Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

amintiri : lucrarea de diploma

Recommended Posts

Da, asa este. Termin FEAA IASI - ID Piatra Neamt.

Specializarea : Managementul Firmei.

Eu am auzit ca anul trecut au picat destul de multi. Dar inainte de asta multi nici nu au putu sa intre in examen din cauza lucrarii. Profii nu au fost multumiti si nu le-au dat acordul de a intra in examen.

Multumesc pentru incurajari , oricum.

Criss[mamica]si Andrada [zana](12.09.2002)

‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

[foto] la http://photos.yahoo.com/criss80serg

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Prezentarea in PowerPoint este eleganta si te ajuta (fata de slide-uri care mai mult te incurca...se vede mana tremurand, le pui invers, le poti incurca...). Poti respira si in plus nu esti obligata sa memorezi. Sunt doua variante:

1. reciti cu riscul de a ploua cu "aaaa"

2. citesti cursiv, punctand liber ideile principale (pe care le ai pe ecran). Obligatoriu concluzia o prezinti liber. Exista un triunghi pe care e bine sa-l pui in valoare: ce se spune la noi in literatura de specialitate, ce se spune afara si care-i parerea ta. In plus, nu te sfii sa vorbesti la persoana 1: eu am facut, consider, il citez pe X...

Despre comisie: daca tema este originala e foarte probabil sa nu fie in tema nici un membru al comisiei in afara de indrumatorul tau (daca face parte din comisie!) asa ca anticipeaza intrebarile si incearca sa porti discutia in directia pe care o doresti. Cele mai periculoase sunt intrebarile care n-au noima, practic fara legatura cu tema. In acest caz, raspunde dupa cum ai inteles: daca e stupida rau, cel ce o pune nu va pricepe nimic dar ii va fi rusine sa mai insiste, daca e doar trantita, fara legatura cu tema, ii poti raspunde ca ai incercat sa o legi te contextul dat. Trebuie sa fi pe faza.

Si sa nu uit: tinuta! Desi o teza buna nu are de ce sa fie sustinuta sau dezavantajata de tinuta, eu totusi iti recomand sa te imbraci intr-un costumas care sa te si puna in valoare.

Succes! Gratiela

quote:
quote:megbeng
id="quote">id="quote">

--------------------------------------------------------------------------------

m-ai prins, cristina..da! si tu?

id="quote">id="quote">

Buna Megbeng!!!

Eu am terminat anul trecut!!!Daca vrei sa afli ceva despre cum se desfasoara da-mi un mesaj pe pm. Eu am avut lucrarea pe oncologie!!![bis][bis]

Foarte la obiect , Gratiela. Multumesc mult. Miercuri ma intalnesc cu profesorul indrumator (care face parte din comisie)si am sa vad ce mai spune si el. Acum stiu si eu mai multe si am ceva intrebari pentru el.

Multumesc inca odata.

Criss[mamica]si Andrada [zana](12.09.2002)

‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

[foto] la http://photos.yahoo.com/criss80serg

Ehe, lucrarea de diploma. Eram atat de emotionata, incat am intrat in sala , am spus buna ziua si am zis "Ma scuzati, mi-am uitat ochelarii" si am iesit din sala sa ii iau. Ideea e ca purtam -0.75 deci vedeam si fara ei dar eu eram asa de stresata incat m-am blocat toata ca nu am "inaintasii". Apoi am intrat dar intre timp am uitat titlul lucrarii (era asa de lung incat avea 2 randuri),si tot asa. In final a fost totul OK, si am luat nota mare [:D].

briza_mariiid="red">

ziua nuntii; una alta pt nunta

eu am avut lucrarea de diploma in turism,am facut-o cam la plesneala,adica informatiile top dar nu foarte cizelata la detalii(dar oricum buna)aveam si sesiune,si restanta,si de invatat pentru licenta propriu zisa..plus insarcinata in luna a cincea[:D]si cu iubitul meu abia venit sa ma sustina,dupa ce nu-l vazusem 3 luni..deci e clar cu ce eram ocupata:)

In fine,in dimineata examenului m.-am trezit la 5,mi-am scos pe 3 coli A4 cateva date la obiect,niscai elemente de legatura..ce se face.

