Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

caderea parului dupa sarcina

Recommended Posts

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

mamei mele i-au cazut parul si dintii toti dupa ce l-a nascut si pe fratele meu. Chiar zicea ca jumatate am terminat-o eu, jumatate frate-meu, din cauza noastra nu mai arata a om. si inca fara sa alapteze. Nu stiu exact care e factorul decisiv care determina caderea parului insa daca nu tuturor femeilor le cade parul dupa nastere/alaptare, inseamna ca nu doar acestea pot fi incriminate ci depinde si de alti factori, individuali. Sau poate depinde de la sarcina la sarcina.

Slava Domnului, mie parul mi s-a indesit in sarcina si asa a ramas si dupa nastere. Nici dintii nu au suferit. Atata doar ca nu-s fumatoare, nici cafea nu beau prea mult, in schimb mananc multe lactate.

Cred ca daca ai probleme cu parul poti sa iei vitamine, minerale, sa-ti faci masti hranitoare pt par si sa te stresezi cat mai putin.

Distribuie pe alte site-uri

eu am patit-o.. Chiar ma intrebam cu cat par o sa mai raman. Am folosit un tratament extern cu gaz de la gerovital. Dar tot aud despre Revalid... Incearca si asa..oricum te asigur ca se regenereaza! Eu am atatia "pui" crescuti dupa perioada aceea de cadere, incat as jura ca am paru de doo lungimi diferite - una cea normala si cealalta a regenerarii dupa prima sarcina si alaptat..

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )

id="green">

id="right">
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...