mica...pe vremea cand o cumparam. asa ca m-am cam lecuit. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alibeta Postat Mai 30, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 30, 2006 Eu incerc retete dintr-o singura revista si pana acum mi-au iesit. Adriana te rog sa-mi dai si mie niste site-uri cu retete si felicitari pentru retetele pe care le faci.Pozele pe care le ai postate arata foarte bine.Gustul......pe masura!presupun alibeta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aiska Postat Mai 30, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 30, 2006 Citeodata gasesc in supermarket reclame-reteta la diferite produse alimentare noi si pe unele le incerc.Nu cumpar insa reviste dedicate exclusiv artei culinare.Am invatat sa gatesc mincaruri traditionale scandinave din carti de bucate imprumutate de la librarie. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akella Postat Mai 30, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 30, 2006 Sigur ca da; multe retete le-am adaptat gustului familiei (cum zice si osna, mai adaug sau mai scot ceva...). In plus, pe unde merg, in vizite la prieteni, la restaurant, si-mi place o mancare - ma interesez imediat de reteta; cateodata si reusesc s-o obtin ca s-o "prelucrez" acasa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RUXMAX Postat Mai 30, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 30, 2006 Da, e clar ca 80% sunt copiate din reviste straine si au ingrediente - de care eu n-am auzit si cred ca nimeni si in general pot zice ca ma pricep, sunt biolog si la capitolul plante stau f bine... Probabol ca sunt traduse dupa ureche fara sa se caute echivalentul romanesc al condimentului/plantei. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
narcisa Postat Mai 30, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 30, 2006 Din revistele nemtesti eu fac cu incredere, daca respecti tot iti iese ca in poza[:D] si gasesti si ingredientele data pe toate drumurile! Dar folosesc si internetul! narcisa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralu Postat Mai 30, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 30, 2006 Acum vreo 5 ani, cand inca eram in Ro, am testat si eu tot felul de retete din anumite reviste. Unele ieseau, altele nu. Din cate am observat eu nu se scriu chiar toate detaliile, iar daca erai un novice in ale bucatariei, o dadeai in bara rau de tot!! Va pup! Ralu-mamica de 2 printese (Ioana si Maria) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.