Apuc sa ma uit pe ele in taxi pana la facultate si cum eram a patra am zis ca am timp sa fumez o tigara la geam,pe hol.Si cand ma chinuiam cu bricheta(ca era un curent de te lua pe sus)...imi ia vantul foile din mana si..n-o sa uit niciodata cum pluteau,de la etajul 3 (Fac Cuza din Iasi,corpul B,cine stie :).Unde sa ma mai duc dupa ele..a trebuit sa intru in 2 minute,fara nici un material,nimic!

Mi-am zis ca trebuie sa vorbesc ,ca laurma urmei eu am facut lucrarea aia si macar ceva barbologie trebuie sa spun.

Si am spus ce4 mi-a venit la gura,niste date din memorie..probabil am facut impresie buna ca nu mi-am adus ajutoare :) ..profii mai aruncau un oki pe grafice si poze..cert e ca am luat 10![^]

Dar n-o sa uit ce feeling am avut privind foile alea plutind...nu cred ca va puteti imagina senzatia de "m-am ars!!"

Eu zic sa mergi cu inima deschisa,sa ai incredere in tine si in cunostintele tale si SA NU TACI!!!!,egal ce te intreaba!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the

moments that take our breath away.

Mai da cate mame studente [si-eu]si eu care ma credeam singura!

Nu pot sa iti dau detalii pentru ca sunt in aceiasi situatie. Eu sunt la Drept si am facut un lucraroi de n-am nevoie de nici o notita ca am muncit de m-am tacanit. La noi se practica stresatul din abundenta din partea profesorilor si notele sunt mereu aceleasi...mari. Unii fac scandal, corecteaza in prostie si tot 10 dau. Altii nici nu se uita pe ele. Din cate stiu nu prea se uita nimeni, important este sa nu te balbai ca le atragi atentia si cine stie, poate ii si trezesti! Am mai avut eu examene unde profa rontaia ciocolatele...si eu eram in luna a 5-a deci va dati seama ce insemnau ciocolatele alea pentru mine!!!!!

ANCA si EMA [bonjovi]EMANUELid="limegreen">

Super subiectul!!!!!!!!!mai povestiti ca si eu am examenul de licenta peste 2 saptamani...si am emotii mari de tot.

La noi se da mai intai proba scrisa....si avem o groaza de invatat (10 materii din toti cei patru ani de studiu) si peste vreo 2 zile se prezinta proiectul.

Prof. coordonator a propus aprecierea proiectului de licenta cu 10....sa vedem acu ce parere or sa aiba ceilalti profesori din comisie.

Multumim pentru incurajari si bafta multa celor care au de dat licenta/examene!

[pup]

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mie licenta nu mi s-a parut deloc infioratoare ca muncisem la ea rand cu rand, grafic cu grafic...o visam, ba imi mai zumzaiau [biz] prin cap si alte informatii pe care proful indrumator nu m-a lasat sa la prind in lucrare.

E drept ca e importanta si prezentarea, asa ca fii stapana pe tine si iti doresc mult succes!

Pe-a mea nici nu a deschis-o sa se uite macar la continut.[bang][bang]Si cand am inceput prezentarea despre drepturile omului in Marea Britanie, si-a adus aminte ca aia au regina acolo si m-a intrebat care sunt prerogativele reginei?

Total pe langaaaaaaa....[bang][bang][bang]

Oricum, va doresc bafta.id="purple">id="Comic Sans MS">

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptateid="red">id="size1">id="Comic Sans MS">

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)id="Script MT Bold">id="size4">id="blue">

Avem si POZE

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...