Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

nou venita

Recommended Posts

tot eu sunt si va multumesc pt sfaturile date!cine imi explica si mie cum sta treaba cu aflarea periozii fertile si toate cele?da mai pe romaneste;am17ani si sper s primesc un raspuuns mai pe intelesul meu(sper s gasesc p cineva mai experimentat[bang])k am auzit peste tot cate si mai cate,dar d fiecare data chestii diferite in ceea ce priveste aflarea periozii fertile si nu mai stiu ce e adevarat si ce nu;tin s zik k nu am un ciclu regulat28-32(faptul k nu o fac regulat are vreo influenta?)va tzuk p toate si mai vb...va multumesc mult,pa pa
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nicol, mai bine te duci direct la un cabinet ginecologic shi lashi la o parte ceea ce-tzi spun prietenele [:)]

Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

cel mai bine si mai sigur ar fi sa mergi la un cabinet ginecologic sau la un cabinet de palnning, iar acolo vei sta de vb cu un/o dr, care in functie de activitatea ta sexuala, si de multe altele iti va recomanda ce metoda contraceptiva sa folosesti! mult succes si nu uita ca fiecare organism este si reactioneaza altfel!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Nicole!De la ce varsta ti-a venit ciclu?Daca ai 3-4 ani ar trebui sa-l ai regulat.Una dintre solutii este sa mergi la medic,iti va face un dozaj hormonal pt.a stabili anticonceptionalele care se potrivesc orgenismului tau.Dar sincer!esti prea tanara pt.aceste medicamente.Ai in fata ta o viata care trebuie traita.Acestea in timp isi vor ,,spune si ele cuvantul''.A doua solutie este prezervativul cumparat de la farmacie nu de la orice consignatie.Nu accepta nici o relatie sexuala fara acesta chiar daca vei adopta metoda anticonceptionalelor.Baietii sunt parsivi cand ii vei auzi,,tu esti singura din viata mea''.In ce priveste perioada fertila trebuie neaparat sa ai un calendar al tau in care sa-ti notezi prima zi a ciclului.Ai la dispozitie 10 zile cu ciclu cu tot.Interzise urmatoarele 10.Liber urmatoarele 10.Nu ezita sa ne intrebi orice!Poti sa citesti si,,Invata-ti din greselile mele ''sa vezi ce mi s-a intamplat mie si se poate la oricine.Pupici

Mai bine mergi la un cabinet de planning...dar pe scurt:

ciclul menstrual(este o chestie care se repeta de aia se numeste ciclu)tine 28 yile incepand din prima yi de menstruaatie pana in prima yi a urmatoarei menstruaatii. Ovulatia se produce in yiua 14(la mijlocul ciclului menstrual....daca la tine tine 30 yile atunci in yiua 15...) ...si teoretic atunci se produce fecundatia ovulului cu spermatoyoidul in trompa dupa care ovulul fecundat coboara si se nideaya pe peretele uterului....trec 40 sapt si vine BB....[bis][bis][bis].Deci, daca spermatoyoiyii traiesc 72 ore atunci din yiua 10-pana in yiua 20 stai cumintica....logic nu??????asta e o metoda nu prea sigura...si cam asta e explicatia. Ovulatia insa, dupa cum ti-au spus fetele se poate produce oricand in astea 28 yile

Lamurita?

Teo si BB Fulvia

Prezervativul!

Folosit in a oricata zi! Sansele sunt mici sa ovulezi in alta zi decat in perioada de mijloc dar exista si atunci de ce sa risti? Plus ca te fereste de boli. Ca sa-l folosesti nu trebuie nici macar sa mergi la medic. Si pt relatii ocazionale si rare e numai bun.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

buna nicole! daca nu ai ciclu regulat nu te baza pa calculul perioadei fertile. aceasta metoda nu functioneaza bine nici la femeile cu ciclu regulat. acum ai atatea metode contraceptive, ce rost are sa te complici cu calendarul, sa stai cu frica-n san?

ce vroiam eu mai ales sa iti spun e ca nu trebuie sa uiti ca trebuie sa te aperi mai ales de bolile care se transmit pe cale sexuala, si de alea nici o metoda a calendarului nu te fereste, doar prezervativul!

nu vreau sa para ca iti fac morala, ai grija de tine si sa auzim numai de bine!

quote:Originally posted by lavi02

Prezervativul! Folosit in a oricata zi! Sansele sunt mici sa ovulezi in alta zi decat in perioada de mijloc dar exista si atunci de ce sa risti? Plus ca te fereste de boli. Ca sa-l folosesti nu trebuie nici macar sa mergi la medic. Si pt relatii ocazionale si rare e numai bun.Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

id="quote">id="quote"> Corect.Dar sint unii care nu suporta prezervativul.O solutie ar mai fi coitul intrerupt(parca asa se zice ).Metodele astea le stie toata lumea, practica e mai grea.Cel putin pentru cei tineri care nu au f multa experienta sexuala . Nikole ,daca o faci atit de rar ,ma intreb daca iti si place.[:D]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...