Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

prepararea puiului

Recommended Posts

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

buna!

eu pun aripioarele sau pulpele in folie de aluminiu si le bag la cuptor,iar dupa ce sunt gata le desfac din folie si le mai las asa in cuptor inca vreo 15 minute la foc potrivitid="blue">id="Georgia">

anca @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia">

Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Georgia">id="violet">

Varsta lui Alexid="violet">id="Georgia">

***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***
id="right">id="violet">id="Georgia">
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by ancutzathree

buna!eu pun aripioarele sau pulpele in folie de aluminiu si le bag la cuptor,iar dupa ce sunt gata le desfac din folie si le mai las asa in cuptor inca vreo 15 minute la foc potrivitid="blue">id="Georgia">

id="quote">id="quote">Ancutza, folia de aluminiu nu e prea sanatoasa. Cred ca ar fi mai bine daca ai folosi hirtie de copt (dar eu n-am incercat) Karinamama de copil de gradinita - azi prima zi

quote:Originally posted by Karina
quote:Originally posted by ancutzathree

buna!eu pun aripioarele sau pulpele in folie de aluminiu si le bag la cuptor,iar dupa ce sunt gata le desfac din folie si le mai las asa in cuptor inca vreo 15 minute la foc potrivitid="blue">id="Georgia">

id="quote">id="quote">Ancutza, folia de aluminiu nu e prea sanatoasa. Cred ca ar fi mai bine daca ai folosi hirtie de copt (dar eu n-am incercat) Karinamama de copil de gradinita - azi prima zi
id="quote">id="quote">[wow] da' ce-are folia de aluminiu si eu n-am aflat inca,e cumva si asta cancerigena?[soc]id="blue">id="Georgia">anca @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia">Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Georgia">id="violet">Varsta lui Alexid="violet">id="Georgia">

quote:Originally posted by adriana_mihnea

Ei, bravo dom'le!! Tu abia acum afli?? [:0]Adrianaid="red"> si [copil] Mihnea Stefanid="blue"> (11.11.03)Creatii culinare

id="quote">id="quote">si ambalajele din folie de aluminiu nu au nimic?scuze ptr off topikid="blue">id="Georgia">anca @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia">Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Georgia">id="violet">Varsta lui Alexid="violet">id="Georgia">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...