Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Aspirante vechi, unde sunteti? - cap. 2

Recommended Posts

• Răspunsuri 141
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ioooi, Doamneee, nu mai zi, ca mi-a plecat sotul si diseara se instaleaza mama, atata incredere are sotul in mine![:D] Dar plec si eu dupa el joi si ne intalnim la Simeria de unde o taiem mai departe ..."in trei" ... ca mai luam un coleg cu noi, asa ca nici o speranta de ceva aluzii macar pe drum!

Mai Ancutzo, super betonata ideea ta cu subiectul asta.

Asteptam cu interes sa apara si "soricelul gri"!

Distribuie pe alte site-uri

lachi, nu vazusem noul subiect. si la cate fete noi sunt pe la aspirante optimiste, cum eu sunt lipsita de noutati, chiar n-am ce sa caut.

oricum, pupici dulci. mi-e tare dor!

ancuta_stan, io-mi amintesc de tine. nu fii trista, din cauza perioadei mari in care multe dintre noi n-am mai scris..intervina uitarea. pupici

[9cer] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">[9cer]

pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">

Lachiid="blue">, Lachi ce ghidusa esti [pup].

Sheheid="blue"> pai am stat 9 luni la pat cu controale din doua in doua saptamani, ecografiile morfologice de sarcina facute la timp, cu cerclaj de la 3 luni, cam asa a decurs sarcina mea de care nu am avut timp sa ma bucur de frica sa nu se intample ceva si de asta imipare rau ca nu m-am bucurat de burtica.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Originally posted by Monica-Elena

Lachiid="blue">, Lachi ce ghidusa esti [pup].Sheheid="blue"> pai am stat 9 luni la pat cu controale din doua in doua saptamani, ecografiile morfologice de sarcina facute la timp, cu cerclaj de la 3 luni, cam asa a decurs sarcina mea de care nu am avut timp sa ma bucur de frica sa nu se intample ceva si de asta imipare rau ca nu m-am bucurat de burtica.Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-GabrielEsentele tari se tin in sticlute mici.Poate ca daca ma cercla si pe mine aveam macar o sansa acolo...Si cand am iesit din spital dupa 4 luni mi-a zis doctorul sa ma mai misc si eu sa nu stau ca parul![poc][poc][poc] Tot ce am facut a fost sa ma duc sa-mi fac gravibinonul (adica o data pe saptamana!) dar se pare ca si asta a fost prea multMereu alaturi de voi."Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"sheherezada

Buna dragalaselor, ca ioi dor mi-a mai fost de voi !!! [:X]...ce de fete dragi mie ! Ancutza W., id="blue"> bine te-ai mai gandit cu subiectul asta ! [pup] si asa as vrea sa mai discutam ca altadata...Relya, id="blue">mersi de mesaj si de link, altfel nici gand nu aveam sa mai caut [pup]...si cand ma gandesc ca nu lipseam la apel in nici o zi...deh, ale tineretii valuri...

salutari tuturor, relya, sehe, floricel, ancutza, laurici, arditutz (pe vremuri mai venea si pe la mine la maramu'), astery, tumpi, alexa-ioana, asi, romaniaau, musete, tmihaela, vale, gogosarel, georgilici - scumpici, mirelav, irinacodrina, Fanta, thea, lachi, alina_constantin,anis, mamica de globuletz, Roxee, LindaG, tia, oana-beu,lumit, zisaCami, id="blue"> si multe multe altele pe care datorita cresterii in ani cu....3...le-am uitat...va pup pe toate ! [pup]

eu optimista sunt, aspiranta nu prea, din pacate nici nu mai pot intra ca pe vremuri dar e drept ca nici tragere nu am prea mai avut ca toate celelalte optimiste odinioara...dar vorba ceea, imi e dor de o vorbulita cu voi si macar cate un pic o sa incerc si eu sa mai intru, seara de acasa

no astept sa scrieti, uilchipintaci !!! [pk]

quote:Originally posted by valentinag

Ziua buna gasca!Asi,LMA sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti!PS:de cate ori ma gandesc la tine il vad pe Razvan lipit de geamul cofetariei plin de noroi si zambesc[cheers]"La vita e bella"poze

id="quote">id="quote">A fost o faza memorabila intr-adevar[:D].Lachiid="blue"> pana la urma tot ne potrivim noi sa ne vedem.Poate ajungi tu la Cluj.[pup]Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">Evenimentele importanteid="purple">Razvanid="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...