Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce fel de aparat?

Recommended Posts

Am si eu o "problema".As dori sa imi cumpar un aparat sa pot sa imi ard energia acasa, ca pe la sala nu prea pot sa ajung(asta de lipsa de o sala de fitness la mine in oras[:(])...

Deci dilema mea e: ce aparat e mai eficinent? O bicicleta de camera sau un aparat din ala cu tot felul de centuri care te maseaza (imi scapa numele), sauna belt, etc...Heeeelp!!![:D]

Multumesc[flo]

Mihaelaid="green">[mamica] si bb[copil] Amaliaid="red">
id="right">

Nu conteaza atât de mult ceea ce faci, ci câta dragoste pui în ceea ce faci.id="size1">id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by NanaMotoc

Eu sunt pro stepper. Consider ca bicicleta iti dezvolta foarte tare muschii de la picioare si vor fi inestetici!Nana Motoc Pana la nunta... [testoasa]

id="quote">id="quote">Da, probabil ca daca faci cite 3-4 ore/zi in fiecare zi [bicla] o sa ai muschi inestetici, insa daca faci acasa cite o ora de 3-4 ori/saptamina nu cred ca trebuie sa-ti faci griji in privinta asta. Eu merg la sala de 2 ani si folosesc [bicla] si n-am aceasta problema. Eu votez cu bicicleta sau mai bine cu masina eliptica (sau bicicleta eliptica? [alcool]).Cateii meiFotografie

quote:Originally posted by Delidana
quote:Originally posted by NanaMotoc

Eu sunt pro stepper. Consider ca bicicleta iti dezvolta foarte tare muschii de la picioare si vor fi inestetici!Nana Motoc Pana la nunta... [testoasa]

id="quote">id="quote">Da, probabil ca daca faci cite 3-4 ore/zi in fiecare zi [bicla] o sa ai muschi inestetici, insa daca faci acasa cite o ora de 3-4 ori/saptamina nu cred ca trebuie sa-ti faci griji in privinta asta. Eu merg la sala de 2 ani si folosesc [bicla] si n-am aceasta problema. Eu votez cu bicicleta sau mai bine cu masina eliptica (sau bicicleta eliptica? [alcool]).Cateii meiFotografie
id="quote">id="quote">dunt de acord cu ceea ce a zis Delidanaid="red">si eu am acasa si am facut si nu am avut nimic!'Ubita si 'Ubitu'Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Dintre cele mentionate de tine e mai eficienta bicicleta.

Daca ai multa energie si eventual ai nevoie si sa slabesti si sa iti tonifiezi musculatura o banda de alergat ar fi mai utila,sau daca nu iti place ideea, stepperul.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

bicicleta e buna - marele dezavantaj: ocupa mult spatiu. si are niste coarne tocma bune de folosit pe post de cuier (asa o folosea cineva, nu spui cine [;)] dupa entuziasmul primelor doua saptamani)

dup-aia mi-am luat un stepper, si dak n-am kef de el, il bag sub pat - macar nu-mi ocupa din spatiu. si e mai eficient, dupa parerea mea. inainte de a ramane insarcinata am slabit 4 kg in 10 zile [il] u decu cate 1 h de stepper pe zi (in mai multe reprize).

si nici nu m-am ingrasat in primul trimestru de sarcina (ca dup-aia [bruta] - am pus 5 kg in luna 8 si 10 in luna 9 [grasa])

acu iar dau din craci pe stepper - da-mi lipseste ceva entuziasm...

c

a... ca am uitat:

o prietena are sauna belt si cik-i eficienta, da cam enervanta. si nici nu "arde energia" (eventual ceva grasimi [;)])

cat despre ala cu benzi de masaj ... parerea mea [xx(] frectie

si sa pun si io o ? : a folosit cineva branturi d-alea de slabit? au avut vo eficienta. ca eu merg vo 4 ore/zi, asa ca...

c

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...