Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cand incepem sa mergem la cosmetica?

Recommended Posts

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sincera sa fiu eu nu prea MA DUC la cosmetica!!O data la 3 luni ma duc pentru puncte negre. Am acasa o multime de creme si din cand in cand imi mai fac masca pentru fata!! Nu ma duc fiindca nu am timp, cand ajung eu acasa deja sunt inchise centrele de frumusete!!![alcool][alcool]

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=51ecre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Distribuie pe alte site-uri

Depinde pentru ce mergem la cosmetica .La o varsta frageda mergem pentru curatare de ten ( mai ales in adolescenta si la un ten accneic), iar dupa o anumita varsta este recomandat ,mai ales primavara si vara sa mergem odata / luna , macar la curatare si un masaj facial ,daca nu la un tratament complex.

depind esi cremele pe care le folosesti .Sunt adecvate tipului tau de ten si varstei?

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Pentru fetele care au ten impur,pot incepe tratamentele de cosmetica inca din adolescenta,restul cred eu, ca de la 20.

E adevarat,ca la 20 de ani,tenul e frumos,suplu,fara riduri,dar oricum,o curatire a fetei,un masaj facial,aplicarea unei masti nu strica.

De la 30 incolo,cred ca tratamentul cosmetic specializat e o necesitate,cel putin o data pe luna.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Lulu draga, esti mortala....imi dau seama ca nush de sunt or ba adecvate...numai acum ma intreb....bine macar ca am deschis subiectul.

Ten uscat, 30 ani aproape, loreal hydrafresh si ceva de seara...nu e marca cunoscuta....oare ce ar trebui sa folosesc....cine imi poate spune?

O sa ma intrebe ficamea si eu habar n-am.[bang]...asta mai incolo ca deocamdata e [copil]

Teo si BB Fulvia

Teodraghici, eu citisem ca tenul uscat face riduri mai "repede" decat cel gras sau mixt. Eu zic sa-l hidratezi bine, chiar daca ridurile pot incepe sa apara de pe la 20 de ani... mai ales cele de expresie.

Cat despre cosmetica... o data pe luna ar trebui, desi eu cand ies de acolo am o fata foarte rosie si iritata... Am crezut ca e vorba de salon, sau cosmetician, dar... nu mai cred asta... Merg mai rar la cosmetica acum, desi cred ca tenul mau cam are nevoie... Este foarte gras [bang].

La ce varsta ar trebui sa incepem sa mergem la cosmetica? Pe la liceu, daca avem acnee. daca nu... poate de pe la 20 de ani... pentru intretinere.

teo ,la varsta ta [^] poti sa te dai seara (sau dimineatza ,cand iti este mai usor,sau si seara si dimineatza [;)]) cu o crema speciala pentru ochi .Un gel ,un ser ptr. conturul ochilor ,hidrateaza f bine zona fina din jurul ochilor si previne aparitia unor riduri .Uneori crema normala de fata este "prea dura" pentru zona sensibila din jurul ochilor.

L'oreal ...ok daca tu te impaci bine cu ea si iti place .Am folosit acum ceva ani L'oreal si de cand am citit diverse articole ( normal ca nu intr-o revista de la noi din tara ,doar nu is nebuni sa faca public![:D])nici nu vreau sa mai aud de aceasta gama .Erau pe lista "neagra" a cosmeticeleor si parfumurilor daunatoare pielii.

Oricum ceea ce este la noi nu se compara cu ceea ce se vinde in alte tari tot din aceeasi gama (L'oreal ,Nivea ,Dove ,de ex.)

Daca intr-adevar vrei o crema buna ,care merita , Clinique ,Estee Lauder sau cele din gamele profesionale pe baza de Extract de Caviar.

Si vei gasii tot ceea ce ai nevoie la aceste game: ser facial ,ser de ochi ,creme regeneratoare ,hidratante ,de zi si seara , masti descongestive ,de albire ten ,etc .Nu este cazul sa aplici de acum antirid!

Cauta o cosmeticiana buna ...si discuta cu ea [;)]!

Succes! [pup]

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Asa am citit si eu....si mai e si adevarat din pacate (exemplu personal). Eu cred ca hydrafresh de la loreal e potrivita pt tenul meu dar ma intreb daca nu ar trebui ceva crema mai grasa.?...cosmeticiana la care merg eu ma 'nerveaya ca spune ca e totul ok cu tenul meu da io vad ca nu e asa....prin urmare am s-o schimb(ce e drept e cam batrana)

De asta am si deschis subiectul, in speranta ca ma lamuresc ce e de facut

Mersi

Teo si BB Fulvia

quote:Originally posted by cristina_26

Sincera sa fiu eu nu prea MA DUC la cosmetica!!O data la 3 luni ma duc pentru puncte negre. Am acasa o multime de creme si din cand in cand imi mai fac masca pentru fata!! Nu ma duc fiindca nu am timp, cand ajung eu acasa deja sunt inchise centrele de frumusete!!![alcool][alcool]

id="quote">id="quote">off-topic, scuze, dar ajut fataasa tb sa arate linkul tau! [;)] Pozeediteaza msj de mai sus si sterge carnatul ala!Mai am doar 2 zile pana la nunta !id="red">Foto

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...