Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Concediu prin tour operatori extrerni? Cum?

Recommended Posts

Am o dilema si sint sigura ca cineva are raspunsul la intrebarea mea.

Aud din ce in ce mai des ca pentru a face un concediu in Europa e mai ieftin sa lucrezi direct cu un tour operator extern, preturile sint mult mai bune si mai mult decat atat cind ajungi la destinatie in general nu ai surprize neplacute.

Am inteles ca rezervarile se pot face on-line iar plata prin transfer bancar.

A incercat cineva si ne poate confirma?

Puteti posta linkuri de la agentii de genul asta care accepta tranzactii cu Romania, de preferat verificate?

Sint sigura ca multora dintre noi nu le-ar strica sa economiseasca ceva bani din fondurile de concediu daca se poate si vor astepta raspunsurile voastre cu aceeasi nerabdare cu care le astept si eu.

The impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

nu stiu daca este mai ieftin sau nu ,dar esti mai bine tratat asta sigur.

Treaba e f simpla.gasesti pe net o oferta care te avantajeaza , faci rezervare si cam asta e.

In momentul in care faci rezervare trebuie sa dai nr de card.Tot atunci ei iti spun conditiile lor.Adica daca anunti cu cateva zile inainte anularea e ok, daca nu ajungi si nu ai anuntat te incarca cu prima noapte etc.

Plata efectiva se face cand ajungi la receptie.Abia atunci ei trag suma respectiva de pe card.

Eu am folosit varianta asta si am fost f multumita.

Nu cred ca exista operatori care sa nu lucreze cu RO. Atata timp cat tu garantezi cu un card.

Intradevar noi nu dam nr de card pe net , ci prin fax. Si nu s-a intamplat niciodata sa ne incarce aiurea sau sa dispara sume nejustificate.

Succes

Cosmina, matusa Sabinei

http://sabinac.netfirms.com

sunt f multe agentii care accepta.....dar nusht cat e de serios...noi lucram prin agentie cu cele de afara si e mai bine din mai multe pct de vedere: voucher, sigurare medicala mai ieftina...etc...nusht...plus ca ei altfel trateaza cu agentiile si altfel cu persoanele fizice!!!! parerea mea!!!!!!!!!!!!!!!

multe poze

HAI DINAMO!!!!

quote:Originally posted by ana_maria222

sunt f multe agentii care accepta.....dar nusht cat e de serios...noi lucram prin agentie cu cele de afara si e mai bine din mai multe pct de vedere: voucher, sigurare medicala mai ieftina...etc...nusht...plus ca ei altfel trateaza cu agentiile si altfel cu persoanele fizice!!!! parerea mea!!!!!!!!!!!!!!!multe pozeHAI DINAMO!!!!

id="quote">id="quote">De ce n-ar fi serios sa contractezi ca persoana fizica un sejur cu un tour-operator strain? Asta atata timp cat chiar tu ai spus ca agentiile de la noi asta fac...Am intrat intre timp pe site-uri de tour operatori straini...paradoxl este ca sejururile sint cu 15-20% mai ieftine contractate direct in Germania de ex. comparativ cu media ofertelor pentru acelasi hotel /serviciu de la agentiile romanesti.Daca agentiile de aici cotracateaza prin tour-operatori externi de ce sa mai adaug un intermediar?In plus trebuie sa fiu de acord cu cosmina72, sint convinsa ca esti mai bine tratat ca si client al unui tour operator european dacat daca te duci printr-o agentie romaneasca medie, crede-ma am probat pe pielea mea...Ca sa nu mai zic ca ofertele de pe net ale operatorilor straini, descrierile serviciilor si hotelurilor au valoare contractuala...pe cand la noi de multe ori ti se vinde una si acolo gasesti cu totul altceva.The impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer...

Raspund si eu ,ca am fost plecata cu bilete cumparate din Germania prin net de 4 ori.

mai intai accesezi deiverse site-uri cu excursii pana gasesti ceva care iti place . Daca vrei zbor e posibil din toata Germania , eu am placat intotdeauna din Munchen.

