mica0307 Publicat Mai 31, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 31, 2006 Buna, Tocmai am fost la doctor si am aflat ca sarcina mea s-a oprit din evolutie. Am 7 saptamani jumatate. Azi mai merg la un ecograf si maine dimineata la altul. Mi s-a spus ca nu i se vede inima si e posibil sa se fi oprit din evolutie. Ma simt ingrozitor. Am citit pe forumuri diverse. Ca sunt foarte frecvente. Si chiar ca a fost o alarma falsa. Mica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dolores Postat Mai 31, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2006 imi pare sincer rau....numai tu stii prin ce treci..si stiu ca nu te pot ajuta cu nimic..decat sa-ti zic ca imi pare tare rau...ma pun in locul tau si nu pot accepta starea prin care treci. as vrea si imi doresc pentru tine sa fie o alarma falsa....iti tin pumnii[flo]quote:Initial creeata de mica0307Buna,Tocmai am fost la doctor si am aflat ca sarcina mea s-a oprit din evolutie. Am 7 saptamani jumatate. Azi mai merg la un ecograf si maine dimineata la altul. Mi s-a spus ca nu i se vede inima si e posibil sa se fi oprit din evolutie.Ma simt ingrozitor. Am citit pe forumuri diverse. Ca sunt foarte frecvente. Si chiar ca a fost o alarma falsa.Micaid="quote">id="quote">dolores [gravi] 13+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Medeea76 Postat Mai 31, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2006 Micaid="red">, nu dispera, intr-adevar se intampla foarte des. Pregateste-te pentru urmatoarea sarcina si las-o pe asta in urma. O sa fie bine pana la urma, ai sa vezi. Bafta multa!!! Si totusi incearca si la un alt ecograf, poate nu ai nimerit un doctor cu ochiul foarte bine format. http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png Medeea 31+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Mai 31, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2006 Cere parerea mai multor ecografisti chiar daca te costa. Mergi la medici recunoscuti ca fiind buni. Nu dispera si pana nu vei stii cu siguranta ca asa e nu face NIMIC in sensul...in care te gandesti tu. O prietena de-a mea a mers la o doctorita de la Bucur initial si i-a spus ca nu i se vede inimioara si ca bb a murit sa vina a doua zi la chiuretaj. A plans.... S-a dus la alt doctor care i-a spus ca banuieste ca e extrauterina. Am implorat-o sa nu abandoneze si sa mearga si la doc mea de la Giulesti. BB era bine merci in burtica si acum in august face 2 ani!!!! Ai incredere mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 9 luni[duel] Poze Mara si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
layla Postat Mai 31, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2006 Micaid="red"> si eu te sfatuiesc sa mai faci o ECO! O buna prietena de a mea a patit la fel, la prima ECO sarcina oprita din evolutie,iar la a-2-a facuta in aceeasi zi (la alt medic, alt spital) se auzeau si batai de cord. Acum este insarcinata bine mersi in 12 saptamani. Bafta!!!!!!!!!!!!! Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyboy Postat Iunie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 2, 2006 ca si celelalte fete te sfatuiesc si eu sa mergi la mai multi medici. tine-ne te rog la curent cu ce se intampla! multa sanatate![flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Iunie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 2, 2006 Ce ai mai facut? Cum este? mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 9 luni[duel] Poze Mara si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mica0307 Postat Iunie 5, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 5, 2006 Am fost la 3 ecografe diferite si deci la 3 doctori diferiti. Din pacate mi s-a confirmat. sarcina oprita din evolutie la 6 saptamani si 2 zile. maine voi face chiuretajul. la maternitatea giulesti. dr. melihan bechir. e medicul meu ginecolog de vreo 2 ani. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elenalove27 Postat Iunie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 5, 2006 mica , imi pare nespus de rau. [flo][pup]multa sanatate Elena[gravi]13+ POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Iunie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 5, 2006 Imi pare tare rau! Ai grija de tine si ai incredere ca o sa fie bine! Multa sanatate iti doresc, recuperare grabnica si te mai asteptam pe forum si in viitor. mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 9 luni[duel] Poze Mara si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.