caterina71 Publicat Mai 31, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 31, 2006 Buna Am si eu o mare rugaminte la gospodinele mai experimentate. Cum pastrati voi frunzele de vita-de-vie pentru facut sarmale iarna? Cum le conservati? Ca mie imi plac tare mult sarmalele in foi de vita, dar nu gatesc decat in perioada asta, ca nu stiu cum sa le pregatesc pentru iarna. Va multumesc anticipat CATI SI ALEXIA (24.07.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akella Postat Mai 31, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2006 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26329 Intra si citeste cu atentie si vei gasi ceea ce te intereseaza. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caterina71 Postat Mai 31, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 31, 2006 akella, multumesc frumos. CATI SI ALEXIA (24.07.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmagdaro Postat Mai 31, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2006 Spalate bine si puse pachete cate 10 foi la congelator, e cel mai sigur si usor. mãmicã stresatã cu doi pitici Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dianami Postat Mai 31, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2006 Eu le spal bine, le rulez cate 10 si bag sulurile obtinute in borcane. Acopar cu apa rece de robinet, pun capace si le pun la fiert in bain-marie 15 min de la primul clocot. Simplu, bun si sanatos! Fara sare, conservanti si alte alea...se pastreaza extraordinar!id="purple"> Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green"> [copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple"> Iulia Anastasiaid="red"> Povestea unei mameid="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elena d Postat Iunie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 1, 2006 si nu devin moi, nu se rup la infasurarea umpluturii ? as incerca... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.