Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

As cumpara un caine- ce rasa?

Recommended Posts

Deci asta e problema mea... Am doi copii Matei de 2 ani si 10 luni si Luca de 9 luni si locuim la casa cu curte foarte mare. Matei isi doreste forte mult un caine, dar nu stiu ce rasa s-ar potrivi cu doi copii mici. Am avut 2 snauzeri uriasi dar la nasterea lui Luca am fost nevoiti sa ii dam din pacate...Ne gandim si acum la ei si mi se pune un nod in gat cand va povestesc de ei, dar asta a fost si nu am avut alta posibilitate pentru ca se chinuiau la noi si nu mai aveam timp de ei sa ii plimbam si sa le acordam atata atentie. Acolo unde sunt sunt foarte bine si ma bucur ca le merge bine. Noi ne-am gandit la o rasa mica, de talie mica si jucaus. Acum va cer si voua sfatul... dati-mi o idee. Ce rasa e potrivita cu copii mici, sa fie docila si in acelasi timp jucausa?! Astept raspunsurile voastre!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Poti opta pentru un labrador care e de talie mijlocie, are parul mediu si nu necesita foarte multa ingrijire.

Daca as fi eu in situatie sa aleg cred ca as alege pentru un caine de rasa comuna.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">

Evenimentele importanteid="purple">

Razvanid="purple">

Eu am o catelusa marca boxer (7 ani) si o fetita de 4 ani. Cateaua o iubeste mult pe pitica, o apara (fara insa sa muste pe nimeni); se lasa trasa de urechi, de mustati, nu riposteaza niciodata la tot felul de tratamente dure din partea copilului... Acuma nu ca fac reclama acestei rase, dar chiar am citit despre boxeri ca sunt potriviti pentru familiile cu copii mici si mari. Bineinteles ca mai sunt multe alte rase potrivite... Eu cred ca depinde mult si de educatia data catelului...

www.caini-ham.ro e un link destul de complex. De asemeni, www.cainiderasa.ro. Si noi am vrut un catel - de fapt, fetita noastra a vrut - de aceea am tot cautat printre link-uri. Intre timp, copila s-a razgindit (dorinta de a avea un catel a tinut-o citeva zile, suficient cit sa ne convinga pe noi).

Succes!

buna

si noi cautam un caine pentru momentul cand ne vom muta la casaa. avem o curte nu f mare ai am vrea un caine de paza dar care sa fie docil si sa iubeasca copiii.

Labradorii imi plac la nebunie dar sunt excesiv de jucausi inclusiv cu strainii.

mi-ar mai fi placut Tosa inu dar sunt agresivi cu strainii si mi-e frica sa nu ne muste prietenii. http://www.cainiderasa.ro/cgi-bin/caini-de-rasa-Tosa%20Inu.htm

in final cred ca vom opta pentru Dog de Bordeaux, e ff frumos, impunator prin tinuta dar maleabil cu copiii, zice ca ii lasa sa fac ce vor cu el.

uite aici:

http://www.cainiderasa.ro/cgi-bin/caini-de-rasa-Dog%20de%20Bordeaux.htm

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)

Thea Alexia

noi si Roma 2006

la mare 2005

nasterea papusii

M-am gandit si eu la un beagle, dar nu e foarte independent? Nu as vrea sa-l pierdem... Spun asta pentru ca o familie prietena a avut un beagle si l-au pierdut intr-o padurice, cainele mergand dupa un miros si dus a fost...

AKELA- boxerul are par scurt si mi se pare usor de inghitit. Parca un caine cu par mai lung as vrea. Oricum trebuie sa aiba par mai lung pentru ca nu va avea voie deloc in casa si iarna va avea nevoie de par!!!

Eu am un exemplar care e corcit cu labrador-a fost jucaus in tinerete acum e o putoare care se muta dintr-un pat in altul.Latra cind vine cineva la usa de zici ca darima usa.E egoist nevoie mare,dar cu copilul e un scump.Eu una daca ar fii sa iau alt ciine tot labrador as lua;am inteles ca din toate rasele de ciini labradorii sint cei mai prietenosi cu copii.Nu ma intelegeti gresit-iubesc toti ciinii,uneori mai mult decit oamenii.

Labradorii sunt foarte iubitori de copii.

Noi primim un labrador auriu in luna iulie si abia astept marele eveniment.Deocamdata abia s-a nascut.[:)]

sper cu aceasta ocazie sa reusesc sa il fac pe fiul meu cel mic( are 2 ani si 2 luni) sa vorbeasca mai repede cu ajutorul acestui caine.

cezara

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...