Site-uri bune sunt www.5von flug .de , www.schunisland.de si mai puteti cauta cu www.last minute.de .

E mai greu cu germana -eu nu stiu o boaba , dar daca incerci prinzi usor cuvintele de baza dupa care se face cautarea , e foarte usor.

Dupa ce gasesti ceva ce te intereseaza ai o intrebare alaturi -prufen -la care vezi daca sunt locuri libere sau nu. Daca sunt ,mai departe completezi formularul si ai niste numere de tel. la care sigur iti va raspunde si in engleza.Sunt foarte foarte seriosi -noi am rezervat bilete pt. Cuba in iarna , iinainte de Craciun, am plecat pe 10 ianuarie din Munchen . Ne-au tot spus si pe mail si telefonic sa venim decat in ziua plecarii ca gasim biletele la tour-operator in aeroport , dar noi , obsnuiti cu tepele din Romania ne-am dus cu doua zile iinainte sa fim siguri. Atunci am si platit biletele cu doua zile iinainte de plecare ,puteam sa le platim si in ziua placearii.

Daca luati bilete numai cu hotel rezervat , -am luat noi prin Dertur anul trecut in Sicilia exista doua posibilitati -platesti direct cu card la ei , trimiti banii la banca sau poti plati si la hotel si se scad ei cumva . Esential e sa stii macar engleza ca sa poti vorbi , sunt foarte foarte seriosi.

conditiile de cazare sunt foarte bune, incomparabil cu ce se ofera pt. romani , preturile mai mici , si poti gasi oferte -last minute la niste preturi de te crucesti-In Sicilia noi am platit la hotel de 3 stele cu demipensiune in Taormina 10 zile 600 EURO pt. 2 persoane.

Eu nu mai vreau sa plec cu nici o agentie din Romania -de ex. cei care vand bilete Dertur niciodata nu gasesc last-minuturi dar pe net e plin. Te duci la ei si daca spui ca vrei veca mai ieftin se uita la tine de parca le-ai spune gratis. Biletele sunt insotite de o mapa care contine harta tarii unde te duci, obiective de vizitat si chiar bilete cu reduceri la diverse muzee.

Noi lasam masina in Munchen la un metrou in apropiereA hotelului si niciodata nu ni s-a intamplat nimic, totul a fost perfect. Pana si gazdele te privesc altfel cand vii cu grupul de nemti .

ligeea

Interesant subiect!

Puteti da mai multe site-uri ale tour-operatorilor straini,nu neaparat din Germania?Sau cu nemtii e cel mai bine?

Nu stiam ca poti sa faci rezervare si sa platesti la destinatie.

Jasmine si [copil] Radu (26.10.2004)

Ligeea,

La site-urile date de tine pot face rezervare si fara transport?

De ex. am intrat pe lastminute.de si acolo trebuie sa-mi aleg punctul de plecare, eu m-as duce cu masina proprie si personala, da nu inteleg o boaba si nu stiu cum sa selectez optiunea...dc. o exista...

trebuie sa setezi optiunea -hotels sau pauschal reisen . Daca ar putea fetele din Germania sa ne ajute un pic ar fi cel mai bine .

Dupa aceea ai numai datele care-ti trebuie -erwachsene sunt persoane, trebuie sa specifici clar cate zile vrei sa stai , indiferent daca alegi perioada de la data de la data de , altfel iti da si numai 2 zile de sejur.

Eu am plecat din germani pt. ca mi-a fost cel mai usor cu zborurile ( cand a fost cazul ) anul asta mi-am luat de la schunisland bilete pt. Grecia la in halkidiki 2 adulti si un copil , patru stele , 14 zile cu demipensiune cu 700 Euro la sf. lunii iunie . Trebuia sa le fi luat mai din timp si le luam cu vre-o 550 . Asta prim. in martie aceleasi bilete erau 198 de persoana . Pe cavant .

ligeea

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...