Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

prepararea puiului

Recommended Posts

Off topic: ce mai tura-vura! Gata cu foliile, condimentele la plic, cuptoarele cu microunde! Daca nu sunt sanatoase, ne putem oricand intoarce la plitele si sobele cu coceni de porumb sau curpeni de vie, la untdelemn, unt, untura, lapte care chiar a "vazut" vacutza, legume crescute in gradina, cu ingrasaminte naturale etc. Glumez si eu... [:D]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu le ung cu ulei, cu condimente (sint in alimentara ptr. pui la gratar - dau aspect placut si le fac mai crocante) si le pun in tava unsa cu ulei la cuptor.

Sub tava pun o cratita cu apa, mai lata astfel sa nu bata flacara direct in tava. Si dau la foc mai tare. (asta ca sa se si patrunda). Cind sint aproape gata scot tava cu apa si le mai las putin.

Ai mei spun ca sint super!!! Poti incerca. Eu personal nu ma prea dau in vint dupa ele ca ies crocante.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Eu bucatile de pui (orice:pulpe,aripioare,copane) le presar cu putina sare ,busuioc si/sau cimbru, ghimbir macinat si le las un pic asa,la rece. Apoi le bag la cuptor intr-o tava in punguta de plastic (din aceea tip Knorr,dar se gaseste si separat). Nu adaug grasime ca incercam sa slabim[;)] si oricum isi lasa ele. Eventual adaug aprox. 50 ml de apa sau vin alb. Intep punguta in 5-6 locuri cu o scobitoare si le las sa se coaca "in suc propriu" . De fapt se fac la abur si ies foarte fragede si patrunse...Daca le vreau mai crocante,spre sfarsit tai punga si le mai las 10-15 minute. Le servesc cu orez si legume fierte. Sunt "o nebunie" [pofta],ai mei nu se mai satura...[biz]

Inaid="size4">id="Script MT Bold">

id="orange">[flo]

Eu prepar carnea de pui exact ca Mishulina, doar ca folosesc alte condimente. Imi plac pungile alea de plastic, carnea si legumele ies f. fragede in ele. Plus ca nu trebuie sa spal tava.[:D]

------------------

Numai bine,

Natalia

[papica]
id="right">

Da' pui la capac ati facut pana acum?

Se iau pulpele sau aripile (pieptul nu stiu daca merge), se condimenteaza si se aseaza pe un capac intors. Capacul se aseaza pe o oala in care am pus apa.

Se baga la cuptor la foc mediu-tare; se mai pot intoarce pentru a se face pe ambele parti.

Eu pun cateodata si apa in capac ca sa nu se arda prea tare.

Ies foarte crocante si teribil de gustoase!

Adrianaid="red"> si [copil] Mihnea Stefanid="blue"> (11.11.03)

Creatii culinare

quote:Originally posted by akella

Off topic: ce mai tura-vura! Gata cu foliile, condimentele la plic, cuptoarele cu microunde! Daca nu sunt sanatoase, ne putem oricand intoarce la plitele si sobele cu coceni de porumb sau curpeni de vie, la untdelemn, unt, untura, lapte care chiar a "vazut" vacutza, legume crescute in gradina, cu ingrasaminte naturale etc. Glumez si eu... [:D]

id="quote">id="quote">[:-)))][:-)))][:-)))]mamica de [bonjovi] baietel 2,5 ani si de [8**] fetita 9 luni[duel] Poze Mara si Matei

dupa ce am citit retetele voastre imi ploua in gura!

eu prepar mai nou folosind acel gril ce se gaseste in metro,la care nu e nevoie de ulei,deci poti sa tii si cura de slabire.

nu am incercat niciodata acele pungi de la knorr:chiar nu se lipesc de tava?am avut tot timpul impresia ca dupa ce le bagi la cuptor de acolo nici nu le mai scoti!sa ma lamureasca mamicile cu experienta!

quote:Originally posted by bonsai

nu am incercat niciodata acele pungi de la knorr:chiar nu se lipesc de tava?am avut tot timpul impresia ca dupa ce le bagi la cuptor de acolo nici nu le mai scoti!

id="quote">id="quote">

NU se lipesc de tava,nici vorba! Eu folosesc destul de des si nu am avut probleme niciodata!

Si vorba Balbinei [;)] ramane si tava curata dupa ce faci friptura![:D]

Inaid="size4">id="Script MT Bold">

id="orange">[flo]

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...