Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Sarcina oprita din evolutie

Recommended Posts

Buna,

Tocmai am fost la doctor si am aflat ca sarcina mea s-a oprit din evolutie. Am 7 saptamani jumatate. Azi mai merg la un ecograf si maine dimineata la altul. Mi s-a spus ca nu i se vede inima si e posibil sa se fi oprit din evolutie.

Ma simt ingrozitor. Am citit pe forumuri diverse. Ca sunt foarte frecvente. Si chiar ca a fost o alarma falsa.

Mica

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

imi pare sincer rau....numai tu stii prin ce treci..si stiu ca nu te pot ajuta cu nimic..decat sa-ti zic ca imi pare tare rau...ma pun in locul tau si nu pot accepta starea prin care treci. as vrea si imi doresc pentru tine sa fie o alarma falsa....iti tin pumnii[flo]

quote:Initial creeata de mica0307

Buna,Tocmai am fost la doctor si am aflat ca sarcina mea s-a oprit din evolutie. Am 7 saptamani jumatate. Azi mai merg la un ecograf si maine dimineata la altul. Mi s-a spus ca nu i se vede inima si e posibil sa se fi oprit din evolutie.Ma simt ingrozitor. Am citit pe forumuri diverse. Ca sunt foarte frecvente. Si chiar ca a fost o alarma falsa.Mica

id="quote">id="quote">dolores [gravi] 13+

Micaid="red">, nu dispera, intr-adevar se intampla foarte des. Pregateste-te pentru urmatoarea sarcina si las-o pe asta in urma. O sa fie bine pana la urma, ai sa vezi. Bafta multa!!!

Si totusi incearca si la un alt ecograf, poate nu ai nimerit un doctor cu ochiul foarte bine format.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png

Medeea 31+

Cere parerea mai multor ecografisti chiar daca te costa. Mergi la medici recunoscuti ca fiind buni. Nu dispera si pana nu vei stii cu siguranta ca asa e nu face NIMIC in sensul...in care te gandesti tu.

O prietena de-a mea a mers la o doctorita de la Bucur initial si i-a spus ca nu i se vede inimioara si ca bb a murit sa vina a doua zi la chiuretaj. A plans.... S-a dus la alt doctor care i-a spus ca banuieste ca e extrauterina. Am implorat-o sa nu abandoneze si sa mearga si la doc mea de la Giulesti. BB era bine merci in burtica si acum in august face 2 ani!!!!

Ai incredere

mamica de [bonjovi] baietel 2,5 ani si de [8**] fetita 9 luni[duel]

Poze Mara si Matei

Micaid="red"> si eu te sfatuiesc sa mai faci o ECO!

O buna prietena de a mea a patit la fel, la prima ECO sarcina oprita din evolutie,iar la a-2-a facuta in aceeasi zi (la alt medic, alt spital) se auzeau si batai de cord. Acum este insarcinata bine mersi in 12 saptamani.

Bafta!!!!!!!!!!!!!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)id="green">

Am fost la 3 ecografe diferite si deci la 3 doctori diferiti. Din pacate mi s-a confirmat. sarcina oprita din evolutie la 6 saptamani si 2 zile. maine voi face chiuretajul. la maternitatea giulesti. dr. melihan bechir. e medicul meu ginecolog de vreo 2 ani.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...