Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

amintiri : lucrarea de diploma

Recommended Posts

Sunt in febra pregatirilor pentru lucrarea de diploma. Am terminat lucrarea dar acum s-a trezit profu' ca mai trebuie una -alta si mai sunt cateva zile pana la data de incepere a depunerilor [bang].

Sunt atat de stresata si nici nu mai pot dormi. Imi este teama de ce va urma.

La voi cum a fost ? Cum a decurs ? V-a intrebat doar din lucrare sau si pe langa?

Eu nu dau examen. Prezint doar lucrarea in fata comisiei.

Astept cu sufletul la gura sa imi impartasiti din experienta vostra.

Criss[mamica]si Andrada [zana](12.09.2002)

‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

[foto] la http://photos.yahoo.com/criss80serg

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Vorbim de lucrarea de licenta de la sfarsitul facultatii, da?

Eu, daca as fi stiut cum o sa decurga de fapt, nu mi-as fi facut atatea probleme :-) Facusem o prezentare frumoasa in PowerPoint, cu grafice, imi facusem un speech, ce mai, eram pregatita. Emotii cat casa. Si cand colo, nimeni nu s-a uitat la prezentarea mea. Cred ca erau vreo 4 profesori. Doi vorbeau intre ei, unul se dusese in spatele clasei nu stiu ce facea pe acolo, iar unul statea si rasfoia lucrarea mea, deci nu se uita la mine sau la proiectie :-D Tin minte ca eram foarte emotionata si imi tremurau genunchii :-)) Am vorbit vreo 10 minute (maxim), apoi mi-au adresat vreo 2 intrebari (din lucrare) si gata, asta a fost tot :-)

Sincer, cea mai grea este asteptarea pe holuri inainte sa intri sa-ti sustii lucrarea.

Succes![flo]

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

hai la "clubul studentelor" de la prieteni dintotdeauna..suntem multe in febra examenului de diploma pe acolo.

bafta! eu am licenta in septembrie, deci nu stiu cum e..si oricum difera de la o facultate la alta..

Waiting for the sun... id="size2">
id="left">id="teal">

quote:hai la "clubul studentelor" de la prieteni dintotdeauna..suntem multe in febra examenului de diploma pe acolo.

bafta! eu am licenta in septembrie, deci nu stiu cum e..si oricum difera de la o facultate la alta..

id="quote">id="quote">

...cumva studentica la MEDICINA???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/album?.dir=51ecre2

http://pg.photos.yahoo.com/ph/album?.dir=84f2re2

http://pg.photos.yahoo.com/ph/album?.dir=12e2scd

Pai cum sa fie... odihneste-te bine ca nu e nimic greu. Greul este examenul scris, dar daca nu il dai... n-ai de ce sa-ti faci probleme.

Si eu am facut prezentare in Power Point si mi-am pregatit un rezumat, au fost 5 profi, toti era la masa, foarte atenti, au urmarit tot, mi-am pus o multime de intrebari, era o tema originala, tot despre profesorii, cu studii de caz si la sfarsit m-au felicitat. I-am asteptat si pe ceilalti sa termine, ne-au chemat pe toti, ne-au spus notele si gata. La cat am asteptat pana am intrat imi trecusera toate emotiile [:D]

I plan on living forever. So far, so good id="size4">id="Courier New">id="teal">[:D]

Eu am dat o licenta in constructii si la lucrarea de diploma eram terminata de frica. Aveam multe fise, planse, prezentare in power point.

Din pacate eram cu litera Z si am intrat in ordine alfabetica, astfel ca pina la mine speram ca erau deja plictisiti, dar n-am avut norocul ...

Sa stii ca frica e mai mare decit examenul in sine. Eu am prezentat lucrarea si ... restul ... si la sfirsit mi-au pus citeva intrebari.

Am mai stat 30 min. pe hol, apoi ne-au chemat inauntru si ne-au spus rezultatele.

Daca inveti si te pregatesti, elimina emotiile, curaj, nu ai de ce sa te temi.

Multa bafta!!!

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Licenta la limbi straine, dar fara frica pentru ca dadeam cu profi cunoscuti si dragi si mai ales cu proful cu care mi-am facut lucrarea, care e un super tip!

Am avut ceva de asteptat, n-am vrut sa stiu nimic despre altii (ce i-a intrebat, cum e atmosfera), pentru ca difera de la om la om - iar cand mai aveam jumate de ora pana sa intru, m-am dus intr-o sala goala si mi-am repetat cap coada prezentarea, exact asa cum am si sustinut-o. A fost super ok, am primit multe intrebari pentru ca doi dintre profi erau de limba si eu facusem lucrare de literatura si chiar m-am bucurat ca i-a interesat subiectul si ca, un pic, ii "invat" si eu ceva pe profesorii mei :)

Bafta multa, nu te stresa si o sa fie bine! [pup]

Come to the dark side: we have cookies!!

Da, dar voi erati bine pregatite. Eu am terminat la ID si stiti si voi cred cum e cu copil mic, cu servici, cu familie... Am invatat pe parcurs pentru fiecare examen, dar nu chiar cu simt de raspundere...

Acum am facut lucrarea dar parca nu sunt stapana pe mine. Deh, ca atunci cand nu esti bine pregfatit.

Si eu sunt mai pe la sfarsit la lit. S si speram sa fie plictisiti...

Trebuie facuta prezentare in Power Point obligatoriu? Eu am vazut la cei de anul trecut fise din acelea transparente pe care le pui la retroproiector. A mai prezentat cineva asa?

ps. : Se poate pica? Ati avut colegi care nu au luat?

Criss[mamica]si Andrada [zana](12.09.2002)

‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

[foto] la http://photos.yahoo.com/criss80serg

Din ceea ce scrii deduc ca termini la FEEA Iasi. Daca e asa,Cristina , linisteste-te. Examenul, din cate am inteles de la o prietena care a termint anul trecut, nu e asa de greu iar profesorii sunt cooperanti.

Eu termin anul viitor, specializarea finante banci.

Multa bafta si sa vii cu vesti bune!

carmen

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...